Προς το περιεχόμενο

Ποια είναι η γνώμη σας για το παρακάτω site?

bob77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους,

Ήρθε η ώρα κ για μένα να φτιάξω ένα site με τα προιοντα της δουλειάς μου, αν και είμαι ακόμα στο ψάξιμο έχω τσεκάρει ήδη κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που κυκλοφορούν (απο πλευράς ανταγωνισμού)

Το αντικείμενο έχει να κάνει με φωτιστικά κ διακόσμηση.

Οτι πιο κοντινό εχω βρει σε αυτό που θέλω ειναι κάτι τέτοιο:

http://www.fotistika-epipla.gr

Μπορείτε μήπως να το κοστολογήσετε??

Αν έχετε να προτείνετε κάποιον για μια τέτοια δουλειά (στην περιοχή της Θεσ/κης), έχετε κάποια παρατήρηση ή κάποιο σχόλιο σχετικά με το τι να προσέξω θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων!

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ναι απλή προβολή, όχι e-shop... Πόσο περίπου μπορεί να στοιχίζει κάτι τέτοιο? Όπως το παραπάνω? Καλή ταξινόμηση χρειάζομαι περισσότερο κ καλό στήσιμο

Ποια είναι η γνώμη σου?

Τhanx

Δημοσ.

εκεί πρέπει να υπολογίζεις, από 1200 - 1800 ευρώ. Βέβαια εξαρτάται ποιος θα το φτιαξει (εταιρεία ή freelauncher), ποιος θα βάλει το περιεχόμενο κτλ

Δημοσ.

το συγκεκριμενο ειναι στημενο σε joomla+virtuemart και σαν εικαστικο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο , ειδικα το virtuemart ειναι πολυ κακο στημενο

γυρω στα 1500-2000 αναλογως και ποιος θα περασει το περιεχομενο-προιοντα

Δημοσ.

Στην περιοχή μου, μέχρι 1500 σε κάποιον freelancer θα βρεις λύση πολύ καλύτερη από αυτή που φέρνεις στο παράδειγμα. Για την Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι τιμές παίζουν αλλά θα ρωτήσω έναν γνωστό μου που δραστηριοποιείτε εκεί και θα σε ενημερώσω.

Απέφυγε έτοιμες πλατφόρμες στυλ joomla κτλ

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ονομάζομαι Σιρινίδης Νικόλαος και είμαι ο δημιουργός του παραπάνω site που φέρνεις σαν παράδειγμα.

Αν θέλεις μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο info[at]electromods.gr μπορείς να δεις και άλλες δουλείες μου στο http://www.electromods.gr

Εκφράστηκαν απόψεις ότι το virtuemart είναι κακοστημένο. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο… το virtuemart το εγκαθιστάς και απλά του αλλάζεις το template αν μπορείς φυσικά να το κάνεις και δεν χρησιμοποιείς κάτι ετοιματζίδικο.

Το ίδιο πηγαίνει και για το εικαστικό του joomla… είναι φτιαγμένο όλο στο Photoshop και μετά έγινε η μετατροπή του σε εικαστικό. Κάθε εικαστικό που σχεδιάζω είναι πάντα σε συνεννόηση με τον εκάστωτε πελάτη. Δηλαδή μπαίνει κ το γούστο του πελάτη.

Όλο το site έχει σαν κύριο γνώμονα την ασφάλεια, το Google και το γρήγορο φόρτωμα. Θα το έχεις παρατηρήσει φαντάζομαι ότι το συγκεκριμένο site φορτώνει πολύ γρήγορα. Είναι “πανάλαυρο”.

Για όσους πιστέψουν ότι το site είναι λάθος στημένο έχω να σας πω ότι είναι έτσι ακριβώς όπως το ήθελα. Φυσικά θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο να το στήσω όλο σε joomla… έχει περισσότερη δουλεία έτσι όπως είναι τώρα, παρέχει όμως πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια για όταν και αν!!! το joomla hack-αριστει τότε δε θα πέσει όλο το site αλλά μόνο το κομμάτι με τα προϊόντα δηλαδή μόνο το link «Προϊόντα» όλο το υπόλοιπο site θα είναι εκεί και θα φαίνεται σωστά για τον κάθε επισκέπτη, θα μπορεί να δει κάποια πράγματα για την επιχείρηση. Δεν θα χαλάσει όλη η εικόνα του.

Το να χρησιμοποιήσεις το joomla για προβολή προϊόντων χωρίς online πληρωμές αλλά και με online πληρωμές είναι μια πολύ καλή επιλογή μιας και το virtuemart είναι δωρεάν και είναι πολύ κάλο! Έτσι μπορείς να κρατήσεις την τιμή του site χαμηλή. Και το OSCommerse είναι μια καλή επιλογή αλλά έχει σημασία και το τι θέλεις να κάνεις.

Σου έχω στείλει με PM το τηλέφωνο μου, δες τα μηνύματα σου.

Θα είμαι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία.

Δημοσ.

Εάν περνάς όμως τα patches του Joomla σε σύντομο χρονικό διάστημα από τότε που βγαίνουν είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα το χακάρουν.

Δημοσ.

ναι ξέρω το προβλημα με τα font... ειναι λογο του flash.. Ετοιμαζω καιρουριο εικαστικό γιαυτο δεν έχω δωσει σημασια. Αν εχεις Αγγλικα windows παρουσιαζεται αυτο το προβλημα, στα Ελληνικα windows ολα ειναι οκ!! :)

Τα patches βγαίνουν αφού πρώτα έχουν παρουσιαστεί προβλήματα, δηλαδή αφού πρώτα έχουν χακαριστεί κάποια sites... :)

Δημοσ.

έχω macos .

Το είπα γιατί μου έχει τύχει και σε μένα να μην έχω δει μια σελίδα σε άλλον υπολογιστή και να μην ξέρω καν οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...