Προς το περιεχόμενο

Netgear 3300 Δεν το βρισκω πουθενα !

themis_81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
α.γιατι δεν το κανεις παραγγελια?β.γιατι δεν ρωτας της infoquest αν και μαλλον θα σου πουν πηγαινε σε ενα καταστημα you αφου ειναι δικα τους και γ.γιατι δεν κοιτας εξωτερικο η ebay?

Λογοκες οι αποριες σου , αλλα για να φτανω στο σημειο να λεω οτι δεν το βρισκω πουθενα , εννοειται οτι εχω ηδη ψαξει σε infoquest - you - plaisio και οπου αλλου μου πηγε το μυαλο ;)

Η πραγγελια μιας και δεν το βρηκα ετοιμοπαραδοτο εχει ηδη δωθει και περιμενω παραλλαβη :mrgreen:

Δημοσ.
Λογοκες οι αποριες σου , αλλα για να φτανω στο σημειο να λεω οτι δεν το βρισκω πουθενα , εννοειται οτι εχω ηδη ψαξει σε infoquest - you - plaisio και οπου αλλου μου πηγε το μυαλο ;)

Η παραγγελια μιας και δεν το βρηκα ετοιμοπαραδοτο εχει ηδη δωθει και περιμενω παραλλαβη :mrgreen:

απλα ελεγα μηπως δεν ειχες ψαξει εκει επειδη η Infoquest ειναι αντιπροσωπεια και σε ιδιωτες πουλαει διαμεσω το U.

Δημοσ.

Η παραγγελια μιας και δεν το βρηκα ετοιμοπαραδοτο εχει ηδη δωθει και περιμενω παραλλαβη :mrgreen:

απλα ελεγα μηπως δεν ειχες ψαξει εκει επειδη η Infoquest ειναι αντιπροσωπεια και σε ιδιωτες πουλαει διαμεσω το U.

Δημοσ.

Ασε εψαξα online σχεδον οτιδηποτε ...

Τελικα παρηγγειλα απο το MyShop το Netgear DGN-3500-100PES , αλλα δυστυχως θα κανει 2 εβδομαδες και .... :cry:

Δημοσ.

Ασε εψαξα online σχεδον οτιδηποτε ...

Τελικα παρηγγειλα απο το MyShop το Netgear DGN-3500-100PES , αλλα δυστυχως θα κανει 2 εβδομαδες και .... :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...