xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν ασχολήθηκα ποτέ και πιστεύω πως έκανα λάθος κάποτε πρέπει να κάνω την αρχή,μιας και έχω μια εργασια μου χρειαζονται γενικες γνωσεις photoshop.εχω το ελληνικο cs5 μπορειτε να με ανατρεξεται σε καποιον ελληνικο οδηγο ή και βιντεο καλύτερα ?γιατί είναι πάρα πολλά να τα πει κάποιος,έψαξα εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι.Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη
mourlos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 googlαρουμε photoshop tutorials και κατι θα μας βγει στα αποτελεσματα
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 3 ώρες βλέπω άσκοπα βίντεο και από το adobe tv,δεν καταλαβα τιποτα ασε που στα ελληνικα δεν ειδα σχεδον τιποτα.
mourlos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 υπαρχουν αναλυτικοι οδηγοι βημα βημα αναλογα με τι θες να κανεις γι αυτο σου ειπα να γκουκλαρεις
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 εισαι σιγουρος οτι χρειαζεσαι το photoshop; Δεν μπορεις να κάνεις δουλεια με αλλο προγραμμα;
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κοίταξε συμπηρωσα μια αιτηση για ενα προγραμμα που θελω να συμμετασχω και ελεγε το ακολουθω στα αγγλικα ειναι το προγραμμα μου. photo editing(PHOTOSHOP) Τώρα δεν ξέρω.ύπαρχει άλλο προγραμμα που να μπορεις να μου δειξεις καποιο βιντεο με οδηγιες κατανοητες η κατι τετοιο ?(Το αλλο προγραμμα θα κανει ιδια δουλεια ???)Οι περισσοτεροι χρησημοποιουν photoshop γι αυτο το προτειμω κιλας.
mourlos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μαθηματα του photoshop κανεις; γιατι δεν μπορω να καταλαβω!! τι πρεπει να κανεις με το προγραμμα;
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 κατσε να τα απρω απο την αρχη.θα; παρω μερος σε ενα αγγλικο "προγραμμα" για να παω σουιδια,αλλα για να παω θα πρεπει να εχω γνωσεις photoshop και αλλα υπολογιστικα πραγματα.στο photoshop κολλησα,θελω να μαθω 15 βασικα πραγματακια για να επεξεργαστω καμια φωτογραφια.
LuNaTiC Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Απειρα tutorial υπαρχουν...αν ξερεις αγγλικα δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα... μπορεις να ψαξεις οπως σου ειπαν ηδη στο google αλλα και να κατεβασεις πολλα TORRENT ...
fragment_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν ασχολήθηκα ποτέ και πιστεύω πως έκανα λάθος κάποτε πρέπει να κάνω την αρχή,μιας και έχω μια εργασια μου χρειαζονται γενικες γνωσεις photoshop.εχω το ελληνικο cs5 μπορειτε να με ανατρεξεται σε καποιον ελληνικο οδηγο ή και βιντεο καλύτερα ?γιατί είναι πάρα πολλά να τα πει κάποιος,έψαξα εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι.Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=207643455108 ότι καλύτερο στα ελληνικά κ' απλά με βίντεο ... δωρεάν ... αστέρι ο elislasop κυκλοφορούν και στον θείο αυτόνομα βιντεάκια απο τον elislasop :p:p:p:p:p:p:p
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 http://www.faceXXX108ότι καλύτερο στα ελληνικά κ' απλά με βίντεο ... δωρεάν ... αστέρι ο elislasop κυκλοφορούν και στον θείο αυτόνομα βιντεάκια απο τον elislasop Γιατί δεν γράφεις το link για το site του αλλά παραπομπή στο FB; http://www.elislasop.com
fragment_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δεν γράφεις το link για το site του αλλά παραπομπή στο FB;http://www.elislasop.com γιατι το πρωτο αποτελεσμα στο google στο ονομα του βλασοπουλου παραπεμπει εκει ... προς τι αυτη η αντιπαραθεση ειναι η σελιδα του δημιουργου αυτοπροσωπος οτι νεο υπαρχει και το λινκ που μολις εδωσες εναφερεται ... δε βρησκω αξιοσημειωτη τη παραθεση σου
isay Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ...δε βρησκω αξιοσημειωτη τη παραθεση σου Το σταθερό σημείο αναφοράς και αναζήτησης είναι ο ιστοτόπος και όχι κάποιο subdomain του FB. 11888
fragment_ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Το σταθερό σημείο αναφοράς και αναζήτησης είναι ο ιστοτόπος και όχι κάποιο subdomain του FB. 11888 be cool
xlapatsas4000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πάρα πολύ Fragment, τα βλέπω τώρα και άν έχω κάποια απορία θα την συζητήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.