eftimis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 παιδια μηπος θα μπορουσατε να μου πειτε που μπορο να βρο το εργαλεο που κανουμε σπειρομα επιδι θελο να κανο ενα δικο μου τανκ απο πλεχι? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Σπείρωμα - όπως φιλίερα ξέρωγω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftimis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ναι ακριβος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πέραν από κάτι περίεργα "τρυπάνια" δεν ξέρω κάτι πιο ειδικό... Ίσως κάποιο πιο σχετικό, "σεσημασμένο" μέλος του forum μπορεί να σε βοηθήσει. Πάντως threading tool λέγετε στα αγγλικά αυτό που ψάχνεις - αν βοηθάει αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftimis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστο φιλε μου γεια τη βοηθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κοπρίτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 κολαουζο ψαχνεις και πιο συγκεκριμενα σπειρωματος 1/4 της ιντσας G1/4 ειναι και το σπειρωμα στα περισσοτερα ρακορ υδροψυξης της αγορας. ριξε μια ματια εδω κι εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κοπρίτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 κολαουζο ψαχνεις και πιο συγκεκριμενα σπειρωματος 1/4 της ιντσας G1/4 ειναι και το σπειρωμα στα περισσοτερα ρακορ υδροψυξης της αγορας. ριξε μια ματια εδω κι εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftimis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 κολαουζο ψαχνειςκαι πιο συγκεκριμενα σπειρωματος 1/4 της ιντσας G1/4 ειναι και το σπειρωμα στα περισσοτερα ρακορ υδροψυξης της αγορας. ριξε μια ματια εδω κι εδω ευχαριστο πολυ φιλε μου.μπορεισ να μου βαλεισ το λινκ απο το προτο καταστημα που ειναι ελλαδα γεια το κολαουζο με γ1/4 μην κανο λαθος και παρο αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eftimis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 κολαουζο ψαχνειςκαι πιο συγκεκριμενα σπειρωματος 1/4 της ιντσας G1/4 ειναι και το σπειρωμα στα περισσοτερα ρακορ υδροψυξης της αγορας. ριξε μια ματια εδω κι εδω ευχαριστο πολυ φιλε μου.μπορεισ να μου βαλεισ το λινκ απο το προτο καταστημα που ειναι ελλαδα γεια το κολαουζο με γ1/4 μην κανο λαθος και παρο αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Praktiker...και γενικά σε μαγαζιά που έχουν εργαλεία, χρώματα σιδηρικά και συναφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Praktiker...και γενικά σε μαγαζιά που έχουν εργαλεία, χρώματα σιδηρικά και συναφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.