sam sam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 υπάρχει κανένας άλλος που να έχει πρόβλημα με την πρόσβαση στο πρόγραμμα Εύδοξος ; ή μόνο εγώ είμαι ο γκαντεμης Μου βγάζει αυτό το error: uApprove error Message: Unable to retrieve attributes Message: An error occurred when attempting to search the LDAP ---------------------------------------------- Please try again or contact your administrator
sugata Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασες να κάνεις search και σου βγάζει το μήνυμα; Γιατί σε μένα π.χ. ολοκληρώθηκε κανονικά.
sam sam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μόλις βάζω το κωδικό και το όνομα μου βγάζει αυτό... Από την σχολή άκρη δεν έβγαλαν και τώρα περιμένω απάντηση... Η απορία μου είναι αν έχει τύχει και σε άλλους.
sugata Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασα log in - log out. Και έκλεισα browser και ξαναδοκίμασα. Μπήκα χωρίς πρόβλημα και τις 2 φορές. Μήπως είναι από τον browser σου το πρόβλημα;
strat92man Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 εχτες μας ειπανε οτι ητανε η τελευταια μετα που μπορουμε δηλώσουμε τα συγγραματα μας...στο Πανεπιστημιο Πειραια
sam sam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 δοκίμασα με 4 διαφορετικούς υπολογιστές και 5 διαφορετικούς browsers . Επιπλέον αν βάλω άλλο κωδικό αλλού συμφοιτητή μου μπαίνει κανονικά!
johnykim Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ δεν μπορούσα να μπω με opera.Μπήκα με IE8, αλλά έκανε κάποια ώρα.Κάποιες μέρες δεν μπορούσα ούτε με IE.Πρέπει να είναι γενικό πρόβλημα.
sam sam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μετα την εισοδο σας σας πηγαινετε στη διευθυνση: https://idp.Η-ΣΧΟΛΗ-ΜΟΥ.gr/idp/Authn/UserPassword ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.