Προς το περιεχόμενο

συμβουλη για καινουριο pc!!

tropicalone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ειμαι νεος εδω στα μελη των insomnia και συγνωμη αν σας πριζω!! ηθελα να μου πητε την γνωμη σας οποτε ευκαιρητε για το pc αυτο:

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ: PSU COOLMASTER 650W GX650W

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: CPU INTEL CORE I5 760 (1156/2,8Hz/BOX)

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ: HDD WD SATA II 1TB 32MB CAVIAR BLACK

ΜΥΤΡΙΚΗ: MB GIGABYTE H55 M S2 (1156/H55/DDR3)

RAM: 2GB DIMM DDR3 TRANCEND 1333 (JM)

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: VGA PCI-X SPARKLE GTX 470 1280 MB GDDR5

Δημοσ.

Αρχικα καλο ειναι να μας πεις χρηση και budget.

Συνοπτικα μερικες de facto παρατηρησεις.

1. Δεν γινεται να εχεις καρτα γραφικων την 470 και 2 gb Ram. Ανισσοροπια στο συστημα ειναι αυτη. Κοψε απτην καρτα και πηγαινε σε μια gtx460 και προσθεσε αλλα 2gb ram.

2. Αν επιμενεις στην 470 και στα 2gb ram, τοτε αντιπροτεινω ati 5850 για καρτα γραφικων. Ελαφρως εως ανεπαισθητα χαμηλοτερες επιδοσεις, αλλα με διαφορα πιο χαμηλη στην καταναλωση/θερμοκρασια/θορυβο η ati θεωρω οτι ειναι πιο ωριμη αγορα.

3. Παρε μητρικη με p55 chipset εφοσον θα βαλεις i5 επεξεργαστη.

4. Σκληρο δισκο βαλε τον samsung spinpoint f3. Πολυ ποιοτικοτερος και γρηγοροτερος.

Δημοσ.
συγνωμη, δεν διευκρινισα κατι....

εχω δυο απο αυτες τις ραμ...δν ειναι μια...δηλαδη συνολο εχει 4gb

Ok τοτε ακυρο το σχολιο για τις ram, απλα κρατησε αυτο περι 5850 που ειπα. Διευκρινησε μας ομως budget / χρηση για να σε βοηθησουμε.

Δημοσ.

το pc το εχω παρει εδω και ενα μηνα....

με την μητρικη θα εχω προβλημα λετε γιατι ηθελα να βαλω μια πιο αξιοπιστη asus αλλα θα ερχοτανε μετα απο κανενα μηνα και εγω δν ειχα την υπομονη!!

Δημοσ.

1. Τοτε ρε man τι ειδους συμβουλη χρειαζεσαι? Τουλαχιστον στο title ετσι γραφεις.

2. Για το θεμα της μητρικης εχεις ανοιξει κι αλλο topic και ρωτας το ιδιο πραγμα, για ποιο λογο ανοιγεις και 2ο topic σε διαφορετικο section που ρωτας το ιδιο πραγμα?

3. Η μητρικη σου ειναι οκ.

Δημοσ.

ναι ρε παιδια συγνωμη...εγω ζηταω συμβουλη για να δω αν θα εχω κανενα προβλημα με την μητρικη(μηπως με επιρεασει καπου σε σχεση με τα αλλα εξαρτηματα) γιατι με εχουνε πει διαφορα πραγματα και δεν ηξερα τι να πιστεψω...

συγνωμη και παλι...ειμαι νεος εδω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...