god21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά! Φτιάχνω ένα πρόγραμμα στην visual basic 2010. Τώρα εγώ θέλω μπορείς κάποιος να κάνει klick π.χ. στο buttom1 να του ανοίγει ένα PDF file, που το έχω φτιάξει εγώ. Πως μπορώ να το καταφέρω, έφτιαξα αυτό : > Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim objProcess As New Process objProcess.Start("C:\openMyFile.pdf", AppWinStyle.MaximizedFocus) End Sub End Class Αλλά δεν μου κάνει γιατί ανοίγει ένα αρχείο που είναι ήδη κατεβασμένο, εγώ θέλω να μου ανοίγει ένα PDF file που να βρίσκετε ήδη μέσα στο πρόγραμμα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
god21 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μια μικρή βοήθεια ή ένα link, είναι σημαντικό.
Xdanger Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εγώ θέλω να μου ανοίγει ένα PDF file που να βρίσκετε ήδη μέσα στο πρόγραμμα! τι εννοείς, το έχεις φτιάξει και το έχεις σε μεταβλητή και θές να το προβάλεις, είναι σαν pdf αρχείο αποθηκευμένο στον δίσκο, είναι σαν pdf αποθηκευμένο στα resources του προγράμματος?
god21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 τι εννοείς, το έχεις φτιάξει και το έχεις σε μεταβλητή και θές να το προβάλεις, είναι σαν pdf αρχείο αποθηκευμένο στον δίσκο, είναι σαν pdf αποθηκευμένο στα resources του προγράμματος? Το τελαιυταίο, να είναι αποθηκευμένο στα resources. Sent from my iPhone using Tapatalk
god21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 τι εννοείς, το έχεις φτιάξει και το έχεις σε μεταβλητή και θές να το προβάλεις, είναι σαν pdf αρχείο αποθηκευμένο στον δίσκο, είναι σαν pdf αποθηκευμένο στα resources του προγράμματος? Το τελαιυταίο, να είναι αποθηκευμένο στα resources. Sent from my iPhone using Tapatalk
Xdanger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 > Imports System.IO Imports System.Diagnostics Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click Dim pdf As Byte() = My.Resources.SamplePdf Using tmp As New FileStream("test.pdf", FileMode.Create) tmp.Write(pdf, 0, pdf.Length) End Using Process.Start("test.pdf") End Sub End Class
god21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Thanks a lot! Δεν γράφω με greeklish(για το σύστημα)!
god21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Thanks a lot! Δεν γράφω με greeklish(για το σύστημα)!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.