Προς το περιεχόμενο

Πληκτολογιο με φωτιζομενα πληκτρα?

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω ενα τετοιο πληκτρολογιο ωστε να ειναι ευδιακριτα στο σκοταδι ολα του τα πληκτρα.Κατι οικονομικο,δεν πολυπαιζω games οποτε μην παμε σε κατι ακριβο.

Δημοσ.

Microsoft Sidewinder X4 : λίγο πιο ακριβό από το από κάτω νομίζω αλλά από όσο γνωρίζω ίσως το πιο φτηνό gaming kb

Logitech Compact Keyboard K300 : απλό πληκτρολόγιο με ενιαίο φωτισμό πίσω από τα πλήκτρα(όχι κάθε πλήκτρο ξεχωριστά) ίσως η πιο φτηνή λύση από όσες ξέρω!

Σκρουτζαρέ τα!

EDIT: Το πρώτο ξεκινά από τα 43 ευρώ περίπου και το δεύτερο από τα 20! Αλλά το πρώτο έχει ξεχωριστό φωτισμό σε ΚΑΘΕ πλήκτρο και το δεύτερο φωτισμό απλά από πίσω και ΟΧΙ πίσω από κάθε πλήκτρο... ΒΑΣΙΚΗ διαφορά! Διαλέγεις και παίρνεις!

Δημοσ.
Microsoft Sidewinder X4 : λίγο πιο ακριβό από το από κάτω νομίζω αλλά από όσο γνωρίζω ίσως το πιο φτηνό gaming kb

Logitech Compact Keyboard K300 : απλό πληκτρολόγιο με ενιαίο φωτισμό πίσω από τα πλήκτρα(όχι κάθε πλήκτρο ξεχωριστά) ίσως η πιο φτηνή λύση από όσες ξέρω!

Σκρουτζαρέ τα!

Το πρωτο ειναι γυρω στα 45ευρο και το δευτερο καπου 22.Μαλλον το δευτερο θα τιμησω γιατι δεν θελω πολυτελειες..Αν το εχει καποιος ας πει καμια γνωμη.

Δημοσ.

Ρώτα στα σίγουρα όποιον έχει τυχόν το 2ο γιατί δεν μπορώ να ξέρω τι παίζει με το σκοτάδι!!! Μιας και διαφέρει αρκετά ο φωτισμός(ως εκ τούτου και η τιμή)!

Επίσης δες και βιντεάκια στο γιουτιούμπ! Μπορεί να βρεις κανέναν να τα δείχνει στο σκοτάδι !!! και δη το 2ο!!!!

---------- Προσθήκη στις 00:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:27 ----------

ΓΡΑΨΕ ΛΑΘΟΣΣΣΣ!!!

Το Κ300 Δ Ε Ν είναι πλήρως φωτιζόμενο! Μόνο τα media πλήκτρα τα πορτοκαλί που έχει πάνω πάνω φωτίζουν!!!

Σόρρυ!!!

Αν ξέρει κανείς άλλος φτηνότερο από το Χ4 ας μας πει!

Και πάλι συγγνώμη!

Το μπέρδεψα με ένα άλλο που είχε πιο παλιά νομίζω και μάλλον δεν υπάρχει πλέον

Δημοσ.

Παιδια οντως φαινεται να ειναι καλο και σε προσιτη τιμη!Εχει και ηχεια πανω?Εχω και το x5 sidewinder mouse οποτε κανω και σετ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...