cineboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη ,μπορώ να χρησιμοποιήσω μιά αναβάθμιση για το κινητό μου, και δεν θέλω να δώσω περισότερα χρήματα απο ότι αυτη κοστίζει. Αυτη την περίοδο έχω το Samsung Μ1 και δεν είμαι ικανοποιημένος, μιά που το συγκεκριμένο τηλέφωνο έχει αρκετά προβλήματα. Εχω καταλήξει ανάμεσα στο Samsung Galaxy 3 , τo HTC Wildfire και το Nokia C3. Διαφορετικά τηλέφωνα θα μου πείτε, όμως πραγματικά είμαι μπερδεμένος. Ανάμεσα στα τρία αυτά τηλέφωνα τι επιλογή εσείς θα κάνατε, και εαν κανένα απο αυτά, τι διαφορετική πρόταση θα μου δώσετε σε αυτη την αξία χρημάτων,έως 270 ευρώ; Με ενδιαφέρει η μεγάλη οθόνη αφής εαν είναι δυνατόν,και η πολύ καλή χρήση πρώτιστα ως τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ.
Vasilisxd Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το galaxy που έχω δουλέψει είναι αρκετά καλό. Λόγο όμως μικρης οθόνης και 600cpu δεν μπορεί να παίξει τα καλά games. Από προγράμματα όμως είναι μια χαρά. Η Htc όμως δίνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Το nokia δεν θα σου το προτεινα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
cineboy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το galaxy που έχω δουλέψει είναι αρκετά καλό. Λόγο όμως μικρης οθόνης και 600cpu δεν μπορεί να παίξει τα καλά games. Από προγράμματα όμως είναι μια χαρά.Η Htc όμως δίνει πιο γρήγορα τις αναβαθμίσεις. Το nokia δεν θα σου το προτεινα. Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Δεν με ενδιαφέρουν τα games απο το κινητό... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
basilis5 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Θα σου πω για wildfire. Μπαταρία κρατά 2 μέρες με νορμαλ χρήση. Η οθόνη έχει πολύ χαμηλή ανάλυση,προσωπικά δεν με χαλάει, αλλά θέλει λίγο να την συνηθησεις, η απόκριση όμως είναι εξαιρετική, ίδια με το iPod touch μου. Η έκδοση του λειτουργικού 2,1 είναι βαριά για το hardware του με αποτέλεσμα να τρώει σκαλωματα συχνά αλλα οκ παλευεται, η τιμή του είναι εξαιρετική γι αυτά που προσφέρει. Έχει καλό wifi, καλό σήμα και στην πληκτρολογηση κανείς συχνά λάθη λόγω της μικρής απόστασης των πληκτρων - έχει να κάνει και με τα δάχτυλα σου.
cineboy Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Πάντως απο τεχνικά χαρακτηριστικά που έχω συγκεντρώσει η υπεροχή του galaxy 3 στα χαρτιά τουλάχιστον και στα περισότερα είναι φανερή... ΟΘΟΝΗ: galaxy 3> 3.2'' 240x400p # wildfire> 3.2'' 240x320p ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: galaxy 3> 667 MHz processor # wildfire> 528 MHz processor RAM galaxy 3> 256MB # wildfire> 374MB ΗΧΟΣ galaxy 3> DNSe (Digital Natural Sound engine=ήχος κρύσταλλο) # wildfire> - 3G galaxy 3> HSDPA 3.6Mbps # wildfire> HSDPA 7.2Mbps WIFI galaxy 3> 802.11 b/g/n # wildfire> 802.11 b/g BLUETOOTH galaxy 3> v3.0 with A2DP # wildfire> v2.1 with A2DP CAMERA galaxy s> 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus # wildfire> 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash VIDEO formats galaxy 3> MP4/DivX/XviD/WMV/H.264/H.263 player # wildfire> MP4/H.263/H.264/WMV9 player ΜΠΑΤΑΡΙΑ galaxy 3> 1500mAh # wildfire> 1300mAh
vtecakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Σου προτείνω galaxy 3, γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλό σερφάρισμα και τέλεια ανάλυση οθόνης.
vtecakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Σου προτείνω galaxy 3, γρήγορη ανταπόκριση, πολύ καλό σερφάρισμα και τέλεια ανάλυση οθόνης.
hristos 22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εγω παλι σαν εμπειρια απο χρηση πολλων μα πολλων τηλεφωνων θα σου πω οτι ενα βασικο μειωνεκτημα του Galaxy ειναι οτι ειναι Samsung και ενα απο τα βασικα πλεονεκτηματα του wildfire ειναι οτι ειναι htc....οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν το γιατι
hristos 22 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Εγω παλι σαν εμπειρια απο χρηση πολλων μα πολλων τηλεφωνων θα σου πω οτι ενα βασικο μειωνεκτημα του Galaxy ειναι οτι ειναι Samsung και ενα απο τα βασικα πλεονεκτηματα του wildfire ειναι οτι ειναι htc....οσοι γνωριζουν καταλαβαινουν το γιατι
vtecakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Aν αναφέρεσαι στην τεχνική υποστήριξη - service της Samsung, τότε ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι απαράδεκτη η εταιρία, μπλέκεις. Όσο για το Htc, κορυφαία εταιρία και ποιοτική, αλλά το wildfire έχει πολύ μέτρια ανάλυση οθόνης.
vtecakias Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Aν αναφέρεσαι στην τεχνική υποστήριξη - service της Samsung, τότε ναι, η αλήθεια είναι ότι είναι απαράδεκτη η εταιρία, μπλέκεις. Όσο για το Htc, κορυφαία εταιρία και ποιοτική, αλλά το wildfire έχει πολύ μέτρια ανάλυση οθόνης.
leonidas_fs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 το wildfire έχει πολύ μέτρια ανάλυση οθόνης. Αν πιο πριν ειχες iphone,ipad,HTC HD2 ,Galaxy S ναι τοτε συμφωνω οτι εχει χαμηλη αναλυση και θα το καταλαβεις,αλλα αν δεν είχες τιποτα απο αυτα τοτε δεν καταλαβαίνεις τιποτα...Τετοιες χαζομάρες ακουγα και εγω και σκάλωνα να το παρω αλλα μολις το πηρα κατάλαβα οτι αυτο μου δημιουργει οταν κανω τρελο (πολυ μεγαλο) ζουμ στο ιντερνετ...(σχεδον ποτε..) Παρτο και θα με θυμηθεις!!!
leonidas_fs Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 το wildfire έχει πολύ μέτρια ανάλυση οθόνης. Αν πιο πριν ειχες iphone,ipad,HTC HD2 ,Galaxy S ναι τοτε συμφωνω οτι εχει χαμηλη αναλυση και θα το καταλαβεις,αλλα αν δεν είχες τιποτα απο αυτα τοτε δεν καταλαβαίνεις τιποτα...Τετοιες χαζομάρες ακουγα και εγω και σκάλωνα να το παρω αλλα μολις το πηρα κατάλαβα οτι αυτο μου δημιουργει οταν κανω τρελο (πολυ μεγαλο) ζουμ στο ιντερνετ...(σχεδον ποτε..) Παρτο και θα με θυμηθεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.