tsoubes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά γεια σας ξανά κ απο εμένα... Πριν απο μία εβδομάδα αγόρασα καινούργιο laptop το toshiba satellite L650-13P και έχω το εξής πρόβλημα. Σε ανύποπτο χρόνο και ενώ εργάζομαι μπαίνει σε αναστολή λειτουργίας. Έχω αλλάξει όλες τις ρυθμήσεις στις ¨Επιλογες παροχής ενέργεια¨ σε στην επιλογή "Ποτέ" αλλα εξακολουθεί να το κάνει... Δεν ξέρω που αλλού να κοιτάξω για να το διορθώσω κ μου έχουν σπάσει τα νεύρα... Παράδειγμα, βάζω να δω μια ταινία κ στα καλα καθούμενα σβίνει, μπαίνω στο ιντερνετ κ όποτε το θυμηθεί κλείνει κ ενώ δουλεύω μένω κάγκελο... Ας μου πεί κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω γιατί δεν μπορώ να πω ότι ειναι το καλυτερο μου να τον στείλω στο service μιας βδομάδας μηχάνημα
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λίγο πριν σβήσει, ακους τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο full;
tsoubes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λίγο πριν σβήσει, ακους τον ανεμιστήρα να δουλεύει στο full; Όχι, το παρακολούθισα αυτο που λές γιατί υποπτέθηκα μήπως ζεστένεται κ κλείνει αλλά καμία σχέση.. Ο ανεμιστήρας δουλεύει σε φυσιολογικά επίπεδα κ μάλιστα μετά από καποιο κλέισιμο, μόλις τον επανέφερα μπήκα σε ένα πρόγραμμα που έχει εγκατεστημενο η Τoshiba μέσα "Πρόγραμμα εποπτείας PC health" λέγεται κ κοίταξα τις θερμοκρασίες κ ήταν όλες σε φυσιολογικά επίπεδα
isay Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Στη θέση σου θα κοίταζα για κανένα ιο ή σκουλήκι και αν δεν έβρισκα τίποτα θα το πήγαινα service (εγγύηση). Μπορεί όντως να σου έκατσε προβληματικό laptop
tsoubes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θα το κοιτάξω κ για ιο, τι να πώ.. Τώρα που σου μιλάω, μου έχει κλέισει 2 φορές κ δεν κάνω κάτι επιβαρημένο ( Facebook έχω ανοιχτο, μία σελίδα ραφιοφώνου κ το Insomnia) k οι θερμοκρασία CPU είναι στο 47%
kostasfalcon Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αυτο εκανε και σε μενα ενα fujitsu που που ειχα, και αναστολη και αυτοματο τερματισμο των win7. Βεβαια ειχα και το φαινομενο να βγαζω τον φορτιστη απο το λαπτοπ (αφου μου ελεγε οτι ειναι πληρως στο 100%) και να σβηνει. Με τα πολλα παρολο που το e-shop δεν μπορεσε να βρει τι φταιει και μετα απο τοσους ελεγχους που εκαναν - μου εδωσαν τα ευρω μου στο χερι πισω και ησυχασα.
tsoubes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Εμένα δεν κάνει τερματισμό στα Win. απλα μπαίνει σε αναστολη, πατάω τον κωδικο προσβασης κ ξαναμπαίνω κ συνεχίζω απο εκει που έκλεισε, αλλα είναι πολυ εκνευριστικό γιατι μερικες φορες ας πουμε μιλάω στο msn k κοβεται η σύνδεση κ διαφορα άλλα.... Δεν μου το κανει συνέχεια κ σε καθορισμένα χρονικά διαστήματα, μπορει να περασουν ώρες κ να μην το κανει αλλα μπορει να το κανει κάποιες φορες κ απανωτές (συνεχόμενα) μάλιστα
umaga Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 συγουρα δε φταιει καποιο προγραμμα η μηκροεφαρμογη?
tsoubes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Βασικά χτες το βράδυ έκανα επαναφορά του σηστήματος σε προγενέστερη κατάσταση (στην πιο παλιά που βρήκα) κ απεγκατέστησε κάποια προγράμματα κ περιμένω να δω σήμερα αν θα το κάνει, μεχρι στιγμης δεν έχει δείξει κάτι, παει ρολόι, ευελπιστώ να μην το ξανακάνει
tsoubes Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2010 Παιδια επανήλθα μετα απο τόσες μέρες για να ξαναθέσω το προβλημα μου το οποίο εξακολουθει να υπάρχει... Συγκεκριμενα το έστειλα στο service της Toshiba αλλα πρόβλημα δεν εντοπίστηκε. Το έλεγξαν τεχνικα (επεξεργαστη, καρτα γραφικών κ.α.) αλλα δεν εντοπισαν κάποιο προβλημα. μου είπαν ότι του έκαναν format για να εξαφανιστει κάθε αμφιβολία. Σήμέρα τον παρελαβα κ αποτι κατάλαβα δεν εχει γινει format απο το μηδέν απλά αποκατάστση (επαναφορά) στις εργοστασιακές ρυθμίσεις κ το πρόβλημα εξακολοθει να υπάρχει... Δεν ξέρω τι άλλο μπορω να κάνω... Θέλω λοιπόν να ρωτήσω κατί που ίσως με σώσει. αν του κάνω εγώ format με windows σπασμένα που έχω χρησιμοποιείσει στο παρελθόν κ ξέρω οτι δουλεύουν ρολόι, θα κάνω καλά? Το δίλημμα μου είναι στο ότι είναι καινουργιο το laptop κ ίσως δεν μπορέσω να χρησιμοποιείσω την εγγύηση του σε καποιο άλλο πρόβλημα στο μέλλον με το να του περάσω σπασμένα windows μέσα αλλά από την άλλη έχει πολλά άχρηστα κατα την γνώμη μου προγράμματα μέσα που δεν τα χρειάζομαι κ ίσως ένα καλό format μου λύσει τα χέρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.