trelomhxmhx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 (δεν απαντάει άρα λογικό) το καλοκαίρι μου χε καεί (μάλλον) η μητρική και έτσι πήρα αναγκαστικά μια στα γρήγορα από το στοκχάουζ του πλαισίου πάμφθηνη στην αρχή για δοκιμή και κατόπιν την καθιέρωσα αφού είχα εγκαταστήσει όλους του drivers μου χε πετάξει μια άγνωστη συσκευή την οποία εδώ και ένα μήνα (μετά από απντέιτ των 7 για οδηγούς) την έχει αναγνωρίσει ως συσκευή υπερύθρων και λέω τώρα εγώ, είναι δυνατόν να έχει μια μητρική ντεσκτοπ τέτοια συσκευή? στο μάνιουαλ δε λέει τίποτα τέτοιο και ούτε βλέπω να χει κάτι σχετικό πάνω της η κάρτα είναι αυτή http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000417 μόνο που γράφει με μεγάλα γράμματα τούρμπο εξ έχει εγγύηση ακόμα ( κάνα 3μηνο ακόμα ) αλλά δεν παίζει να μπω σε κόπο για κάτι τέτοιο να την αλλάξω ούτε καν να την βγάλω από του κουτί να σημειώσω ότι ήταν λίγο λαχείο η αγορά της καθώς ένας άλλος πήρε την ίδια απο το ίδιο στοκ την ίδια μέρα και δεν δούλευε το ένα σλοτ της ραμ δεν χρειάζονται βιαστικές απαντήσεις καθώς δεν αποτελεί και ουσιαστικό πρόβλημα ξέχασα να πω ότι έκανα απντέιτ την μπάιος πριν 2 μέρες και δεν είδα καμιά διαφορά
macabre_sunsets Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 [...]την έχει αναγνωρίσει ως συσκευή υπερύθρων και λέω τώρα εγώ, είναι δυνατόν να έχει μια μητρική ντεσκτοπ τέτοια συσκευή?στο μάνιουαλ δε λέει τίποτα τέτοιο και ούτε βλέπω να χει κάτι σχετικό πάνω της η κάρτα είναι αυτή[...] Manual σελίδα 39: OnBoard IrDA* Port[...] *IrDA
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 [...] στοκχάουζ του πλαισίου [...] απντέιτ των 7 για οδηγούς [...] μια μητρική ντεσκτοπ [...] στο μάνιουαλ δε λέει τίποτα [...] γράφει με μεγάλα γράμματα τούρμπο εξ [...] δεν δούλευε το ένα σλοτ της ραμ [...] έκανα απντέιτ την μπάιος [...] Σε παρακαλώ να τροποποιήσεις το μήνυμά σου έτσι ώστε οι λέξεις που δεν είναι ελληνικές να γραφούν με λατινικούς χαρακτήρες. Επίσης, από τους Όρους Χρήσης του ιστοτόπου www.insomnia.gr: Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: * Να εκφράζονται σαφώς, ευπρεπώς και ευανάγνωστα και να δίνουν περιγραφικούς τίτλους στα θέματα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.