Προς το περιεχόμενο

Microsoft mouse Wireless BlueTrack 3500 Mobile USB Black Bulk 4,8€

VasilisEEE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Microsoft mouse Wireless BlueTrack 3500 Mobile USB Black Bulk

mk_wmm3500_productdetails.jpg

Στο visionstudio.gr στα 4,8€ !!!

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=21183&cat=29

Έκανα μια παραγγελία πριν τρεις μέρες και με πήραν τηλέφωνο για παραλαβή την άλλη εβδομάδα. Να δούμε ... Πολύ καλή η τιμή για να είναι αληθινή ! Αλλά μετά το Getitnow και τις τηλεοράσεις γίνονται και θάυματα πλέον στο Ελάντα ...

Η φθηνότερη τιμή στον ανταγωνισμό 20.50€ !!!

http://www.skroutz.gr/s/261688/Microsoft-Wireless-Mobile-Mouse-3500.html?keyphrase=Wireless+BlueTrack+3500

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ωραία προσφορά.Άντε να δούμε. Εγώ πάντως παρήγγειλα 2 ποντίκια γιατί με τις οθόνες πήρα μόνο 1 και το μετάνιωσα μόλις την είδα!

Δημοσ.

η τιμή δεν ισχύει έχει γίνει λάθος, κανονική τιμή θα εμφανιστεί εντός 15 λεπτών σύμφωνα με το κατάστημα.

Δημοσ.
η τιμή δεν ισχύει έχει γίνει λάθος, κανονική τιμή θα εμφανιστεί εντός 15 λεπτών σύμφωνα με το κατάστημα.

Τυχαιο????

Δε νομιζω!!!

Δημοσ.

Ακόμη στα 4,80 είναι , για να δούμε...

-------------------------------------------------------

Έγινε μη διαθέσιμο.

Μάθανε οτι .....μαστε πλακώσανε και οι γύφτοι...

Δημοσ.

''ΔEN YΠAPXEI ΔIAΘEΣΗMOTΗTA

Aυτό τo πρoϊόν δεν υπάρχει στις απoθήκες μας. Παρακαλώ επικoινωνίστε με τα γραφεία Vision Studio για περισσότερες πληρoφoρίες.''

Δημοσ.

basilisEEE 2 μυνηματα μονο και το ένα για κράχτη...; κρίμα... ξεφτιλα παντως για το μαγαζι αν προσπαθουν να κάνουν ετσι διαφημιση.

Δημοσ.

και να το είχαν δια8εσιμο πριν το παραλαβεις 8α αλλαζαν την τιμη σε νορμαλ επιπεδα για τετοιο ποντικι..

το εχω ζησει 2-3 φορες απο αυτο το μαγαζι, την παραγγελια προιοντος σε χ ευρω και την παραλαβη απο το καταστημα στα χ+3,χ+4...

Δημοσ.

κριμα και κανα 2 φορές που συνεργαστηκα μου ειχαν δείξει οτι ειναι οκ... αρχισαν και αυτοι τις μαιμουνιες...; τι να πω κρίμα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...