titinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα παιδιά. έχω ένα λαπ τοπ ενός φίλου (acer ASPIRE 5810T)με VISTA θέλω να τον φορμάρω και να βάλω 7ρια. άλλα δεν μπορώ να κάνω φορματ και το έχω επιλέξει από το boot να ξεκινάει με το cd και προσπα8ησα με USB (να φορτώσω το λογισμικό)άλλα τίποτα.δοκίμασα και με XP και με τους δυο τρόπου μήπως έχει σχέση το λειτουργικό άλλα τα ίδια αποτελέσματα. κανένας καμιά ιδέα ?????????
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι πού φτάνεις; ...με τον φίλο; titinos, εξήγησε περισσότερο γιατί "δεν έχεις αποτελέσματα".
Tompgr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 και το έχω επιλέξει από το boot να ξεκινάει με το cd και προσπα8ησα με USB (να φορτώσω το λογισμικό)άλλα τίποτα? Γιατι δεν βαζεις το cd να τελειωνεις και καθεσε και ασχολεισε με τα usb ? Το φορματ με usb το κανουν στα netbook επειδη δεν εχουν cd drive αλλα και παλι πρεπει το usb να ειναι εγκαταστασης και οχι απλα να εχεις αντιγραψει το λειτουργικο μεσα του
popeye68 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ενημέρωσέ μας καλύτερα. Τι εννοείς δεν μπορείς; Σου βγάζει κανένα μήνυμα και σταματάει η εγκατάσταση; Αν ναι σε ποιό σημείο;
trelomhxmhx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν βαζεις το cd να τελειωνεις και καθεσε και ασχολεισε με τα usb ? Το φορματ με usb το κανουν στα netbook επειδη δεν εχουν cd drive αλλα και παλι πρεπει το usb να ειναι εγκαταστασης και οχι απλα να εχεις αντιγραψει το λειτουργικο μεσα του αφού με το σιντί δοκίμασε και δεν έκανε τίποτα να κάνω μια ερώτηση λίγο βλακώδη, είσαι πάνω από το πισί πάντα? λέω μήπως περνάει καμιά οθόνη που σου ζητάει να πατήσεις κάποιο κουμπί για να συνεχίσεις αν και νομίζω γίνεται ανάποδα (σου το ζητάει αν θες να διακόψεις) και συ είσαι αλλού δώσε στοιχεία ακούς καθόλου το cd να γυρνάει......
titinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 δεν ξεκινάει κα8ολου η εγκατάσταση. ανοίγει το pc βλέπω κανονικά την εικόνα με την φίρμα και τα σχετικά στην αρχή όπως σε όλα τα pc,μετά αν έχω βάλει το cd το usb για 1 με 2 δευτερόλεπτα μου βγάζει μερικά γράμματα άλλα δεν προλαβαίνω να διαβάσω τη λένε,αν δεν έχω βάλει cd h usb δεν βγαίνουν καθόλου, ε και μετά ξεκινάνε να ανοίγουν τα VISTA.αυτά άμα σας βοηθεισα καθόλου
z@xos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Eκει που σου βγαζει τα γραμματα που δεν προλαβαίνεις να διαβασεις πατα το space απο το πληκτρολόγιο.
instinct21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Eκει που σου βγαζει τα γραμματα που δεν προλαβαίνεις να διαβασεις πατα το space απο το πληκτρολόγιο. πιθανον τα γραμματα που δεν προλαβαινεις λενε: press any key to start from the cd... οποτε θα συμφωνησω με τον Ζαχο να πατησεις κατι τοτε κ πεσ μας τι εγινε...
popeye68 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 μου βγάζει μερικά γράμματα άλλα δεν προλαβαίνω να διαβάσω τη λένε Όταν σου βγάζει αυτά τα γράμματα πρέπει εντός 3 δευτερολέπτων να πατήσεις ένα οποιοδήποτε πλήκτρο από το πληκτρολόγιο.
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 δεν ξεκινάει κα8ολου η εγκατάσταση. ανοίγει το pc βλέπω κανονικά την εικόνα με την φίρμα και τα σχετικά στην αρχή όπως σε όλα τα pc,μετά αν έχω βάλει το cd το usb για 1 με 2 δευτερόλεπτα μου βγάζει μερικά γράμματα άλλα δεν προλαβαίνω να διαβάσω τη λένε,αν δεν έχω βάλει cd h usb δεν βγαίνουν καθόλου, ε και μετά ξεκινάνε να ανοίγουν τα VISTA.αυτά άμα σας βοηθεισα καθόλου ("φορμάτ", ΕΧΕΙΣ ξανακάνει κατ' αρχάς; ) Έχεις ορίσει από το BIOS setup (έχεις ποτέ μπει σε αυτό; Γνωρίζεις το πώς; ) να ξεκινά το laptop απ' το CD/DVD (ή το USB flash stick) και όχι τον σκληρό δίσκο; (...με CD/USB stick ΧΡ εν τω μεταξύ καν μην προσπαθάς - δεν θα αναγνωριστεί ο σκληρός δίσκος όταν θα έρθει η ώρα της εγκατάστασης λειτουργικού, μιας και είναι SATA απ' ό,τι βλέπω.) "Τα γράμματα" που λες πως δεν προλαβάινεις να διαβάσεις, σε ποιό σημείο της οθόνης τα βγάζει; Μια έστω λέξη δεν προλαβαίνεις ν' αναγνωρίσεις να μας την μεταφέρεις;
popeye68 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχεις ορίσει από το BIOS setup (έχεις ποτέ μπει σε αυτό; Γνωρίζεις το πώς; ) να ξεκινά το laptop απ' το CD/DVD (ή το USB flash stick) και όχι τον σκληρό δίσκο; Ε για να του βγάζει το "press any key" δεν θα έχει ορίσει το CD drive σαν πρώτη συσκευή;
washcloud Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Προς τί η σιγουριά ότι σε αυτό αναφέρεται; Δεν είπε κάτι συγκεκριμένο. (πόσο μάλλον που όταν βγαίνει το συγκεκριμένο μήνυμα, έχεις το χρόνο όχι μόνο να το διαβάσεις, αλλά μέχρι και να το ζωγραφίσεις, αν έχεις μέσα δισκάκι)
trelomhxmhx Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 και το έχω επιλέξει από το boot να ξεκινάει με το cd αφού το λέει νομίζω πως πρέπει να το δεχθούμε έτσι
z@xos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 (...με CD/USB stick ΧΡ εν τω μεταξύ καν μην προσπαθάς - δεν θα αναγνωριστεί ο σκληρός δίσκος όταν θα έρθει η ώρα της εγκατάστασης λειτουργικού, μιας και είναι SATA απ' ό,τι βλέπω.) Με ενα CD/USB stick XP δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση λειτουργικου γιατι δεν θα αναγνωριστει ο σκληρος επειδη ειναι SATA? Για usb stick δεν ξερω μιας και δεν το εχω κανει ποτε με αυτον τον τροπο αλλα με CD γιατι δεν γινεται? Kαι πως αλλιως να το κανει? Y.Γ.: Και εγω αμφιβαλω οτι δεν προλαβαινει να διαβασει το μνμ :"press any key...".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.