Προς το περιεχόμενο

επιλογη για προτζεκτορα..

nickvas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον δεν εχω ιδεα απο προτζεκτορες...θελω να μου πειτε τι να προσεξω...και ποιο μοντελο προτυνεται...το θελω για ταινιες HD και games...καθως επισης και τιμες πανω κατω για να ξερω ποσα θα μου βγει ευχαριστω

Δημοσ.

Ο TW3200 για οικιακή χρήση είναι πάρα πολύ καλή επιλογή,ειδικά αφού τον θες για ταινίες κ παιχνίδια όπου φαντάζομαι θα κλείνεις φώτα κουρτίνες κτλ!δεν υπάρχει λόγος να δώσεις πολλά παραπάνω για μπορείς να βλέπεις κ μεσημέρι πχ σε φωτισμένο δωμάτιο!

Επίσης πολύ μεγάλη σημασία έχει κ η οθόνη προβολής όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο...ο tw3200 με ένα καλό πανί θα έχει καλύτερη απόδοση σε χρώματα κ αντίθεση από οποιονδήποτε projector των 2000€ με πανί του κατοστάρικου!

Μην δώσεις πολλά για προβολέα κ ψίχουλα για πανί....πάρε τον 3200 κ από εκεί κ πέρα όσο σε παίρνει για πανί!

Δημοσ.

λοιπον τεχνολογια...εχω μεχρι στιγμης...rgb,3lcd,dlp,led,sxrd...ποια να διαλεξω?!τι διαφορες έχουν?!η αληθεια ειναι οτι θελω fullhd οποτε σε ευχαριστω για την απαντηση σου!...και για να καταλαβω...στον τοιχο...δεν γιεντε να φαινεται?!θελει αναγκαστηκα πανι?!...και να προστεσω το θελω για παιχνιδια και HD movies...γιατι εχω αρκετα καλο συστημα :P

---------- Προσθήκη στις 11:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:29 ----------

Ο TW3200 για οικιακή χρήση είναι πάρα πολύ καλή επιλογή,ειδικά αφού τον θες για ταινίες κ παιχνίδια όπου φαντάζομαι θα κλείνεις φώτα κουρτίνες κτλ!δεν υπάρχει λόγος να δώσεις πολλά παραπάνω για μπορείς να βλέπεις κ μεσημέρι πχ σε φωτισμένο δωμάτιο!

Επίσης πολύ μεγάλη σημασία έχει κ η οθόνη προβολής όσο κ αν σου φαίνεται περίεργο...ο tw3200 με ένα καλό πανί θα έχει καλύτερη απόδοση σε χρώματα κ αντίθεση από οποιονδήποτε projector των 2000€ με πανί του κατοστάρικου!

Μην δώσεις πολλά για προβολέα κ ψίχουλα για πανί....πάρε τον 3200 κ από εκεί κ πέρα όσο σε παίρνει για πανί!

δλδ φιλε μου λες οτι στην ουσια απο ενα σημειο και μετα...πληρωνω το ποσο καλα φαινεται στο φως μέρας?!...οπως ειπα και πανω με ενδιαφερει η ποιοτητα...δλδ μου προτεινεις με κλειστα ματια...τον tw3200?!και για πες μου...σε τοιχο...ειναι τοσο χαλια?!

---------- Προσθήκη στις 11:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:33 ----------

και κατι αλλο...η αποσταση...παιζει ρόλο?!οσο πιο κοντα τοσο καλυτερα?!...πια ειναι η ιδανικη αποσταση...και βλεπω πολλοι το βαζουν στο ταβανι...ειναι απαραιτητο?!

Δημοσ.

το σύστημα ειδικά για τις ταινίες δεν παίζει κανένα ρόλο!Για τα παιχνίδια οκ δεκτό!

σίγουρα δεν πληρώνεις μόνο την απόδοση σε δωμάτιο με φώς,είναι κ ποιότητα των χρωμάτων,το βάθος του μαύρου (εδώ πασχίζουν κυρίως οι οικονομικές λύσεις),η απόσταση στην οποία λειτουργούν σωστά (σε δωμάτιο - σαλόνι όμως δεν έχει διαφορά,είναι "μικρή" απόσταση για όλους)!

οι διαφορές όμως αυτές σου ανεβάζουν δυσανάλογα το κόστος γενικά,ειδικά στην περίπτωση του 3200 δεν θα τις δείς κιόλας,ή αν τους δεις δίπλα δίπλα δεν νομίζω να πειστείς να δώσεις 500€ παραπάνω!

να σε ενδιαφέρει η ποιότητα τόσο...κ να σκοπεύεις να προβάλεις σε τοίχο,είναι άκρα αντίθετα...σε τοίχο διαφορά στην ποιότητα δεν θα δείς μεταξύ του 3200 κ κάποιου της τάξης των 1700€ τολμώ να πώ!!

γνώμη μου τον 3200 με κλειστά μάτια,αλλίως για να πείς οτι άξιζαν τα παραπάνω χρήματα...πας για τα διπλάσια...κ σε τοίχο θα πάνε χαμένα!

πόσα λες να διαθέσεις?

ξέχασα...καλό είναι να είναι κοντά στο κέντρο της επιφάνειας προβολής κάθετα,όσο μεγαλώνουν οι γωνίες αρχίζουν κ προβλήματα όπου άλλοι τα έχουν λιγότερο άλλοι περισσότερο κ πάλι είναι θέμα τιμής!αλλά για μικρές αποστάσεις βλέπε δωμάτιο,λίγο ψηλά στον απέναντι τοίχο νομίζω θα είσαι οκ...τι απόσταση θες εσύ?

Δημοσ.

Aν για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί και δεν το έχει ψάξει ιδιαίτερα η επιλογή ενός pc είναι λίγο μπέρδεμα, αντίστοιχα η επιλογή βιντεοπροβολέα με τα παρελκόμενά του έιναι τρελή σπαζοκεφαλιά.

Για πήγαινε μια βόλτα από εκεί να αρχίσεις να παίρνεις μια ιδέα.

http://www.avclub.gr

http://www.avsite.gr

για αρχή:devil:

Δημοσ.
Aν για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί και δεν το έχει ψάξει ιδιαίτερα η επιλογή ενός pc είναι λίγο μπέρδεμα, αντίστοιχα η επιλογή βιντεοπροβολέα με τα παρελκόμενά του έιναι τρελή σπαζοκεφαλιά.

Για πήγαινε μια βόλτα από εκεί να αρχίσεις να παίρνεις μια ιδέα.

http://www.avclub.gr

http://www.avsite.gr

για αρχή:devil:

+1

αλλά το χαμηλό budget κάνει τα πράγματα αρκετά απλά!

Δημοσ.
+1

αλλά το χαμηλό budget κάνει τα πράγματα αρκετά απλά!

Σωστό και αυτό.Και όπως σωστά επισύμανες για το πανί είναι και ο άτυπος κανόνας ότι όσα δώσεις για βιντεπροβολέα περίπου το 1/3 της αξίας του και βάλε πρέπει να δώσεις για πανί.Υπάρχουν βέβαια και ειδικά χρώματα για τον τοίχο αλλά η αξία τους και η φασαρία να βαφτεί αυτός, συμφέρει συνήθως η απλή διαδικασία αγοράς και στησίματος πανιού.

Δημοσ.
το σύστημα ειδικά για τις ταινίες δεν παίζει κανένα ρόλο!Για τα παιχνίδια οκ δεκτό!

σίγουρα δεν πληρώνεις μόνο την απόδοση σε δωμάτιο με φώς,είναι κ ποιότητα των χρωμάτων,το βάθος του μαύρου (εδώ πασχίζουν κυρίως οι οικονομικές λύσεις),η απόσταση στην οποία λειτουργούν σωστά (σε δωμάτιο - σαλόνι όμως δεν έχει διαφορά,είναι "μικρή" απόσταση για όλους)!

οι διαφορές όμως αυτές σου ανεβάζουν δυσανάλογα το κόστος γενικά,ειδικά στην περίπτωση του 3200 δεν θα τις δείς κιόλας,ή αν τους δεις δίπλα δίπλα δεν νομίζω να πειστείς να δώσεις 500€ παραπάνω!

να σε ενδιαφέρει η ποιότητα τόσο...κ να σκοπεύεις να προβάλεις σε τοίχο,είναι άκρα αντίθετα...σε τοίχο διαφορά στην ποιότητα δεν θα δείς μεταξύ του 3200 κ κάποιου της τάξης των 1700€ τολμώ να πώ!!

γνώμη μου τον 3200 με κλειστά μάτια,αλλίως για να πείς οτι άξιζαν τα παραπάνω χρήματα...πας για τα διπλάσια...κ σε τοίχο θα πάνε χαμένα!

πόσα λες να διαθέσεις?

ξέχασα...καλό είναι να είναι κοντά στο κέντρο της επιφάνειας προβολής κάθετα,όσο μεγαλώνουν οι γωνίες αρχίζουν κ προβλήματα όπου άλλοι τα έχουν λιγότερο άλλοι περισσότερο κ πάλι είναι θέμα τιμής!αλλά για μικρές αποστάσεις βλέπε δωμάτιο,λίγο ψηλά στον απέναντι τοίχο νομίζω θα είσαι οκ...τι απόσταση θες εσύ?

ευχαριστω για τον χρονο που διαθεσες...και συνεχιζω...διαθετω 1000-1500 ευρο...ξες τι απλα με βολευει η λυση προτζεκτορας...γλυτωνω καλωδια και χωρο...και μπορω να το βγαζω και να το βαζω στην ντουλαπα η να το βαζω στο αλλο pc που εκει εχω χωρο.εγω μιλαω για αποσταση τοιχου και καναπε με τοιχο...περιπου 2μετρα...και στην αλλη περιπτωση 3μετρα...και εκει που θελω να βαλω τον προτζεκτορα ειναι καθετα(σχεδον) και υψος 80 ποντους...τωρα εαν υπαρχει κατι σε οθονη να διπλωνει και να γινετε μικρο να χωραει στην αποθηκη...χαρα μου να την ακουσω

Δημοσ.

( ότι λέει το #7 - τα παιδιά στο avclub είναι αρκετά ενημερωμένα, μάλλον θα σου δώσουν καλύτερες συμβουλές, no offense insomniacs :o )

Δημοσ.
( ότι λέει το #7 - τα παιδιά στο avclub είναι αρκετά ενημερωμένα, μάλλον θα σου δώσουν καλύτερες συμβουλές, no offense insomniacs :o )

Α να χαθείς :P

φυσικά θα ρωτήσεις παντού πρίν δώσεις τόσα χρήματα κ πάνω απ'όλα θα το δεις από κοντά πρίν τα σκάσεις...να ξέρεις τι παίρνεις κ τι να περιμένεις (με ταινία δική σου στο κατάστημα να έχεις κ μέτρο σύγκρισης)!

με την απόσταση αυτή δεν θα έχεις θέμα...ρώτα κ εκεί που λέει ο TEOKOS αν κ σε αυτά τα χρήματα (900 με 1600 ) ο Epson με τα 1000 είναι best choise κ ο καλύτερος σε απόδοση ΑΝ θυμάμαι καλά(δεν θυμόμουν τελικά)....έχω φάει τον τόπο να βρώ ένα site,όταν το έψαχνα κ εγώ,είχε πολύ καλά reviews,συγκριτικές φωτογραφίες μεταξύ προβολέων....ίδιος προβολέας με διαφορετικά πανιά.....που θα μου παει θα το ξαναβρώ!

Το βρήκα....δες αν έχει ενημερωθεί από τότε το site...πρίν κανένα εξάμηνο εψαχνα εγώ....κ αυτός είναι ο νικητής

http://www.projectorreviews.com/optoma/hd20/screens.php

Δημοσ.
ευχαριστω για τον χρονο που διαθεσες...και συνεχιζω...διαθετω 1000-1500 ευρο...ξες τι απλα με βολευει η λυση προτζεκτορας...γλυτωνω καλωδια και χωρο...και μπορω να το βγαζω και να το βαζω στην ντουλαπα η να το βαζω στο αλλο pc που εκει εχω χωρο.εγω μιλαω για αποσταση τοιχου και καναπε με τοιχο...περιπου 2μετρα...και στην αλλη περιπτωση 3μετρα...και εκει που θελω να βαλω τον προτζεκτορα ειναι καθετα(σχεδον) και υψος 80 ποντους...τωρα εαν υπαρχει κατι σε οθονη να διπλωνει και να γινετε μικρο να χωραει στην αποθηκη...χαρα μου να την ακουσω

Τα λεφτά που διαθέτεις είναι αρκετά για βιντεοπροβολέα που να καλύπτει τις προβολές που θες να κάνεις.Η λογική της χρήσης του είναι λάθος πιστεύω.Αυτός στήνεται σε ένα σημείο και τέρμα.Αλλαγή κατά το δοκούν σε διαφορετικούς χώρους με διαφορετικές γωνίες προβολής,διαφορετικές φωτεινότητες δωματίου,αποστάσεις,κάρτες γραφικών ,κ.λ.π δεν θα σου το συνηστούσα εκτός αν θες να παιδεύεσαι 2-3 ώρες σετάρισμα σε κάθε αλλαγή στον χώρο τοποθέτησης για να πάρεις ένα ικανοποιητικο ποσοστό σε ποιότητα θέασης από αυτό που πλήρωσες

(Υπ όψιν οι λάμπες έχουν διάρκεια ζωής που πολλές φορές ξεπερνούν την μισή αξία του βιντεοπροβολέα το λέω μην τηχόν λειώνεις σε κανά wow)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...