Προς το περιεχόμενο

αγορά iMac 27" με... "βίτσια"

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι οριακά πριν την αγορά αλλά δεν ξέρω εάν πρέπει να προσέξω κάτι ή εάν αξίζει κάτι να προσθέσω. Μιλάω για τον 27άρη αλλά core i7. Aν και έρχεται standard με magic mouse δεν πολυψήνομαι για δάφτο αλλά περισσότερο για to mighty mouse. Επίσης ούτε και για το wireless κοντό πληκτρολόγιο αλλά για το full ενσύρματο... τί λέτε;

p.s. Δεν είμαι βιτσιόζος απλά δε γουστάρω τις αχρείαστες ακτινοβολίες.

Δημοσ.
Σχετικά με to mighty mouse, είναι από τα πιο άθλια ποντίκια που έχουν βγεί. Καλύτερα πάρε κάποιο άλλο.

γιατί το λες αυτό;

Δημοσ.

Γιατί το ροδάκι του βρομίζει πάρα πολύ εύκολα και κολλάει συνέχεια. 1000 φορές magic mouse η κάποιο άλλο microsoft/logitech κτλπ.

Δημοσ.

το έχω δουλέψει όσο δούλεψα κ το magic mouse και το βρήκα μια χαρά το mighty, ε προφανώς δεν πρόλαβε να βρομίσει κλπ. γιαυτό αλλά νομίζω και το θέμα βρώμας ίσως να έχει να κάνει με το πόσο ιδρώνουν τα χέρια κλπ. ε; τί λες;

Δημοσ.

Ε δεν νομίζω. Κοίταξε αν το θές τόσο πολύ και το βρείς σε ξεφτίλα τιμή, (5-10 ευρώ) αγόρασε το αλλιώς δεν αξίζει παραπάνω. Ας πεί όμως και κανένας άλλος τις εντυπώσεις του για το mighty, υπάρχουν αρκετοί που το δούλεψαν εδώ μέσα.

Δημοσ.

Μακριά από το mighty, στο λέω εγώ που που το είχα στη δουλειά μου καθημερινά και η ροδέλα δεν δούλευε μετά από ένα σημείο ούτε με αίτηση. Το νέο ποντίκι είναι πολύ καλύτερο. Αλλιώς logitech ή microsoft όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

Δημοσ.
Μακριά από το mighty, στο λέω εγώ που που το είχα στη δουλειά μου καθημερινά και η ροδέλα δεν δούλευε μετά από ένα σημείο ούτε με αίτηση. Το νέο ποντίκι είναι πολύ καλύτερο. Αλλιώς logitech ή microsoft όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω.

ε και δεν μπορούσες να τη καθαρίσεις τη ροδέλα;

Δημοσ.

Αν δε σ' ενοχλεί, ρίσκαρέ το. Αλλά κι εγώ έχω δουλέψει με 3 τέτοια ποντίκια, πάντα βρώμιζε και η ροδέλα και γενικά δεν ήταν βολικό. Τα έχω αντικαταστήσει παντού με άλλα ποντίκια (Logitech, Microsoft και τέτοια).

Αν μένεις Λάρισα, δε θα είχα πρόβλημα να σου έδινα ένα, να μην ξοδεύεσαι κιόλας. Λογικά, όμως, μετά από λίγο θα πας σε μια φθηνή λύση από τις εταιρίες που πρότεινα.

Δημοσ.

Αν δε σ' ενοχλεί, ρίσκαρέ το. Αλλά κι εγώ έχω δουλέψει με 3 τέτοια ποντίκια, πάντα βρώμιζε και η ροδέλα και γενικά δεν ήταν βολικό. Τα έχω αντικαταστήσει παντού με άλλα ποντίκια (Logitech, Microsoft και τέτοια).

Αν μένεις Λάρισα, δε θα είχα πρόβλημα να σου έδινα ένα, να μην ξοδεύεσαι κιόλας. Λογικά, όμως, μετά από λίγο θα πας σε μια φθηνή λύση από τις εταιρίες που πρότεινα.

Δημοσ.

Προτίνω κι εγώ να κρατηθείς μακρυά από το mighty, για τον ίδιο λόγο που αναφέρουν και οι υπόλοιποι περί ροδέλας. Θα σου πρότινα magic αν θες απαραίτητα mac mouse. Είναι πολύ καλύτερο και εντυπωσιακής τεχνολογίας. Από την άλλη όμως και αυτό εμένα δεν με βολεύει και μου κουράζει πολύ γρήγορα τα δάχτυλά μου. Αυτή τη στιγμή το έχω αντικαταστήσει και αυτό με ένα συμβατικό ποντίκι απλό που είχα στο pc μου και είμαι κύριος και δουλεύω μια χαρά και παίζω που και που και κανα warcraft :)

Δημοσ.

Προτίνω κι εγώ να κρατηθείς μακρυά από το mighty, για τον ίδιο λόγο που αναφέρουν και οι υπόλοιποι περί ροδέλας. Θα σου πρότινα magic αν θες απαραίτητα mac mouse. Είναι πολύ καλύτερο και εντυπωσιακής τεχνολογίας. Από την άλλη όμως και αυτό εμένα δεν με βολεύει και μου κουράζει πολύ γρήγορα τα δάχτυλά μου. Αυτή τη στιγμή το έχω αντικαταστήσει και αυτό με ένα συμβατικό ποντίκι απλό που είχα στο pc μου και είμαι κύριος και δουλεύω μια χαρά και παίζω που και που και κανα warcraft :)

Δημοσ.
ε και δεν μπορούσες να τη καθαρίσεις τη ροδέλα;

Ναι μπορείς. Μόνο που πρέπει να κάνεις βίδες όλο το ποντίκι, χάνοντας την εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...