Krokodilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Επειδη δεν μου δωθηκε η ευκαιρια να απαντησω στο παρακατω(καλο αυτο το κολπακι, λεμε κατι κλειδωνουμε το θεμα και τελος, συμβαδιζει και παλι με την αποψη που εχω για το μοντερεισιον πολισι του ινσομνια) απανταω εδω: Ή όταν' date=' παρά το σβήσιμο μηνύματός μας από moderator γιατί κρίθηκε offtopic, εμείς επιμένουμε να το επαναδημοσιεύσουμε γιατί έτσι γουστάρουμε να'ουμ' στην τελική και ποιός είναι αυτός ο μοντερέιτορ που θα μας κάνει και κουμάντο να'ουμ';[/quote'] Εδω κανεις ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ και απορω δηλαδη!!:fear::rolleyes::-( Πραγματι το μηνυμα μου ηταν οφτοπικ εκει που το ποσταρα στην αρχη. Και ηταν οφτοπικ γιατι το τοπικ δεν ειχε σχεση με αυτο. Πολυ απλα. Αλλά μετά ποσταρα το μηνυμα σε ενα ΝΕΟ(ring's a bell?), "καθαρο", τοπικ που ανοιξα! Πραγμα που εκανε το μηνυμα μου μη-οφτοπικ. Σωστα? Αυτονοητα πραγματα θα μου πεις. Και εκανα ενα νεο ποστ στο τοπικ αυτο, με το θεμα που εγω επελεξα να κανω. Πραγμα που εχω δικαιωμα να κανω νομιζω? Χμμμμμ.... Προφανως δεν εχω συμφωνα με εσενα αφου οπως λες "επιμένουμε να το επαναδημοσιεύσουμε γιατί έτσι γουστάρουμε". Μα ναι ετσι γουσταρω να ανοιξω ενα θεμα που θελω εγω. Δεν κανω ποστ στο τοπικ το αρχικο ωστε να βγω οφτοπικ. Δεν παρεβησα κανεναν κανονα. Ουτε αυτο που μου ειπε ο μοντερειτορ. Ο μοντερειτορ ειπε να μην συνεχιστει το οφτοπικ σε εκεινο το θεμα. Δεν το σεβαστηκα και καλως μου διεγραψαν το ποστ. Ομως μετα γιατι εφαγα 10 μερες μπαν επειδη ανοιξα ΝΕΟ τοπικ με εκεινο το θεμα? Ειναι ή οχι τραγικο? Θα πεις οτι δεν ειναι?
frenzy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αν ξανακλειδωθεί και φας και μπαν θα είναι κωμικοτραγικό.
Krokodilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αν ξανακλειδωθεί και φας και μπαν θα είναι κωμικοτραγικό. Φυσικα γιατι στην δημοκρατια πρεπει να ακουστει και η αποψη του αλλου, πρεπει να του δωθει το δικαιωμα να απαντησει. Οποτε αν του αφαιρειται αυτο το δικαωμα τοτε μιλαμε για μια μη-δημοκρατικη, κωμικοτραγικη κατασταση.
kostastnt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δεν τα λές με Pm σε αυτόν που κλείδωσε το θέμα?
Krokodilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Γιατί δεν τα λές με Pm σε αυτόν που κλείδωσε το θέμα? Χαχα. Δες στο πρωτο θεμα(part-1) που κλειδωθηκε το γιατι: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=409751 Γιατι του εχω στειλει 4-5 ΠΜ'ς αλλα αρνειται να μου δωσει τον λογο. Τοσο απλα. Εγω το μονο που θελω ειναι τον συγκεκριμενο λογο που εφαγα μπαν την τελευταια φορα. Τοσο δυσκολο ειναι? ---------- Προσθήκη στις 14:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- Επισης αυτο που θελω ειναι συγκεκριμενες απαντησεις στα συγκεκριμενα και μη-ασαφη ερωτηματα μου. Ετσι γινεται ο σωστος διαλογος! Χωρις να αψηφουμε τα ερωτηματα/επιχειρηματα καποιου και να απανταμε με ο,τι μας κατεβει αγνοωντας τα ερωτηματα/επιχειρηματα του(γιατι ετσι μας βολευει). Αυτη ειναι η σωστη επιστημονικη αντιμετωπιση ενος θεματος. Και ετσι λυνεται ενα θεμα. Λεει καποιος κατι ή ρωταει και ο αλλος απανταει στα συγκεκριμενα ερωτηματα ή αποψεις-επιχειρηματα του αλλου. Και ειτε τα καταρριπτει με άλλα νεα επιχειρηματα, ειτε απανταει στην ερωτηση με γεγονοτα ή νεα επιχειρηματα. Και μετα(ομως μόνο αφου προηγουμενως εχει καταρριψει -αν μπορεσει-, και απαντησει-αν μπορεσει- στα προηγουμενα ολα ερωτηματα ή αποψεις του συνομιλητη του) προσθετει αν θελει και νεα άλλα ερωτηματα προς απαντηση ή νεα επιχειρηματα δικα του, και αν θελει ο συνομιλητης του να απαντησει θα πρεπει να απαντησει πρωτα σε αυτα και να τα καταρριψει ή να τα δεχτει. Αυτο το πραγμα δεν γινεται ποτε στα φορουμ και μεγεθυμενο το βλεπουμε εδω στο ινσομνια. Στο αρχικο μου ποστ εχω μερικες προτασεις μου τελειωνουν με "?". Ειναι ερωτησεις. Οι απαντησεις υπαρχουν. Ο σωστος διαλογος λοιπον, ειναι να απαντηθουν μια προς μια. Επισης εχω καποιες προτασεις που λενε καποια πραγματα. Επιχειρηματα λεγονται και γεγονοτα. Και παλι αν καποιος θελει να απαντησει στο ποστ μου, πρεπει να τα καλυψει και αυτα. Να απαντησει ειτε καταρριπτοντας τα με νεα επιχειρηματα, ειτε να τα δεχτει. Αυτος ειναι ο σωστος επιστημονικος διαλογος και βασιζεται στην επιστημονικη σκεψη. Πραγμα που λιγοι κατεχουν δυστυχως. Για αυτο και βλεπουμε ποστ οπως του frenzy που δεν εχει κατι ουσιωδες να πει παρα μονο θελει "να μου την πει".
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κροκόδειλε, έχεις κάθε δικαίωμα να θες να μάθεις το λόγο. Δεν το έχεις δηλαδή τυπικά, αλλά η προσωπική ηθική μου, αυτό υπαγορεύει, τρου. Όταν είχες φάει το μπαν, και έκανες το 2ο ακάουντ (1) για να ρωτήσεις, ρώτησες τον αντμιν απευθείας (2) ο οποίος ενημερώθηκε από εμένα και εγώ υπέθεσα πως σου μετέφερε την αιτιολόγησή μου. Αυτή η πεποίθηση ενισχύθηκε περισσότερο από το γεγονός πως δε το έψαξες παραπάνω με αυτό το το 2ο ακάουντ. Μόλις λήγει το μπαν (πριν 3 μέρες στέλνεις πμ, σου λέω "μα δεν εξηγήθηκε αυτό;" μου λες "όχι" και μένει εκεί. Μετά για κάποιο λόγο, ίσως επειδή ξεπατώνομαι σε δημόσια νοσοκομεία, ίσως επειδή μου πέφτει πιάνο στο κεφάλι από διαστημόπλοιο Πολωνού κλεπταποδόχου, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ. Κι εσύ κάνεις 2 θρεντ καπάκια (3) γιατί προφανώς η τιμή του nick σου επείγει και προηγείται όλων ξερωγώ και μαγκιά σου. Ο λόγος που έφαγες μπαν λοιπόν, είναι, κάνοντας copy/paste την απάντηση που έδωσα στον αντμιν όταν με ρώτησε μετά το αρχικό pm σου: Πες του πως η συζητηση εληξε για συγκεκριμενο θεμα και ακομα κι αν αυτο στο οποιο ηθελε να αναφερθει μετα το κλειδωμα ήταν οφτοπικ απ το αρχικο, απο τη στιγμη που αφορα συγκεκριμενο χρηστη, θα επρεπε να στειλει πμ γιατι δε δινουμε μια γενικα για τα προσωπικα τους φαση. Αυτός είναι ο λόγος. Θα πρότεινα (και κυριολεκτώ πως απλώς θα πρότεινα) να μην ασκήσεις δημόσια κρίση σε αυτόν καθ' αυτόν και σε διαβεβαιώ πως δεν έχω καμία διάθεση να συζητάω το κάθε μπαν. Σε περίπτωση που το δεύτερο σκέλος της παραπάνω πρότασης σε δυσαρεστεί, υπάρχει μια ιεραρχία την οποία μπορείς να αξιοποιήσεις για να ασκήσεις τα παράπονά σου σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισής μου του ζητήματος. Συμπληρωματικά, τα αριθμημένα σημεία στην ιστορία, είναι ένα καλό manual να χάνεις το δίκιο σου, στην (μη προκείμενη) περίπτωση που έχεις.
Krokodilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Όταν είχες φάει το μπαν, και έκανες το 2ο ακάουντ (1) για να ρωτήσεις, ρώτησες τον αντμιν απευθείας (2) ο οποίος ενημερώθηκε από εμένα και εγώ υπέθεσα πως σου μετέφερε την αιτιολόγησή μου. Οχι. Μου ειπε να ρωτησω εσενα απευθειας. Ο λόγος που έφαγες μπαν λοιπόν, είναι, κάνοντας copy/paste την απάντηση που έδωσα στον αντμιν όταν με ρώτησε μετά το αρχικό pm σου:Πες του πως η συζητηση εληξε για συγκεκριμενο θεμα και ακομα κι αν αυτο στο οποιο ηθελε να αναφερθει μετα το κλειδωμα ήταν οφτοπικ απ το αρχικο, απο τη στιγμη που αφορα συγκεκριμενο χρηστη, θα επρεπε να στειλει πμ γιατι δε δινουμε μια γενικα για τα προσωπικα τους φαση. Δεν καταλαβαινω τον λογο. Ο λογος ειναι οτι: α)Εκανα τοπικ σε ενα θεμα που ο μοντερειτορ σε εκεινο το τοπικ ειχε πει να σταματησουμε να βγαινουμε οφτοπικ? Αν ναι, ειναι τελειως παραλογο καθως εκανα ΝΕΟ τοπικ, ανοιξα δηλαδη ΝΕΟ τοπικ, ωστε το θεμα να μπορει να συζητηθει και να μην ειναι οφτοπικ οπως ηταν σε εκεινο το τοπικ που απαντησα καταρχας. Ειναι αυτος λογος για 10 μερες μπαν????? Επειδη ανοιξα ενα τοπικ? Ή ειναι: β)Επειδη στον τιτλο του τοπικ εγραψα "Προς Jeronimo888 Greeklish Vs Ελληνικα" και αναφερομουν(καθολου υποτιμητικα/προσβλητικα κλπ) στον τιτλο σε ενα αλλο μελος? Αν ναι, τοτε και γιατι αυτο θα πρεπει να απαγορευεται?? Με αυτον τον τιτλο ηθελα να δειξω στον Jeronimo888 οτι θελω να το διαβασει και να μου πει τι πιστευει σε σχεση με αυτα που γραφω. Που ειναι το κακο?? 10 μερες μπαν επειδη αναφερθηκα σε εναν χρηστη στον τιτλο??????? Ή ειναι κατι αλλο? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω. Πιθανολογω οτι ειναι το β) ετσι οπως το ξαναδιαβαζω. Δηλαδη: •Εχουμε ενα θεμα για τα διαφορα antiviruses πχ. •Βγαινουμε οφτοπικ για ενα αλλο θεμα για τα Ελληνικα εναντια στα Greeklish, και λεει κατι ο Jeronimo888 πχ πανω σε αυτο. •Απανταμε μερικοι και βγαινουμε τελειως οφτοπικ. •Ενας μοντερειτορ επεμβαινει και λεει να σταματησει το οφτοπικ εδω περα. •Εγω κακως, το συνεχιζω για ενα ποστ και δινω μια απαντηση οφτοπικ. •Διαγραφεται η απαντηση μου(καλως προφανως). •Ανοιγω αλλου νεο θεμα και λεω "Προς τον Jeronimo888 Ελληνικα Vs Greeklish". Και το ειπα αυτο ξαναλεω για να τον κανω να το διαβασει και να απαντησει καθως το ποστ μου που διαγραφηκε ηταν προς αυτον. Και εγραψα την απαντηση μου που διαγραφηκε εκει στο νεο θεμα. •Και μου δινεις εσυ 10 μερες ban επειδη αναφερθηκα στoν τιτλο στον Jeronimo888(αν ισχυει το β) που μαλλον ισχυει. Εχει καμια λογικη το μπαν???? Ειλικρινα θελω να καταλαβω την λογικη ολου αυτου γιατι δεν βγαζω ακρη. Δεν με νοιαζει το μπαν, αυτο εγινε παει, εμενα με νοιαζει με ποια λογικη εγινε. Με την β) ? Και αν ναι τοτε η ολη τελευταια διαδικασια(με τις βουλιτσες •) που ηταν αυτο που εγινε, ειναι σωστη να υπαρχει?? ---------- Προσθήκη στις 15:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:22 ---------- για να ρωτήσεις, ρώτησες τον αντμιν απευθείας (2) Συμπληρωματικά, τα αριθμημένα σημεία στην ιστορία, είναι ένα καλό manual να χάνεις το δίκιο σου, στην (μη προκείμενη) περίπτωση που έχεις. Ε τον διαχειριστη θα ρωτουσα, ποιον θα ρωτουσα? Πού να ηξερα ποιος μου εδωσε μπαν να ρωτησω αυτον απευθειας?
barbamar Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 · Κρυμμένο από paredwse, 15 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 15 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Προοδεύουμε βλέπω στο μαγαζί ή γερνάμε,ό,τι κάτσει πρώτο. Κροκόδειλε,συνήθως δεν έπαιζε δικαιολογία,με γειά σου αυτό ήταν... Άλλαξαν οι καιροί ή φταίει το 8άρι;
Lucifer Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κροκόδειλε, η λογική είναι η δική μου. Δεν είναι απαραίτητο να την καταλάβεις. Καλή συνέχεια.
Krokodilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Κροκόδειλε, η λογική είναι η δική μου. Δεν είναι απαραίτητο να την καταλάβεις.Καλή συνέχεια. ΟΚ αλλά τον λογο? α) ή β) ή κατι αλλο? Ειπες οτι η προσωπικη σου ηθικη υπαγορευει να μαθω τον λογο, οποτε ποιος ειναι? Μαλλον ο β), επειδη δηλαδη ανεφερα το ονομα χρηστη στον τιτλο ενος τοπικ εφαγα 10 μερες μπαν?? Ασς την λογικη του παραπανω, δεν θελω να την μαθω. Απλως θελω να μαθω αν πραγματι ηταν αυτος ο λογος....
parsifal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το ερώτημα ξεκίνησε ως γενικό (γι' αυτό και έκανα split του μηνύματος από εδώ όπου αρχικά δημοσιεύτηκε, αντί να το διαγράψω), αλλά βλέπω ότι κατέληξε σε ειδικό. Οπότε, συνεχίστε το με p.m., όπως προβλέπουν οι Όροι Χρήσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.