Προς το περιεχόμενο

galaxy s v.s htc desire ποιο να παρω?

marvelakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας ειμαι αναμεσα στα εξης κινητα

galaxy s κ desire

galaxy s φοβερη οθονη ,λιγο χαζο ui κ δεν εχει φλας για μπαταρια δεν ξερω αν του βγαζεις τα ματια λογικα θελει φορτηση καθε μερα σωστα?

htc desire πολυ καλο οχι τοοσ καλη οθονη oσο το galaxy s ασυλιπτο ui

εχει φλας για να βγαλεις νυχτερινι φοτωγραφια...

πειτε μοηυ κ εσεις ...

Δημοσ.

αν εχειw χρονο και δεν το βιαζεσαι αμεσα περιμενε να παρεις το desire hd που ειναι πολυ ανωτερο και απο τα 2 που ειπες και απο οτι ενημερωνει η htc hellas (ace) θα κοστιζει περιπου 100€ παραπανω

Δημοσ.

Ναι υπαρχει και η αλλη πλευρα του νομισματος..Το desire hd δεν εχει την οθονη super Amoled του galaxy s αυτο ειναι σιγουρο και θα κοστιζει και 600 ευρα..

Απο μενα galaxy s παιρνει και την 2,2 σε λιγες μερες και θα πεταει.. με μια μικρη παραχωρηση στη καμερα που δεν εχει φλας..

Τωρα οσο για τη μπαταρια ολα αυτα αν τους αλλαξεις τα φωτα καθε μερα φορτιση θελουν!!

Δημοσ.

Και το desire είναι ακόμα φθηνότερο απο το galaxy, έχει φλας, και προσωπική άποψη, η htc φτιάχνει ποιοτικότερα κινητά, και απο το λίγο που έπιασα το samsung, επιβεβαιώθηκε η άποψη μου αυτή που είχα απο το προηγούμενο htc μου.

Το desire έχει ήδη την 2.2, έχει και sense πάνω, που για τους περισσότερους είναι καλύτερο απο το touchwiz της samsung.

Για μένα, το μόνο πλεονέκτημα του samsung είναι η οθόνη του (μέγεθος-εικόνα). Έχει όμως και λίγα μειονεκτήματα, που αν προσθέσεις και την τιμή..

Δημοσ.
Και το desire είναι ακόμα φθηνότερο απο το galaxy, έχει φλας, και προσωπική άποψη, η htc φτιάχνει ποιοτικότερα κινητά, και απο το λίγο που έπιασα το samsung, επιβεβαιώθηκε η άποψη μου αυτή που είχα απο το προηγούμενο htc μου.

Το desire έχει ήδη την 2.2, έχει και sense πάνω, που για τους περισσότερους είναι καλύτερο απο το touchwiz της samsung.

Για μένα, το μόνο πλεονέκτημα του samsung είναι η οθόνη του (μέγεθος-εικόνα). Έχει όμως και λίγα μειονεκτήματα, που αν προσθέσεις και την τιμή..

Εσυ δηλαδη εκτος απο τιμη θεωρεις το απλο desire καλυτερο του samsung galaxy s...

Μααααλιστα.. και το μονο πλεονεκτημα ειναι η οθονη του...μαααλιστα..ποιοτικοτερα κινητα οσον αφορα την εξωτερικη οψη συμφωνω..Τωρα για τα μεσα μην παιρνεις και ορκο..

Εγω θα σου λεγα να δεις κανενα συγκριτικο στο youtube...μιας και εμενα δε με πιστευεις δηλαδη..

---------- Προσθήκη στις 16:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:47 ----------

παιδια αμα αγοραστει απο εξωτερικο η εγγυηση ισχυει κανονικα?

edit για το galaxy s μιλαω :o

Νομιζω δεν εχεις προβλημα αλλα δε το λεω με σιγουρια..Ρωτα και κανεναν αλλο..

Δημοσ.
παιδια αμα αγοραστει απο εξωτερικο η εγγυηση ισχυει κανονικα?

edit για το galaxy s μιλαω :o

είχα ρωτήσει τη samsung hellas το ίδιο ακριβώςκαι δεν είχαν ούτε οι ίδιοι μια σαφή απάντηση, οπότε μου "πρότειναν να το αποφύγω".

Δημοσ.
είχα ρωτήσει τη samsung hellas το ίδιο ακριβώςκαι δεν είχαν ούτε οι ίδιοι μια σαφή απάντηση, οπότε μου "πρότειναν να το αποφύγω".

το φανταστηκα... :-(

Δημοσ.

Γενικά είναι καλύτερο το Galaxy S από το Htc Desire (όχι το HD).

Αρχικά , στο Desire είναι πολύ δύσκολο να δεις με ήλιο και έχει χάλια ηχείο.

Στην *ταχύτητα είναι πιο γρήγορο το Galaxy S (*ΜΟΝΟ εάν τρέξεις από το Market το Root-Lagfix).

Το Desire έχει μεταλλικό περίβλημα και flash αλλά το Galaxy είναι πιο ελαφρύ αν και 4αρα οθόνη.

Kαι όσο αφορά το UI , από το Market κατεβάζεις π.χ το ADW.Launcer και στα δύο και αποκτούν το ίδιο

ακριβώς περιβάλλον εργασίας. Άλλωστε με την έκδοση 3 (που αναμένεται Δεκέμβριο) όλα τα Android θα

έχουν Στάνταρτ περιβάλλον εργασίας από την Google.

Τέλος το Galaxy έχει καλύτερη αυτονομία με διαφορά.

***στα ξένα Sites σαν Top έχουνε το Galaxy και αυτό συγκρίνουν με το iPhone 4 (Όταν κάνουν συγκρίσεις/Test)

και όχι κάποιο άλλο κινητό.(Εάν δεν το κάνουνε για διαφημιστικούς λόγους...)

***Οι τιμές είναι σχεδόν ίδιες εάν γίνει αγορά από e-shop. 449€ για Desire , 467€ για Galaxy.

Εάν πας μέσω Γερμανού είναι 100€ διαφορά .

Δημοσ.
Εσυ δηλαδη εκτος απο τιμη θεωρεις το απλο desire καλυτερο του samsung galaxy s...

Μααααλιστα.. και το μονο πλεονεκτημα ειναι η οθονη του...μαααλιστα..ποιοτικοτερα κινητα οσον αφορα την εξωτερικη οψη συμφωνω..Τωρα για τα μεσα μην παιρνεις και ορκο..

Εγω θα σου λεγα να δεις κανενα συγκριτικο στο youtube...μιας και εμενα δε με πιστευεις δηλαδη..

Δεν το θεωρώ καλύτερο, αλλά είπα οτι εκτός απο την οθόνη δεν έχει κάτι καλύτερο απο το desire. Ας πούμε οτι είναι και το ίδιο ποιοτικό, είναι σίγουρα πολύ καλές κατασκευές και τα δύο. Αλλά και η εξωτερική κατασκευή μετράει, η αίσθηση όταν το πιάνεις δηλαδή. Τώρα για την τιμή δεν ήξερα είναι ούτε 50 ευρώ, οπότε το παίρνω πίσω.

Πέραν του φλας, εντάξει για μένα αχρείαστο, και πέραν του sense που φεύγει εύκολα με launcherpro ή adwlauncher, η htc έχει το πλεονέκτημα να δίνει γρηγορότερα τα updates στα κινητά της. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα αλλάξει με την gingerbread, αλλά μέχρι τώρα αυτό ισχύει. Και το sense HD είναι πολύ μπροστά απο το τωρινό sense και φυσικά απο το touchwiz, και όταν έρθει (δεν είναι επίσημο νομίζω, αλλά κατα πιθανότατα θα το πάρει και το απλό desire, αλλιώς xda άνετα) μάλλον θα το αφήσω όπως έχει σίγουρα.

Επίσης έχει πολύ μεγαλύτερη υποστήριξη το desire στο xda, για όσους θέλουν να ασχοληθούν και με αυτό.

Αα, η αυτονομία, τη ξέχασα, αλλά όντως το desire υστερεί εκεί. Και για 30€ διαφορά, θα τα σκεφτόμουν και τα δύο εξίσου.

Δημοσ.

Και τα 2 ειναι εξαιρετικες συσκευες απλα πιστευω πως σε hardware το galaxy ειναι ενα βημα μπροστα..η htc σιγουρα υπερτερει σε σχεση με τη samsung σε υποστηριξη αλλα ευτυχως η 2,2 τρεχει πολυ καλα και στο samsung δοξα το θεο μπορει να αργησε αλλα κατι κανει..

Παραθετω και ενα βιντεο που μου κεντρισε το ενδιαφερον..

Αποκριση σε multitouch..Επισης δες το "μαυρο" που βγαζει η μια οθονη με το "μαυρο" της αλλης..

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=hVlsRCMltDg[/ame]

Δημοσ.

Σε αυτό το βιντεάκι, το πιο ενδιαφέρον είναι το μαύρο πάντως. Απίστευτη αντίθεση, αναμενόμενο.

Οι επιδόσεις σε άνοιγμα εφαρμογών, pinch zooming κτλ μου φάνηκαν πανομοιότυπες στα δύο κινητά.

Γενικά όντως είναι δύσκολη επιλογή. Αλλά εγώ 60+ ευρώ παραπάνω δεν θα έδινα για το galaxy. Aλλά τώρα έχει πέσει πολύ η διαφορά και δεν ξέρω. Είναι και να σου αρέσει εξωτερικά και άλλοι τέτοιοι παράγοντες. Αλλά καθαρά στο hardware, ναι, η samsung υπερτερεί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...