Προς το περιεχόμενο

Αναβαθμιση σε υπολογiστη 3τιας

hashashin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αυτον το Η/Υ

ASUS P5K

Intel Core 2 Duo E8400

4GB RAM

nVidia 8800 GTS 512

PSU 450 WATT CHIEFTEC

Σκεφτομαι να αλλαξω καρτα γραφικων ετσι ωστε να παρω καινουρια οθονη διοτι η 17αρα που εχω ειναι πια μικρη.Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω κυριως για παιχνιδια,ταινιες και μουσικη.Εχω καιρο να ασχοληθω και ειμαι λιγο μπερδεμενος με ολα τα καινουρια που εχουν βγει.

Εκτος απο καρτα γραφικων πιστευετε πως θα χρειαζομουν καμια αλλη αλλαγη η θα ειμαι ενταξει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Με μια σύγχρονη κάρτα και ελαφρό clockάρισμα στην cpu στα 3600 και είσαι άρχοντας.

To psu ενδεχομένως να μήν φτάνει ανάλογα την gpu που σκοπεύεις να πάρεις.

Δημοσ.

Πες μας και πόσα διαθέτεις, γιατί όπως είπε κι ο TEOKOS, εξαρτάται απ' το budget αν θ' αλλάξεις τροφοδοτικό και ποια κάρτα γραφικών θα πάρεις.

Δημοσ.

Γυρω στα 200 ευρω-το πολυ- για την καρτα.Τωρα αν ειναι να παρω καινουριο τροφοδοτικο δεν πειραζει .Ας παρω καινουριο.Ετσι και αλλιως το ειχα σκεφτει απο πριν οτι μαλλον θα θελει αλλαγη και αυτο

Δημοσ.

250 ευρω. πιο πολυ δεν μπορω γιατι πρεπει να παρω και οθονη

---------- Προσθήκη στις 01:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:54 ----------

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20524&cat=5

Και τον CPU στα 3.6Ghz.

Αν παρω αυτο δεν θα χρειαστω καινουριο τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να λες πόσα διαθέτεις για το καθένα αφού κάλλιστα μπορεί το ένα να επηρρεάσει το άλλο.

Πες πόσα διαθέτεις για όλα.

Δημοσ.

1. Η 8800gts 512mb εχει ιδια καταναλωση με μια gtx460 768mb, αρα το τροφοδοτικο σε καλυπτει. Η gtx460 με το 1gb ram καταναλωνει λιγο παραπανω (+20watts σε load), αλλα και παλι δε νομιζω οτι θα εχεις καποιο προβλημα.

Δεν ξερω ομως σε περιπτωση overclocking που σου προτεινεται απο τα παιδια (και συμφωνω) πως θα τα παει το τροφοδοτικο σου.

2. Αν πας σε 23ρα λογικα η αναλυση σου θα ειναι 1900χ1080, αρα καλυπτεσαι απολυτως απο την εν λογω καρτα.

3. Τα υπολοιπα υποσυστηματα σου ειναι υπερενταξει, δε χρειαζεσαι καποια αλλαγη για τη χρηση που κανεις, με ενα αστερακι στην ψυκτρα (και το τροφοδοτικο οπως προανεφερα) αν σκεφτεις να πας σε overclocking.

Δημοσ.

Στο 1. κάνεις λάθος μάλλον. Κάτι σαν 115w για το G92 και κάτι σαν 160w η 460, που έχει και 2 6pinα εξ άλλου ως εκ τούτου. Και η 460 είναι τέτοιο o/c puppy που κρίμα είναι @ stock :-) Οπότε μάλλον το psu θα ζοριστεί... Για τα 2. & 3. μαζί σου, αν και ένα αξιοπρεπές o/c @ cpu καλό θα ήταν.

Δημοσ.
Εχω αυτον το Η/Υ

ASUS P5K

Intel Core 2 Duo E8400

4GB RAM

nVidia 8800 GTS 512

PSU 450 WATT CHIEFTEC

Σκεφτομαι να αλλαξω καρτα γραφικων ετσι ωστε να παρω καινουρια οθονη διοτι η 17αρα που εχω ειναι πια μικρη.Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιω κυριως για παιχνιδια,ταινιες και μουσικη.Εχω καιρο να ασχοληθω και ειμαι λιγο μπερδεμενος με ολα τα καινουρια που εχουν βγει.

Εκτος απο καρτα γραφικων πιστευετε πως θα χρειαζομουν καμια αλλη αλλαγη η θα ειμαι ενταξει?

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Ξέρεις ώμος ότι μπορείς να βάλεις μεγάλη οθόνη στην κάρτα γραφικών που έχεις τώρα και να δεις μετά αν χρειάζεσαι καλλίτερη κάρτα γραφικών για τα παιχνίδια που παίζεις,έτσι;;;

Δημοσ.

Ναι το ξερω.Αλλα επειδη σκοπευω να παρω την οθονη σε κανα 2μηνο ρωταω μονο για καρτα γραφικων που θελω να παρω τωρα.

Τροφοδοτικο να αλλαξω τελικα η να κρατησω αυτο αν παρω την gtx 460 1gb?

Ψυκτρα δεν πιστευω να χρειαστω καινουρια.Οι θερμοκρασιες ειναι παντα χαμηλες.

Δημοσ.
Ναι το ξερω.Αλλα επειδη σκοπευω να παρω την οθονη σε κανα 2μηνο ρωταω μονο για καρτα γραφικων που θελω να παρω τωρα.

Τροφοδοτικο να αλλαξω τελικα η να κρατησω αυτο αν παρω την gtx 460 1gb?

Ψυκτρα δεν πιστευω να χρειαστω καινουρια.Οι θερμοκρασιες ειναι παντα χαμηλες.

Όταν πάρεις οθόνη παίρνεις και κάρτα.Θα σου έρθει πιο φτηνά τότε...μάλλον

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...