Προς το περιεχόμενο

Web Hosting στο Εξωτερικό

MauriDalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θα ήθελα αν γνωρίζεται να μου προτείνεται sites για web host στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική γιατί έχω ακούσει πως έχουν καλύτερες προσφορές.

Επίσης αν και στα περισσότερα απαιτείται credid card, γνωρίζεται κανα site το οποίο να υποστηρίζει την διαδικασία IBAN????

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας

Δημοσ.

Οι τιμές ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική είναι σχεδόν οι ίδιες. Άντε να έχεις 1-2 ευρώ / μήνα διαφορά είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω.

Δημοσ.

Δεν ειναι ιδιες οι τιμες, με μια μικρή ερευνα έχω βρει και με 7 δολαρια με unlimitted space και bandwidth το οποίο στην ελλαδα νομίζω σε περιορίζει και με πιο υψηλές τιμές..:-)

Δημοσ.

Με 7 δολάρια δηλαδή με 5 ευρώ βρίσκεις και hosting από ελληνικό webhost. Βέβαια θα έχει λογικά χαρακτηριστικά το πακέτο, π.χ. 1GB χώρο.

Τώρα για τα unlimited space / bandwidth δεν θέλω να επεκταθώ απλά ψάξε το λίγο μόνος σου το θέμα.

Δημοσ.

mauridalia ΔΕΝ υπάρχει unlimited space και bandwidth. Επίσης να ξέρεις ότι οι περισσότεροι «ελληνικοί» hosters μεταπωλούν πακέτα απο hosters του εξωτερικού, οπότε το site σου θα ειναι στο εξωτερικό.

Σκάλισε λίγο το forum και θα βρεις πλήθος συζητήσεων για αξιόλογους ή μη Hosters του εξωτερικού. Κρίνε με βάση τις ανάγκες σου.

Θυμήσου την παροιμία με το μικρό καλάθι.

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Προγραμματισμός. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Εχω χρησιμοποιησει και hostgator και godaddy. Hostgator ειναι καλυτερος και με διαφορα. Cpanel και οχι την αηδια που κανει μια ωρα να φορτωσει του Godaddy. Γενικα υπαρχουν πολλοι καλοι και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο.

Αν θελετε να κανετε register στον Hostgator βαλτε αυτο το κουπουνι bigpromotion και ο πρωτος μηνας ειναι 0.01$

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...