g1annis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί κάποιος να μου προτείνει την πιο φθηνή συμβατή με linux κάρτα τηλεόρασης που να στηρίζει ψηφιακό σήμα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ξεκινα να προτεινεις καποια που εχεις βαλει στο ματι προκειμενου να δουμε αν το τσιπακι της ειναι λινουξοσυμβατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχω βάλει καμία στο μάτι γιατί δεν είχα ποτέ μου κάρτα τηλεόρασης για να ξέρω τι θα πρέπει να προσέξω. Στην ουσία μπορώ και μόνος μου να δω συμβατότες κλπ, αλλά αν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει πρόσφατα θα μπορούσε να μου πει. Γι' αυτό έβαλα την ερώτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2010 Βρήκα λίγο χρόνο σήμερα και κάθισα και το έψαξα λίγο. Αρχικά σκεφτόμουν μόνο για PCI αλλά αφού είδα ότι και οι USB παίζουνε σκέφτηκα ότι είναι καλύτερα, αφού μπορείς να μεταφέρεις το stickάκι από σπίτι σε σπίτι και να το χρησιμοποιείς και με το laptop. Προς το παρόν σκέφτομαι την εξής καρτούλα ASUS MY CINEMA-U3100MINI PLUS/T/RC USB DVB-T STICKΑπό όσο είδα υπήρχε και ένα πιο παλιό μοντέλο χωρίς τηλεκοντρόλ. Από το 2008 και μετά παίζει out of the box οπότε σταμήσανε και οι ερωτήσεις στα διάφορα fora που έψαξα. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι 1ον αν δουλεύει το τηλεκοντρόλ στο Ubuntu 2ον επειδή κάποιοι είχαν πρόβλημα με κάποια προγράμματα και τους προτείνανε το Kaffeine, αν θα χρειαστεί να κατεβάσω κι εγκαταστήσω κι άλλα προγράμματα ή μπορώ να βλέπω στο smplayer 3ον Επειδή λέει digital, υπάρχει η πιθανότητα να έχω πρόσβαση ΜΟΝΟ στα ψηφιακά κανάλια και να μη μπορώ πχ να δω τα τοπικά; Αν έχετε κάποια κρίση για την καρτούλα παρακαλώ πείτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.