Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:fear: ΦΙΛΗ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΟ ΑNTIVIRUS ΕΝΑΝ ΙΟ !! ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΟΛΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.......

Λέω Οκ θα του κάνω φορματ! βάζω το cd εγκατάστασης και μου εμφανίζει το μενου εγκατάστασης στο 1/3 της οθόνης....λέω αστο και μόλις μπει κανονικά στα windows δεν θα υπάρχει πρόβλημα!!

Αμ έκανα λάθος.......δείτε φωτό μέσα απο περιβάλλον windows και περιβάλλον ΒΙΟS .......έγινε η ανάλυση λες και έχω 9αρα οθόνη........τα χρωματα και ολα μια χαρά!! τι να κάνωωωωω.

Δειτε φωτογραφίες και ακούω λύσεις; ??

Δημοσ.

ΛΟΛ driver για κάρτα γραφικών αλλά και για την μητρική πέρασες;;

Επίσης δες αν τυχόν επιστρέψανε η ρυθμίσεις του bios στης αρχικές(ενδέχεται να υπάρχει ρύθμιση για το μέγεθος της οθόνης).

Δημοσ.
ΛΟΛ driver για κάρτα γραφικών αλλά και για την μητρική πέρασες;;

Επίσης δες αν τυχόν επιστρέψανε η ρυθμίσεις του bios στης αρχικές(ενδέχεται να υπάρχει ρύθμιση για το μέγεθος της οθόνης).

πάτησα να περάσει σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.στο ΒΙΟs......αλλα το περίεργο ειναι οτι και στο ξεκίνημα ο κέρσορας ξεκινά απο καπου στην μέση και συνεχίζει....ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 9"....

Δημοσ.

Driver Genius .

μετά εάν δείς οτι δεν γίνετε τίποτα απο τις επιλογές οθόνης κάπου θα υπάρχει το mode wide.

όπως στις μεγάλες οθόνες.

Δημοσ.
Driver Genius .

μετά εάν δείς οτι δεν γίνετε τίποτα απο τις επιλογές οθόνης κάπου θα υπάρχει το mode wide.

όπως στις μεγάλες οθόνες.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΜΊΚΡΥΝΣΉ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ WINDOWS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟS!!!! ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....Σε όλα τα άλλα δεν μου δείχνει κανενα προβλημα το laptop!!! :-(

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...