Προς το περιεχόμενο

Δυσλειτουργικα αυτια

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκαρα μερικες πληροφοριες στο νετ και κατεληξα στο οτι πρεπει να επισκεφτω ωριλα για καθαρισμο (πραγμα που τελευταια φορα συνεβη πριν 12 χρονια) καθως εχω πλεον ολα τα συμπτωματα (ελαφρια μειωση ακοης, σχεδον μονιμο βουλωμα, καποιος πονος στο αυτί κυριως το βραδυ, βουητο -αν και αυτο κρατα μονο για λιγα δευτ.).

Μεχρι την επισκεψη ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει η κατασταση;;

Δημοσ.
Τσεκαρα μερικες πληροφοριες στο νετ και κατεληξα στο οτι πρεπει να επισκεφτω ωριλα για καθαρισμο (πραγμα που τελευταια φορα συνεβη πριν 12 χρονια) καθως εχω πλεον ολα τα συμπτωματα (ελαφρια μειωση ακοης, σχεδον μονιμο βουλωμα, καποιος πονος στο αυτί κυριως το βραδυ, βουητο -αν και αυτο κρατα μονο για λιγα δευτ.).

Μεχρι την επισκεψη ξερει κανεις αν μπορω να κανω κατι για να βελτιωθει η κατασταση;;

12 χρονια περιμενες τωρα για 2 μερες κανεις ετσι?πανε σε συναυλια ροκ να γουσταρεις!

Δημοσ.

αν εισαι αθηνα, θεσσαλονικη ολο και κατι θα βρεις

εγω θυμαμαι ειχα παθει ζημια στους godfathers δεν ακουγα για 2 βδομαδες.στην περιπτωση σου βεβαια θε ειναι μια χαρα!

στο crystal lake παιζουν οι zombie nation αυριο...

Δημοσ.
αν εισαι αθηνα, θεσσαλονικη ολο και κατι θα βρεις

εγω θυμαμαι ειχα παθει ζημια στους godfathers δεν ακουγα για 2 βδομαδες.στην περιπτωση σου βεβαια θε ειναι μια χαρα!

στο crystal lake παιζουν οι zombie nation αυριο...

Στου διαολου τη μανα ειμαι. Θα βολευτω με τα ηχεια στη διαπασων:P

Δημοσ.

Βασικα εχω μια ιδεα που μπορει ειτε να βοηθησει ειτε να κανει τα πραγματα χειροτερα.

Κατι περιπου σαν ομοιοπαθητικη θεραπεια για το βουλωμα:

Καποιες φορες οταν ακουω πολυ δυνατα μουσικη που εχει πολυ μπασο (εννοειται τερμα το subwoofer) βουλωνουν τ' αυτια μου. Λες αν το κανω τωρα που ειναι ηδη βουλωμενα να ξεβουλωσουν;:confused:

Δημοσ.
Βασικα εχω μια ιδεα που μπορει ειτε να βοηθησει ειτε να κανει τα πραγματα χειροτερα.

Κατι περιπου σαν ομοιοπαθητικη θεραπεια για το βουλωμα:

Καποιες φορες οταν ακουω πολυ δυνατα μουσικη που εχει πολυ μπασο (εννοειται τερμα το subwoofer) βουλωνουν τ' αυτια μου. Λες αν το κανω τωρα που ειναι ηδη βουλωμενα να ξεβουλωσουν;:confused:

πλακα πλακα με τα αυτια δεν παιζουμε γιατι οι ζημιες μπορει να ειναι ανεπανορθωτες

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ, και μάλλον το έπαθα επειδή χρησιμοποιούσα μπατονέτες, θες καθάρισμα δεν είναι τπτ, πας ωριλά και στα ρουφάει. :lol:

Δημοσ.

επειδη το ειχα παθει και εγω καλυτερα μη κανεις τιποτα μεχρι να πας ωρλ να στα καθαρισει εβαζα και σταγωνες για μερες αλλα δεν εγινε τιποτα, ειναι στο αυτι αμα παραγει πολυ κερι και δεν μπορει να αυτοκαθαριστει τοτε βουλωνουν

Δημοσ.

Έχει κάνει ο πατέρας μου καθαρισμό. Μου είχε πει ότι νοιώθεις σαν να σου πλημμυρίζει ο εγκέφαλος. =ρ

Δημοσ.
Έχει κάνει ο πατέρας μου καθαρισμό. Μου είχε πει ότι νοιώθεις σαν να σου πλημμυρίζει ο εγκέφαλος. =ρ

Υπάρχουν δυο ειδών καθαρισμοί. Ο ένας είναι ο κλασικός που σου είπε ο μπαμπάς σου. Γυρνάς στο πλάι και σου ρίχνουν ένα καθαριστικό :-D Σαν να βουτάς στην θάλασσα ένα πράγμα. Ο άλλος γίνεται με ένα εργαλείο λεπτό σαν βελόνα και δεν καταλαβαίνεις το παραμικρό.

Δημοσ.

Μολις κανεις τον καθαρισμο θα σου φανει ΠΟΛΥ περιεργο ποσο καθαρα θα ακους τις υψηλες συχνοτητες. Βαζεις ενα υγρο για 2-3 μερες πριν και πας ΩΡΛ. Ειναι 15 λεπτα υποθεση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...