Προς το περιεχόμενο

μπλε οθόνη

nat83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας!!

Είχα αγοράσει έναν σταθερό υπολογιστή πριν κάποιους μήνες και από την αρχή κατά καιρούς μου έβγαζε μπλέ οθόνη με κάτι error και έκανα restart. Δε θυμάμαι ακριβώς τι έγραφε αλλά σήμερα που με πέταξε πάλι, έγραφε κάτι τέτοιο

jraid.sys - Address FFFFF880011BE33 κτλ

και στην αρχή έγραφε πως αν έχει εγκατασταθεί ένα καινούριο software να το κάνω unistall.

χαρακτηριστικά pc:Intel Core i5 CPU 650 3.2Ghz 2Ghz

Ram 4gb

64-bit windows 7

ultra durable motherboard 3- GIGABYTE

Επίσης, στην αρχική εγκατάσταση στο BIOS είχα επιλέξει IDE-ATA και όχι SATA ACHI mode.Παίζει κάποιο ρόλο;

Αυτά!!Νομίζω ότι κάτι 'έχω κάνει λάθος κατά την εγκατάσταση...please help!!!

Δημοσ.

Το controller να τον αλλάζεις πριν από εγκατάσταση των windows και όχι μετά.

Οι περισσότεροι έχουν επιλεγμένο το IDE,αν το άλλαξες σε sata μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να βάλεις drivers της μητρικής σου.

Δημοσ.
Το controller να τον αλλάζεις πριν από εγκατάσταση των windows και όχι μετά.

Οι περισσότεροι έχουν επιλεγμένο το IDE,αν το άλλαξες σε sata μετά την εγκατάσταση θα πρέπει να βάλεις drivers της μητρικής σου.

εχει καμία σχέση αυτό με την μπλε οθόνη που μου βγάζει;; βασικά το είχα ide , το άλλαξα σε sata και μετά πάλι σε ide...αλλά νομίζω μετά ξαναεγκατέστησα τα windows, γιατί ΄'εβαλα τα 7.

Δημοσ.

Έχει σχέση,πολλά έχουν σχέση μπορεί να φταίει και η Ram,δοκιμασέ τες.

Αν το άλλαξες σε sata λογικό να σου βγάλει μπλε οθόνη,αν το άλλαξες σε ide κανονικά πρέπει να μπαίνει στα windows χωρίς πρόβλημα.

Γνήσια windows έχεις ή σπασμένα,αν είναι σπασμένα δοκίμασε να βάλεις άλλα.

Δημοσ.
Τρέξε ένα bootable memtest για να τσεκάρεις τη μνήμη, εννοεί.

Σε safe mode δοκίμασες να μπεις;

αυτό με τη μνήμη γίνεται μέσα από τα windows??

όχι δε δοκίμασα, μετά το ρεσταρτ μπαίνει κανονικά στα windows. δε μου βγάζει δλδ πάντα μπλε οθονη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...