Προς το περιεχόμενο

θα δω διαφορα στην ταχυτητα?

stratos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδια τι κανετε?θα ηθελα τα φωτα σας για ακομα μια φορα.λοιπον εχω ενα router conn-x sagem fast 2404 και ηθελα να ρωτησω αν παω και παρω αλλο αν θα εχω μεγαλητερη ταχυτητα? τωρα εχω ταχυτητα 24αρα αλλα κλειδωνει στα 5:cry:.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:-)

Δημοσ.

Θεωρητικα ναι, η συσκευη που εχεις δεν ειναι οτι καλυτερο στην αγορα.

Απο την αλλη ομως δεν εχει κανεις μια κρυσταλλινη μπαλα για να σου πει με 100% σιγουρια οποτε μην νευριασεις αν παρεις κατι και δεν δεις μεγαλες διαφορες.

Δημοσ.

γραψε μας τα στατιστικα της γραμμης σου να δουμε.μπορει με ενα νεο ρουτερ το 5 να γινει 6 επειδη δεν φταιει το ρουτερ αλλα φταιει ειτε η αποσταση ειτε η γραμμη σου ειτε η καλωδιωση σου ειτε καποιο φιλτρο χαλασμενο η καπου που δεν εχεις βαλει.οποτε παρε δοκιμαστικα κανενα απο φιλο σου γιατι οκ το ρουτερ ειναι μαπα αλλα δεν σημαινει οτι φταιει αυτο.μην το αλλαξεις τζαμπα αν δεν εχει θεμα και δωσεις τζαμπα λεφτα εκτος αν θες να το αλλαξεις ετσι και αλλιως.

Δημοσ.

η γραμμη που εχω ειναι pstn και το σπιτι μου ειναι περιπου 3 χιλιομετρα απο το κεντρο που ειναι συνδεμενο τωρα ρουτερ φιλου μου ειναι λιγο δυσκολο να δοκιμασω

Δημοσ.

3 km ειναι μεγαλη αποσταση οποτε θα μπορουσε να δικαιολογησει τα 5 mbit.mesa στον ρουτερ πες μας ακριβως τι σου γραφει.ποσο συγχρονιζει.attenuation.margin.

Δημοσ.

δεν θυμαμαι που ακριβως.καπου θα γραφει ειτε adsl ειτε status κατι που θα γραφει ποσα κλειδωνεις data rate.ποσο margin ποσο attenuation

Δημοσ.

δεν θυμαμαι που ακριβως.καπου θα γραφει ειτε adsl ειτε status κατι που θα γραφει ποσα κλειδωνεις data rate.ποσο margin ποσο attenuation

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...