Προς το περιεχόμενο

IP telephony σε τοπικο δικτυο χωρις ιντερνετ. Γινετε?

loop80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν voip τηλεφωνικες συσκευες που να λειτουργουν σε τοπικο δικτυο lan το οποιο ομως δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ, και να μπορει η μια να καλει την αλλη, Αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει ας μου πει. Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
Καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχουν voip τηλεφωνικες συσκευες που να λειτουργουν σε τοπικο δικτυο lan το οποιο ομως δεν εχει προσβαση στο ιντερνετ, και να μπορει η μια να καλει την αλλη, Αν ξερει καποιος και μπορει να βοηθησει ας μου πει. Σας ευχαριστω πολυ.

Φυσικά υπάρχουν, σχεδόν όλες το κάνουν και μάλιστα χωρίς τηλεφωνικό κέντρο, απλά "καλώντας" την i.p.

Δημοσ.

Ξέρετε να μου προτείνετε καμία συσκευή που θα κάνει αυτή τη δουλεία. Χρειάζομαι κάτι άλλο εκτός από τις τηλεφωνικές συσκευές; Δηλαδή τις βάζω κατευθείαν σε δίκτυο και παίζουν; Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Δημοσ.

Προτείνω Yealink, χρησιμοποιώ 4 στην εταιρία μου με έναν asterisk αλλά υποστηρίζουν και direct calling. Φυσικά δεν ξέρω αν για αυτό που θέλεις σε συμφέρει η τιμή, μιας και είναι συσκευές με επιπλέον δυνατότητες που απ' ότι μας λες δεν θα σου χρειαστούν (δεν θα έχουν πρόσβαση στο internet)...

Δημοσ.

Προτείνω Yealink, χρησιμοποιώ 4 στην εταιρία μου με έναν asterisk αλλά υποστηρίζουν και direct calling. Φυσικά δεν ξέρω αν για αυτό που θέλεις σε συμφέρει η τιμή, μιας και είναι συσκευές με επιπλέον δυνατότητες που απ' ότι μας λες δεν θα σου χρειαστούν (δεν θα έχουν πρόσβαση στο internet)...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...