dralexdim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδες, ελπιζω να εθεσα το θεμα στη σωστη ενοτητα. Ξεκιναω την απορια μου γιατι θα τρελαθω, συνδεθηκα με forthnet προχτες και μου δωσανε το thomson με firmware 8.2.P.G. Ειναι απιστευτο αυτο που συμβαινει, γενικα χρησιμοποιω το digsby αντι το msn και google chrome για περιηγητη. Εδω και 2 χρονια που ειχα ιντερνετ σε αλλο σπιτι με την ιδια εταιρεια δεν ειχα προβλημα. Ολα καλα λοιπον λειτουργει το ρουτερ, αναβοσβηνουν τα λαμπακια οπως πρεπει, πχ στο κινητο δουλευει μια χαρα, οταν ανοιξω αυτα τα 2 προγραμματα κολαει το ρουτερ και θελει ανοιγο-κλειμα!!! Λεω προβληματικο βγηκε και πριν παω στη forthnet δοκιμαζω τωρα το msn, firefox και λειτουργουν κανονικα!!! Αφου λειτουργουν λεω μαλλον εφτιαξε, ανοιγω τα digsby και google chrome και παλι τα ιδια κολαει το ρουτερ! Εχει κανεις ιδεα γιατι το ρουτερ ειναι επιλεκτικο στα προγραμματα? εννοειται εχω δοκιμασει δεκαδες φορες τα προγραμματα και συμπεριφερονται ως εχει ---------- Προσθήκη στις 21:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:40 ---------- Το προβλημα στον chrome ειναι στο συγχρονισμο των bookmarks, εαν κανεις login κολαει το ρουτερ, το προβλημα ειναι οτι δε ξερω που να βρω τα bookmarks & passwords τουλαχιστον να τα περασω στο firefox
sugata Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ανοίγεις τον chrome. Tools (εργαλεία) -> Bookmark Manager (διαχείριση σελιδοδεικτών) -> Organize (οργάνωση) ή tools (εργαλεία) ανάλογα ποια έκδοση έχεις. Από το μενού που θα εμφανιστεί, "εξαγωγή σελιδοδεικτών" ή export bookmarks ως html αρχείο. Μετά ανοίγεις firefox. Bookmarks (σελιδοδείκτες) -> Organize Bookmarks (οργάνωση σελιδοδεικτών) -> Import and Backup (εισαγωγή και αντίγραφο) -> import html. Επιλέγεις το αρχείο html που έσωσες πριν και είσαι κομπλέ. Τώρα για τα pass... Μάλλον θα χρειαστεί να το κάνεις ακόμη πιο manually, ανοίγοντας chrome, βλέποντας κωδικούς και αντιγράφοντας τους έναν - έναν στα αντίστοιχα του firefox. Θα τα βρεις -> Tools -> επιλογές -> προσωπικά στοιχεία -> κωδικοί πρόσβασης -> εμφάνιση αποθηκευμένων κωδικών πρόσβασης.
dralexdim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τα passwords δε χαθηκαν, βρηκα και τα bookmarks αλλα θελω να διορθωσω και το συγχρονισμο γιατι δουλευω σε 2 υπολογιστες και μου χρειαζεται, επισης το digsby γιατι δημιουργει το ιδιο προβλημα, ολα τα αλλα δουλευουν τι να πω! με αλλο ρουτερ δουλευαν ολα αλλα δυστυχως δε το εχω πλεον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.