egio13 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Kαλημέρα, παρακαλώ μήπως κάποιος ξέρει πως μπορώ να εισάγω κανονικά βίντεο-ταινία αρχείων mp4-flv-και κυρίως mpg (γιατί αυτό μπορώ να το επεξεργαστώ)στο Powerpoint 2003 ; Ενώ δείχνει π.χ. ότι υποστηρίζει mpg ,εντούτοις μπου βγάζει ένα μαύρο παραθυράκι κι όχι το βίντεο. Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ.
FKLDS Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλο sub-forum αυτό για αυτό που ρωτάς, αλλά ιδού η απάντηση copy-paste: "HOW TO GET A VIDEO FILE INTO YOUR POWERPOINT PRESENTATION: 1. Open your PPT presentation. 2. In "Slide View," open the file you'd like to link to the video. 3. In the upper menu, select INSERT>MOVIE>FROM FILE 4. Find and select the video file. 5. A resizable black square will appear in your slide. This is where your video file will link. The larger you make the square, the fuzzier the video image will be. 6. View the slide in full screen mode. If the link is successful, the video should immediately run. It stays as a lifeless black box in all other viewing modes. Just remember: the video file must stay in the same folder as your PPT presentation file, on your hard drive. Your PPT shows don't have to be lifeless text and images. You can bring movement, sound, and visual impact to a presentation with a video file."
egio13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Σ'ευχαριστώ FKLDS . Όμως αν και πήγαινα να ανοίξω το αρχείο(mpeg) δεν το άνοιγε. Τελικά σε forum βρήκα ότι έπρεπε να εγκαταστήσω τον K-lite codec και έτσι πέτυχε .Μόνο που δεν ξέρω αν θα παίξει η παρουσίαση σε ppt με windows 2000 (εγώ θα δουλέψω σε xp και ppt 2003) και εάν ο ανωτέρω codec θα εγκατασταθεί στα 2000. Όσο γι'αυτό που λέει για τον ίδιο φάκελο ,φαντάζομαι ότι εννοεί ότι π.χ. τα βίντεο θα πρέπει να είναι στον ίδιο (κίτρινο) φάκελο που θα έχει μέσα την παρουσίαση.
egio13 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Σ'ευχαριστώ FKLDS . Όμως αν και πήγαινα να ανοίξω το αρχείο(mpeg) δεν το άνοιγε. Τελικά σε forum βρήκα ότι έπρεπε να εγκαταστήσω τον K-lite codec και έτσι πέτυχε .Μόνο που δεν ξέρω αν θα παίξει η παρουσίαση σε ppt με windows 2000 (εγώ θα δουλέψω σε xp και ppt 2003) και εάν ο ανωτέρω codec θα εγκατασταθεί στα 2000. Όσο γι'αυτό που λέει για τον ίδιο φάκελο ,φαντάζομαι ότι εννοεί ότι π.χ. τα βίντεο θα πρέπει να είναι στον ίδιο (κίτρινο) φάκελο που θα έχει μέσα την παρουσίαση.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 egio13 για να χρειάστηκε codec δεν ήταν mpeg ,τουλάχιστον όχι κανονικό.Όλες η εκδόσεις τον windows έχουν υποστήριξη για απλά mpeg από τα win95 και μετά τουλάχιστον.
TheELF Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 egio13 για να χρειάστηκε codec δεν ήταν mpeg ,τουλάχιστον όχι κανονικό.Όλες η εκδόσεις τον windows έχουν υποστήριξη για απλά mpeg από τα win95 και μετά τουλάχιστον.
egio13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Tο αρχείο όμως TheELF έγραφε mpg. To μετέτρεψε εγώ μέσω του format factory. Λες να'κανα λάθος σε τίποτα ρυθμίσεις;
TheELF Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τι να πω τώρα,το σίγουρο είναι ότι τα windows ανέκαθεν υποστήριζαν mpeg.
egio13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Mήπως "κολλάει" όταν είναι μεγάλο το αρχείο mpg (πχ. 40mb);
alepous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ισως το προβλημα ειναι από :http://support.microsoft.com/kb/202070
alepous Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 ισως το προβλημα ειναι από :http://support.microsoft.com/kb/202070
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.