theofanis20 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ψαχνω για καποιον να βαλουμε απο 250 rapids σε εναν λογαριασμο και να τον μοιραζομαστε για ενα μηνα. To λεω αυτο επειδη θεωρω βλακεια να πληρωσω για 150GB απ' τη στιγμη που δεν προκειτε να χρησιμοποιήσω πανω απο 30! Αν ενδοιαφερετε κανεις ας ποσταρει εδω ή ας μου στειλει ΠΜ
Whiteyez Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιείται ένας λογαριασμός παραπάνω από 1 άτομο. Τρώει κλείδωμα.
barbamar Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Προσπάθησε να μην είστε ταυτόχρονα πάνω από 1 i.p. . Αν σας κάτσει η στραβή,ψήνονται πάντως. Με δική σου ευθύνη,που λένε. Χρόνια τώρα μοιράζω από δω κι από κει όλους τους λογαριασμούς που πέφτουν στα χέρια μου κατα καιρούς και δεν μου την έχουν πέσει ακόμα.Συνήθως δεν χρησιμοποιώ το αποθηκευτικό χώρο που μας δανείζουν και τον δίνω σε διάφορα φιλαράκια, νάχουμε....
theofanis20 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν επιτρέπετε να χρησιμοποιείται ένας λογαριασμός παραπάνω από 1 άτομο. Τρώει κλείδωμα. Κανεις μεγαλο λαθος τους τελευταιους μηνες η rapidshare εχει αποσείρει αυτον τον περιορισμο.Μονο αν δει οτι ο λογαριασμος χρησιμοποιητε απο πολλες ΙΡ ταυτοχρονα αλλαζει τον κωδικο και μας στον στελνει με e-mail.Σε καμια περιπτωση δεν κλειδωνει ο λογαριασμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.