jemadux Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εχω βαλει archlinux , αλλα θα ηθελα τα εφε οπως σε καθε διανομη .. ξερω οτι ειναι το compiz και τα λοιπα.... αλλα θα ηθελα να δω αμα υποστιριζετε ... δεν εχω δοκιμσε σχεδον ολα... ξεχασα οτι το μηχανημα μου εχει τον ΑΤΙ HD 5470 ! Σε αυτον τον πυρηνα που ειμαστε 2.6.35 υποστηριζετε ? και ναι αλλα με πιο module ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αν δεν εχεις βαλει εσυ τον fglrx (ή catalyst οπως τον εχουν εκει στο arch), εισαι με τον radeon. Ο radeon μπορει να κανει το κλαιν 3d που χρειαζεται το compiz και να δωσει xv video output, οποτε δεν θα πρεπει να θες τιποτα παραπανω, Για να δεις αν εισαι με τον radeon, αναζητησε τον μεσα στο lsmod. Για να δεις αν εχεις 3d, τρεξε ενα glxgears και δες ποσα fps σου βγαζει. Για να δεις αν εχεις xv, τρεξε ενα xvinfo και πρεπει να σου βγαζει ενα κατεβατο. Επισης, αν μεινεις με τον radeon πρεπει να εγκαταστησεις και το πακετο linux-firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 οταν τρεχω glxgears μου λεει >glxgears: error while loading shared libraries: libGL.so.1: cannot open shared object file: No such file or directory Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εχεις εγκατεστημενο το πακετο libgl? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ναι το ειχα... αλλα αλλαξα διανομη .... μια πιο φιλικη και την kubuntu ... θα φαω κραξιμο απο τον redlizzard επειδη του ειχα πει οτι δεν θα ξαναβαλω ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.