Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 καλησπέρα..που μπορώ να βρω έναν πλήρες οδηγό χρήσης(στα ελληνικά)για imac και για σύνδεση στο internet σε MacOS X 10.6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 τι συκευή χρησιμοποιείς για το ίντερνετ modem με usb ή router (με ethernet ή ασύρματο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 τι συκευή χρησιμοποιείς για το ίντερνετ modem με usb ή router (με ethernet ή ασύρματο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Καλησπέρα.. Για να μην ανοίξω άλλο θέμα ρωτάω εδώ Σε Snow leopard 10.6.3 ενώ μόλις έβαζα το καλώδιο του ethernet συνδεόταν κανονικά στο ίντερνετ. Μετά από μια εγκατάσταση του google chrome(δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) ξαφνικά δεν έμπαινε με τίποτα... και στο troubleshoot τα βγάζει όλα fail και το λαμπάκι του ethernet δεν δείχνει να αναβοσβήνει. Έκανα καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού και κάνει ακριβώς το ίδιο.. όπως και μετά από πολλές επανεκκινήσεις του υπολογιστή και reset του router. Είμαι νέος στα mac.. όποιος μπορεί ας μου πεί τί μπορώ να κάνω.. όπως για να δω αν έχει πάρει ip ο υπολογιστής, να δω αν ανταποκρίνεται το router(ξέρετε ping κλπ αλλά όπως είπα είμαι αρχάριος).... Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 http://www.apple.com/findouthow/mac/#wirelesssetup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Σ' ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου αλλά όπως είπα το πρόβλημα το έχω με την ενσύρματη σύνδεση.. Θα προτιμούσα να βρω κάποιον τρόπο να ρυθμίσω αυτό και να μην μπλέξω με ασύρματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 βασικα η απαντηση πηγαινε στον topic starter /////(btw εμενα λειτουργησαν ολα plug`n`play δεν χρειαστηκαν ρυθμισεις κλπ...) εσυ μπορεις να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες? ποιο mac εχεις, ποιο router, το internet κοπηκε ακριβως μετα την εγκατασταση του chrome και μετα δοκιμασες με τον chrome να μπεις στο internet ή και με τον safari και δεν εμπαινε ουτε εκει, πως εκανες το troubleshoot και σου εβγαζε τα fail κλπ κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Φίλε αποκλείεται να σου φταίει το mac και κακώς έκανες format. Μάλλον δεν λειτουργεί η σύνδεσή σου, αφού όπως λες το βλέπεις και στο λαμπάκι που αναβοσβήνει. Το mac μπορεί να σε βοηθήσει πάντως μέσω του assist me στο network preferences οπότε να σου πει τι φταίει. Ίσως να χρειάζεται κάποιο restart το modem - router σου. Για κάνε ένα και πες μας. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να μας πεις αν το λαμπάκι του συγχρονισμού είναι σταθερό και δεν αναβοσβήνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karabouzouk... Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 βασικα η απαντηση πηγαινε στον topic starter /////(btw εμενα λειτουργησαν ολα plug`n`play δεν χρειαστηκαν ρυθμισεις κλπ...) εσυ μπορεις να μας πεις περισσοτερες λεπτομερειες? ποιο mac εχεις, ποιο router, το internet κοπηκε ακριβως μετα την εγκατασταση του chrome και μετα δοκιμασες με τον chrome να μπεις στο internet ή και με τον safari και δεν εμπαινε ουτε εκει, πως εκανες το troubleshoot και σου εβγαζε τα fail κλπ κλπ... Βασικά δεν έχω mac..! Έναν HP έχω και τα έχω περάσει σε αυτόν.. το ξέρω ότι αυτό έπρεπε να το πω από την αρχή αλλά ήθελα να ακούσω πρώτα τι μπορεί να φταίει αν είχα mac και όχι το ότι φταίει η εγκατάσταση μου που είναι ίσως και το πιθανότερο, και αυτό γιατί δούλευε κανονικά μέχρι που εγκατέστησα τον chrome.. Παρ όλα αυτά το router είναι ένα thomson δεν θυμάμαι μοντέλο.. και δουλεύει σίγουρα τσεκαρισμένο από άλλο υπολογιστή. Στο ίντερνετ σταμάτησε να μπαίνει και από τους δύο browsers μετά την εγκατάσταση του chrome. Το troubleshoot το έκανα πατώντας ένα κουμπί που βγάζει στο safari όταν δεν ανοίγει η σελίδα. Φίλε αποκλείεται να σου φταίει το mac και κακώς έκανες format. Μάλλον δεν λειτουργεί η σύνδεσή σου, αφού όπως λες το βλέπεις και στο λαμπάκι που αναβοσβήνει. Το mac μπορεί να σε βοηθήσει πάντως μέσω του assist me στο network preferences οπότε να σου πει τι φταίει. Ίσως να χρειάζεται κάποιο restart το modem - router σου. Για κάνε ένα και πες μας. Αλλά πρώτα από όλα πρέπει να μας πεις αν το λαμπάκι του συγχρονισμού είναι σταθερό και δεν αναβοσβήνει. Όταν λέω ότι δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι εννοώ αυτό που συμβολίζει την μεταφορά δεδομένων στο δίκτυο και όχι αυτό της σύνδεσης στο ίντερνετ που είναι μιά χαρά. Το router όπως είπα και στο αρχικό post το έκανα αρκετά reset. Το assist me απ ότι θυμάμαι το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα κάτι.. Το ένστικτο μου μου λέει ότι φταίει κάποιος driver.. ξέρετε πώς μπορώ να απεγκαταστήσω κάποιον και πώς να τον ξαναπεράσω..? ή φιλοσοφία για τους drivers δεν είναι ίδια με τα windows..? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Βασικά δεν έχω mac..! Έναν HP έχω και τα έχω περάσει σε αυτόν.. το ξέρω ότι αυτό έπρεπε να το πω από την αρχή αλλά ήθελα να ακούσω πρώτα τι μπορεί να φταίει αν είχα mac και όχι το ότι φταίει η εγκατάσταση μου που είναι ίσως και το πιθανότερο, και αυτό γιατί δούλευε κανονικά μέχρι που εγκατέστησα τον chrome..Παρ όλα αυτά το router είναι ένα thomson δεν θυμάμαι μοντέλο.. και δουλεύει σίγουρα τσεκαρισμένο από άλλο υπολογιστή. Στο ίντερνετ σταμάτησε να μπαίνει και από τους δύο browsers μετά την εγκατάσταση του chrome. Το troubleshoot το έκανα πατώντας ένα κουμπί που βγάζει στο safari όταν δεν ανοίγει η σελίδα. Όταν λέω ότι δεν αναβοσβήνει το λαμπάκι εννοώ αυτό που συμβολίζει την μεταφορά δεδομένων στο δίκτυο και όχι αυτό της σύνδεσης στο ίντερνετ που είναι μιά χαρά. Το router όπως είπα και στο αρχικό post το έκανα αρκετά reset. Το assist me απ ότι θυμάμαι το δοκίμασα αλλά δεν κατάφερα κάτι.. Το ένστικτο μου μου λέει ότι φταίει κάποιος driver.. ξέρετε πώς μπορώ να απεγκαταστήσω κάποιον και πώς να τον ξαναπεράσω..? ή φιλοσοφία για τους drivers δεν είναι ίδια με τα windows..? Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Για mac σε pc δες εδω αμα βρεις τπτ χρησιμο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3713134#post3713134 Λογικο ειναι να μην δουλευουν ολα στην εντελεια.... Το πολυ πολυ να του κανεις και κανα format... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.