The_Judas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δυστυχώς η παραγγελία μου ακυρώθηκε Αυτη ήταν η απάντησή τους: Δυστυχώς το συγκεκριμένο ποντίκι έχει σταματήσει. Ήταν η προσφορά της Microsoft σε μορφή δώρων για τις μηνιαίες αγορές που κάναμε σε αυτούς. Και εμείς με την σειρά μας τα δίναμε στους πελάτες καταστήματος σε πολύ χαμηλή τιμή. Ήρθαν πολύ λίγα τελευταία τεμάχια αντί για τα αναμενόμενα 85 και δεν καλύπτονται από τις παραγγελίες που ήδη έχουν καταχωρηθεί. Θα αφήσω σημείωμα για την παραγγελία σας για τον επόμενο μήνα όταν θα ξαναστείλει κάτι η Microsoft. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αν τυχόν έχει κάτι που να σας ενδιαφέρει. Και ζητούμε συγνώμη για την τυχόν ταλαιπωρία. Μα είναι microsoft... Για το sweex μιλάμε.
Nik.K Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καταλαβατε δλδ, τα επαιρναν δωρεαν και τα πουλουσαν....Φοβερα πραγματα
koprodogis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να αναφερω οτι οσοι ειναι να παρουμε ποντικια θα τα παρουμε απο νοεμβριο, τωρα αρχες μου ειπαν αλλα δε το πολυβλεπω. Με διαβεβαιωσαν οτι θα παρουμε, τωρα το ολοι δεν ειναι σιγουρο αλλα οι πρωτοι σιγουρα. 95 ποντικακια πρεπει να δωσουν
VasilisEEE Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να αναφερω οτι οσοι ειναι να παρουμε ποντικια θα τα παρουμε απο νοεμβριο,τωρα αρχες μου ειπαν αλλα δε το πολυβλεπω. Με διαβεβαιωσαν οτι θα παρουμε, τωρα το ολοι δεν ειναι σιγουρο αλλα οι πρωτοι σιγουρα. 95 ποντικακια πρεπει να δωσουν Μακάρι . Κάλιο αργά , παρά ποτέ ... Πάντως μέχρι στιγμής ούτε φωνή ούτε ακρόαση ( Το έριξα στις παροιμίες ! ) .
JohnMik Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Απ' ότι βλεπω κάνουν τους κινέζους για τα ποντίκια... Προσθήκη στη Blacklist (κάτω απ το Πλαίσιο!)
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 blacklist οχι. Κόκκινη κάρτα ναι... Τους θεωρούσα "τίμιο" μαγαζι
koprodogis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εμενα πατως με εχουν ενημερωσει οτι μεχρι τα μεσα του μηνα ελπιζουν να τους εχουν σταλει τα ποντικια και να μας τα δωσουν. Οκ ηταν ασχημη κινηση αλλα αν τα παρουμε θα ειναι απλα κακη συνεργασια με προμηθευτες.
paylidis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Εμενα πατως με εχουν ενημερωσει οτι μεχρι τα μεσα του μηνα ελπιζουν να τους εχουν σταλει τα ποντικια και να μας τα δωσουν.Οκ ηταν ασχημη κινηση αλλα αν τα παρουμε θα ειναι απλα κακη συνεργασια με προμηθευτες. γενικα με το 1 παραπάτημα δεν μπορούμε να το βάλουμε μαυρη λίστα ενα κατα τ'αλλα τόσο καλο καταστημα... Και ναι συμβαίνουν και αυτά. Δεν εχεις πάντα τις βελτιστες δυνατές συνεργασίες...
koprodogis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Ασ ξεθαψω λιγο αυτο το θεματακι, μετα απο αρκετα τηκλεφωνηματα, ανα μηνα 2 σημερα μου ειπαν οτι ακυρωσαμε την παραγγελια αφου βεβαια αλλαξε πρωτα το status σε "πραγματοποιήθηκε" Στο τηλεφωνο φυσικα απλα την ακυρωσαμε ακουσα εριστικα και οταν ζητησα εξηγησεις απλα δεν πηρα. Ανεφερα βεβαια οτι ακομα το πουλανε σε συσκευασια retail αλλα αμεσως πηγε να μου εξηγησει το οτι δε μιλαμε για το ιδιο προιον-διαφορα συσκευασιας. Λεω να ριξω για πρωτη φορα μια αρνητικη ψηφος στο skroutz για την κοροιδια. Ας μας ακυρωναν τις παραγγελιες τις πρωτες μερες οχι μετα απο 2 μηνες και. Θα ειναι λετε υπερβολη?
VasilisEEE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Την είχα ξεχάσει και εγώ την παραγγελία . Κάτσε να τους πάρω ένα τηλέφωνο για τα κάλαντα ....
WoodSell3r Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 έτσι και αλλιώς πρέπει να τα ακούσουν κάποια στιγμή για όλα τα κόλπα που κάνουν με αναγραφόμενες τιμές και τιμές παραλάβης προιόντων που είναι σχεδόν πάντα διαφορετικές αλλά επίσης και με την εγγύηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.