Προς το περιεχόμενο

Photoshop Cs5(Δεν σκαμπάζω τίποτααα)

xlapatsas4000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ασχολήθηκα ποτέ και πιστεύω πως έκανα λάθος κάποτε πρέπει να κάνω την αρχή,μιας και έχω μια εργασια μου χρειαζονται γενικες γνωσεις photoshop.εχω το ελληνικο cs5 μπορειτε να με ανατρεξεται σε καποιον ελληνικο οδηγο ή και βιντεο καλύτερα ?γιατί είναι πάρα πολλά να τα πει κάποιος,έψαξα εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι.Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

3 ώρες βλέπω άσκοπα βίντεο και από το adobe tv,δεν καταλαβα τιποτα ασε που στα ελληνικα δεν ειδα σχεδον τιποτα.

Δημοσ.

Κοίταξε συμπηρωσα μια αιτηση για ενα προγραμμα που θελω να συμμετασχω και ελεγε το ακολουθω στα αγγλικα ειναι το προγραμμα μου. photo editing(PHOTOSHOP) Τώρα δεν ξέρω.ύπαρχει άλλο προγραμμα που να μπορεις να μου δειξεις καποιο βιντεο με οδηγιες κατανοητες η κατι τετοιο ?(Το αλλο προγραμμα θα κανει ιδια δουλεια ???)Οι περισσοτεροι χρησημοποιουν photoshop γι αυτο το προτειμω κιλας.

Δημοσ.

κατσε να τα απρω απο την αρχη.θα; παρω μερος σε ενα αγγλικο "προγραμμα" για να παω σουιδια,αλλα για να παω θα πρεπει να εχω γνωσεις photoshop και αλλα υπολογιστικα πραγματα.στο photoshop κολλησα,θελω να μαθω 15 βασικα πραγματακια για να επεξεργαστω καμια φωτογραφια.

Δημοσ.

Απειρα tutorial υπαρχουν...αν ξερεις αγγλικα δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα... μπορεις να ψαξεις οπως σου ειπαν ηδη στο google αλλα και να κατεβασεις πολλα TORRENT ...

Δημοσ.
Δεν ασχολήθηκα ποτέ και πιστεύω πως έκανα λάθος κάποτε πρέπει να κάνω την αρχή,μιας και έχω μια εργασια μου χρειαζονται γενικες γνωσεις photoshop.εχω το ελληνικο cs5 μπορειτε να με ανατρεξεται σε καποιον ελληνικο οδηγο ή και βιντεο καλύτερα ?γιατί είναι πάρα πολλά να τα πει κάποιος,έψαξα εδώ αλλά δεν βρήκα κάτι.Κάθε απάντηση ευπρόσδεκτη

http://www.facebook.com/group.php?v=wall&gid=207643455108

ότι καλύτερο στα ελληνικά κ' απλά με βίντεο ... δωρεάν ... αστέρι ο elislasop

κυκλοφορούν και στον θείο αυτόνομα βιντεάκια απο τον elislasop

:P:p:p:p:p:p:p:p

Δημοσ.
Γιατί δεν γράφεις το link για το site του αλλά παραπομπή στο FB;

http://www.elislasop.com

γιατι το πρωτο αποτελεσμα στο google στο ονομα του βλασοπουλου παραπεμπει εκει ... προς τι αυτη η αντιπαραθεση ειναι η σελιδα του δημιουργου αυτοπροσωπος οτι νεο υπαρχει και το λινκ που μολις εδωσες εναφερεται ... δε βρησκω αξιοσημειωτη τη παραθεση σου

Δημοσ.
...δε βρησκω αξιοσημειωτη τη παραθεση σου

Το σταθερό σημείο αναφοράς και αναζήτησης είναι ο ιστοτόπος και όχι κάποιο subdomain του FB. 11888

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...