Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Επρεπε να ειχε ενημερωσει ναι συμφωνουμε. Τωρα που δεν εγινε ομως, η τιμωρια του θα ειναι να πληρωσει τα διδακτρα ολης της χρονιας χωρις να παρακολουθησει ουτε μια μερα; Τα λεφτα της προκαταβολης δεν φτανουν σαν τιμωρια; Γιαυτο δεν δινονται; Ε οχι, ειναι ανηθικοτητα να ζητας λεφτα για υπηρεσιες που δεν εδωσες, παρα το γεγονος οτι δεν ενημερωσε. Δεν ξερω μπορει να ειμαι μονο εγω, αλλα με εχουν εξαπατησει επιχειρηματιες και δεν δεχομαι οτι εγω πρεπει να τους φερομαι με το γαντι οταν αυτοι στην καλυτερη βγαζουν μαστιγιο. Εαν τυχει και βγαλω και εγω μαστιγιο τοτε εγω ειμαι ο κακος της υποθεσης. Σε μια ζουγλα δεν μπορεις να πιασεις με το καλο και την λογικη μια πεινασμενη τιγρη. Εαν δεν ειχε υπογραψει αιτηση εγγραφη σιγουρα δεν ειναι υποχρεωμενος για τιποτα αλλο.Αν ομως ειχε υπογραψει τοτε μπορουν νομικα να τα ζητσουν ασχετα αν θα τα παρουν τελικα. Τα συμφωνητικα δεσμευουν ολους οσους υπογραφουν εκτος και ειναι παρανομα.
RottenLungs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί τωρα;;; Βγάλανε 150 Euro απο το πουθενά και ζητάνε κι άλλα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα το παιδί μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, δηλάδή αν εγω πήγαινα στο ΙΕΚ Ξυνή και ξαφνικά μου λέει ο πατέρας μου, <<Δεν έχουμε λεφτά, τράβα να δουλέψεις>> μετά θα με κυνηγήσουνε για να πάρουνε και τα υπόλοιπα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα έχω πάει σε αρκετά φροντιστήρια και ποτέ δεν με έβαλαν να υπογράψω μία τέτοια γελοιότητα, γιατι πολύ απλά δεν θα υπέγραφα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για όλες τις δραστηριότητες, πωωωω καλά εμένα τώρα θα έπρεπε να με κυνηγάει ο δάσκαλος της κιθάρας μου(μετά απο 3 χρόνια, σηκώθηκα κι έφυγα μεσ'την μέση της τότε περιόδου), η ομάδα ποδοσφαίρου μου (μετά απο 7 χρόνια σηκώθηκα και έφυγα πάλι με΄σ'την μέση της τότε περιόδου).
orck Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί τωρα;;; Βγάλανε 150 Euro απο το πουθενά και ζητάνε κι άλλα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα το παιδί μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, δηλάδή αν εγω πήγαινα στο ΙΕΚ Ξυνή και ξαφνικά μου λέει ο πατέρας μου, <<Δεν έχουμε λεφτά, τράβα να δουλέψεις>> μετά θα με κυνηγήσουνε για να πάρουνε και τα υπόλοιπα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα έχω πάει σε αρκετά φροντιστήρια και ποτέ δεν με έβαλαν να υπογράψω μία τέτοια γελοιότητα, γιατι πολύ απλά δεν θα υπέγραφα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για όλες τις δραστηριότητες, πωωωω καλά εμένα τώρα θα έπρεπε να με κυνηγάει ο δάσκαλος της κιθάρας μου(μετά απο 3 χρόνια, σηκώθηκα κι έφυγα μεσ'την μέση της τότε περιόδου), η ομάδα ποδοσφαίρου μου (μετά απο 7 χρόνια σηκώθηκα και έφυγα πάλι με΄σ'την μέση της τότε περιόδου). Ειδες τι αλητες ειστε εσεις η νεα γενια; Τους αφησες στην μεση και αυτοι τωρα τι θα κανουν που υπολογιζαν οτι θα ειχες βαλει 5 γκολ στην υπολοιπη περιοδο; Μυνηση επρεπε να σου κανουν γιατι σε υπολογιζαν για το πρωταθλημα, εγω εαν ειμουν προεδρος θα ζηταγα δικαστικα να καταβαλεις και το χαμενο πριμ για εξοδο στην Champions league (θεωρωντας οτι το σηκωσαμε το τιμημενο) :) Τα φροντιστηρια δε μυνηση για διαφυγοντα κερδη απο την φημη του μαγαζιου εαν γινοσουν μεγαλο-γιατρος. Για εσας τα τραβαει ολα αυτα τα δεινα η χωρα μας. :) :)
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Επειδή δεν ήρθες να γίνεις συμφοιτητής μου,δεν σε βοηθάω..να μάθεις . Νομίζω με τα 150€ σου,προχτές κάναμε το opening που είχε κάτι μπουκάλια :lol:.Και στην είσοδο έγγραφε, ban jason_rethymno:devil: .
Ather Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 [ΔΙΟΡΘΩΣΗ]Επειδή δεν μπορούν να σου κάνουν τίποτα το ρίχνουν στο ψυχολογικό, σου θίγουν τις αξίες-αρχές σου (δεν είσαι τίμιος κλπ κλπ). Κλασσική συμπεριφορά ΞΥΝΗΣ γυναίκας προς άντρα όταν θέλει να κάνει το δικό της ( )[/ΔΙΟΡΘΩΣΗ] Απλά ρισπέκτ.
gatoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 εσύ δεν μπορείς να πάρεις πίσω την προκαταβολή?ας πούμε ότι είναι ένα είδος εγγύησης.η εγγύηση επιστρέφεται,άρα απαίτησε να στην δώσουν.;-p
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Οι εγγυησεις επιστρεφοντε οταν ληξει μια συμβαση που εχουν παει ολα καλα.Επιπλεον η προκαταβολη δεν ειναι παντα εγγυηση αλλα μερος του τιμηματος.
Vintage Jewel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί τωρα;;; Βγάλανε 150 Euro απο το πουθενά και ζητάνε κι άλλα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα το παιδί μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, δηλάδή αν εγω πήγαινα στο ΙΕΚ Ξυνή και ξαφνικά μου λέει ο πατέρας μου, <<Δεν έχουμε λεφτά, τράβα να δουλέψεις>> μετά θα με κυνηγήσουνε για να πάρουνε και τα υπόλοιπα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα έχω πάει σε αρκετά φροντιστήρια και ποτέ δεν με έβαλαν να υπογράψω μία τέτοια γελοιότητα, γιατι πολύ απλά δεν θα υπέγραφα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για όλες τις δραστηριότητες, πωωωω καλά εμένα τώρα θα έπρεπε να με κυνηγάει ο δάσκαλος της κιθάρας μου(μετά απο 3 χρόνια, σηκώθηκα κι έφυγα μεσ'την μέση της τότε περιόδου), η ομάδα ποδοσφαίρου μου (μετά απο 7 χρόνια σηκώθηκα και έφυγα πάλι με΄σ'την μέση της τότε περιόδου). Γραφτηκες σε φροντιστηριο και ποτε δν σε εβαλαν να υπογραψεις?! Πως γινεται αυτο?
Vintage Jewel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά είμαστε σοβαροί τωρα;;; Βγάλανε 150 Euro απο το πουθενά και ζητάνε κι άλλα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα το παιδί μπορεί να κάνει ότι γουστάρει, δηλάδή αν εγω πήγαινα στο ΙΕΚ Ξυνή και ξαφνικά μου λέει ο πατέρας μου, <<Δεν έχουμε λεφτά, τράβα να δουλέψεις>> μετά θα με κυνηγήσουνε για να πάρουνε και τα υπόλοιπα;;; Συγνώμη κιόλας αλλα έχω πάει σε αρκετά φροντιστήρια και ποτέ δεν με έβαλαν να υπογράψω μία τέτοια γελοιότητα, γιατι πολύ απλά δεν θα υπέγραφα. Φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει και για όλες τις δραστηριότητες, πωωωω καλά εμένα τώρα θα έπρεπε να με κυνηγάει ο δάσκαλος της κιθάρας μου(μετά απο 3 χρόνια, σηκώθηκα κι έφυγα μεσ'την μέση της τότε περιόδου), η ομάδα ποδοσφαίρου μου (μετά απο 7 χρόνια σηκώθηκα και έφυγα πάλι με΄σ'την μέση της τότε περιόδου). Γραφτηκες σε φροντιστηριο και ποτε δν σε εβαλαν να υπογραψεις?! Πως γινεται αυτο?
RottenLungs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γραφτηκες σε φροντιστηριο και ποτε δν σε εβαλαν να υπογραψεις?!Πως γινεται αυτο? Παραθέτω τα λόγια μου για να μην επαναλαμβάνομαι "Συγνώμη κιόλας αλλα έχω πάει σε αρκετά φροντιστήρια και ποτέ δεν με έβαλαν να υπογράψω μία τέτοια γελοιότητα, γιατι πολύ απλά δεν θα υπέγραφα." Τόνισα την απαντησή μου στο ερώτημά σου. Y.Γ. Και να σου πώ την αλήθεια δεν νομίζω να έχω υπογράψει ποτέ συμβόλαιο. Απλά όταν έκοβαν την απόδειξη έγραφαν στοιχεία κτλ. όπως συνήθως.
RottenLungs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Γραφτηκες σε φροντιστηριο και ποτε δν σε εβαλαν να υπογραψεις?!Πως γινεται αυτο? Παραθέτω τα λόγια μου για να μην επαναλαμβάνομαι "Συγνώμη κιόλας αλλα έχω πάει σε αρκετά φροντιστήρια και ποτέ δεν με έβαλαν να υπογράψω μία τέτοια γελοιότητα, γιατι πολύ απλά δεν θα υπέγραφα." Τόνισα την απαντησή μου στο ερώτημά σου. Y.Γ. Και να σου πώ την αλήθεια δεν νομίζω να έχω υπογράψει ποτέ συμβόλαιο. Απλά όταν έκοβαν την απόδειξη έγραφαν στοιχεία κτλ. όπως συνήθως.
strat92man Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σου κάνουν εκτος απο το να χασεις τα 208.29 U.S. dollars (150 e) Απλα θα πεις οτι αλλα σου ειπαν τηλεφωνικώς και αλλα ειδες στο προγραμμα..οτι σε παραπλανησαν κτλπ.. στην Τελικη φωναξε την Αννα.! (Διαμαντοπουλου) τι σπουδάσεις ; και αμα ειναι γυναικα πες της να παει να δει τις Κουκλες στο Mega αμα ειναι αντρας Αριστερος πες του Βορειο Κορεα θέλετε να μας κάνετε.. αμα ειναι αντρας μες του για fight club ,αμα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ πες του ποσο καλο κανει το ΔΝΤ στην χώρα μας αμα ειναι ΝΔ πες οτι τι @#$% ειναι η Μπακογιαννη,αμα ειναι μακρυμαλλης πες του τι ωραια μουσικη γραφει ο Πλιατσικας και δωσε του ενα εισιτηριο για τους Κατσιμιχα (30/10) αμα ειναι εχει ζελε στα μαλλια μιλας του για τον Τσιπρα... αμα ειναι ΠΑΟΚ ποσο μεγαλος ειναι ο Ζαγορακης/ αμα ειναι ΠΑΟ ποσο καλα ειναι τα Πουρα Κουβας αμα ειναι ΟΣΦΠ οτι λενε #$% για στημενα πρωταθληματα αμα ειναι ΑΕΚ ποσο %^& ειναι ο Μπαγεβιτς αμα ειναι ΑΡης ποσο καλοι ειναι εβραιοι αμα ειναι Ηρακλης μιλα του για τον Καρβέλα αμα ειναι Εργοτελης κερασε τον μια τσικουδια αμα ειναι Καβαλα ποσα καλα αντικειμενα εχει το μαγαζι του Μακη του Ψωμιαδη στην Πλακα αμα ειναι Ολυμ.Βολου πες του οτι Κουρκουλης,Καραφωτης,Κελεκιδου ειναι οτι καλυτερο για εξοδο αμα ειναι Λαρισα πες του για τον Λαζοπουλο αμα ειναι Ξανθη πες του για το scoda που εχεις... αμα ειναι Πανιωνιος πες του για τον Λευτερη Πανταζη αμα ειναι Αστερας Τριπολης πες του οτι πηγες στρατο στην Τριπολη αμα ειναι Κερκυρα πες τ" αμαν πια ποτε θα μπουμε στο γηπεδο μας" αμα ειναι Ατρομητος πες τον για τον Δημαρχο Περιστεριου αμα ειναι Πανσεραικος μιλα του για τον Κωνσταντινο Καραμανλη αμα δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς ΕΚΕΙ Π ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙ
strat92man Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να σου κάνουν εκτος απο το να χασεις τα 208.29 U.S. dollars (150 e) Απλα θα πεις οτι αλλα σου ειπαν τηλεφωνικώς και αλλα ειδες στο προγραμμα..οτι σε παραπλανησαν κτλπ.. στην Τελικη φωναξε την Αννα.! (Διαμαντοπουλου) τι σπουδάσεις ; και αμα ειναι γυναικα πες της να παει να δει τις Κουκλες στο Mega αμα ειναι αντρας Αριστερος πες του Βορειο Κορεα θέλετε να μας κάνετε.. αμα ειναι αντρας μες του για fight club ,αμα ψηφίζει ΠΑΣΟΚ πες του ποσο καλο κανει το ΔΝΤ στην χώρα μας αμα ειναι ΝΔ πες οτι τι @#$% ειναι η Μπακογιαννη,αμα ειναι μακρυμαλλης πες του τι ωραια μουσικη γραφει ο Πλιατσικας και δωσε του ενα εισιτηριο για τους Κατσιμιχα (30/10) αμα ειναι εχει ζελε στα μαλλια μιλας του για τον Τσιπρα... αμα ειναι ΠΑΟΚ ποσο μεγαλος ειναι ο Ζαγορακης/ αμα ειναι ΠΑΟ ποσο καλα ειναι τα Πουρα Κουβας αμα ειναι ΟΣΦΠ οτι λενε #$% για στημενα πρωταθληματα αμα ειναι ΑΕΚ ποσο %^& ειναι ο Μπαγεβιτς αμα ειναι ΑΡης ποσο καλοι ειναι εβραιοι αμα ειναι Ηρακλης μιλα του για τον Καρβέλα αμα ειναι Εργοτελης κερασε τον μια τσικουδια αμα ειναι Καβαλα ποσα καλα αντικειμενα εχει το μαγαζι του Μακη του Ψωμιαδη στην Πλακα αμα ειναι Ολυμ.Βολου πες του οτι Κουρκουλης,Καραφωτης,Κελεκιδου ειναι οτι καλυτερο για εξοδο αμα ειναι Λαρισα πες του για τον Λαζοπουλο αμα ειναι Ξανθη πες του για το scoda που εχεις... αμα ειναι Πανιωνιος πες του για τον Λευτερη Πανταζη αμα ειναι Αστερας Τριπολης πες του οτι πηγες στρατο στην Τριπολη αμα ειναι Κερκυρα πες τ" αμαν πια ποτε θα μπουμε στο γηπεδο μας" αμα ειναι Ατρομητος πες τον για τον Δημαρχο Περιστεριου αμα ειναι Πανσεραικος μιλα του για τον Κωνσταντινο Καραμανλη αμα δεν ασχολειται με το ποδοσφαιρο ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙς ΕΚΕΙ Π ΠΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΞΕΝΥΧΤΙ
nogoso Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Τώρα όμως θα βρούνε αυτό το θρεντ σου, ο εισαγγελεας θα δώσει εντολή να βρεθεί μέσω του ISP το πραγματικό σου όνοματεπώνυμο και θα σου κάνουν μήνυση για συκοφαντικη δυσφήμιση. Εσύ δεν έχεις κατεγραμμένη τη συνομιλία ότι σου τα είπε κάποιος αυτά άρα θα κερδίσουν και θα τους πληρώνεις για όλη σου τη ζωή. 454045980598 μέλη το insomnia άρα τα διαφυγόντα κέρδη θα είναι μέλη Χ 3000ε . Ξεκίνα οικονομία. Υ.Γ Δοκίμασε αν σου πηγαίνει το ριγέ Αν καπνίζεις σταμάτησε το γιατί κανείς δε θα σου φέρνει.
jason_rethymno Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα παρακαλώ οι moderators να εξαφανίσουν απο προσωπου γης το τοπικ.ΤΩΡΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.