Προς το περιεχόμενο

εγκατασταση αρχειων σε iphone

theoma4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπερα σας.

Εχω το εξης προβλημα,εχω κανει jailbreak σε 4.1 iphone 3gs και θελω να βαλω καποια αρχεια ειτε παιχνιδιων ειτε εφαρμογων στο iphone και δεν ξερω πως!πχ για ενα αρχειο ssh deb γραφει οτι θα πρεπει να το τοποθετησω στην διαδρομη Ssh deb file in System/var/root/Media/Cydia/AutoInstall ,τι πρεπει να κανω ??που θα βρω αυτην την διαδρομη ή γενικα πως πρεπει να ενεργησω...

μια βοηθεια παρακαλω..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Iphone wiki και δες το #13, #14 ,#15.Καποιο απο αυτα θα σε βοηθησει

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=231042

Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?στο σαιτ iphonewiki.com μου ειπες να μπω?αν δεν σου ειναι δυσκολο μπορεις να μου το εξηγησεις απο δω?

• Moderators
Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος?στο σαιτ iphonewiki.com μου ειπες να μπω?αν δεν σου ειναι δυσκολο μπορεις να μου το εξηγησεις απο δω?

Στο wiki του iphone,εδω στο insomnia σου ειπα να μπεις.Σου εδωσα το link,πατησε το.

Kαι διαβασε το 13,14,15.Δεν υπαρχει λογος να σου τα πω και εδω,τα εχω γραψει εκει.

Αν αντιμετωπισεις καπου προβλημα,ποσταρε το.

Στο wiki του iphone,εδω στο insomnia σου ειπα να μπεις.Σου εδωσα το link,πατησε το.

Kαι διαβασε το 13,14,15.Δεν υπαρχει λογος να σου τα πω και εδω,τα εχω γραψει εκει.

το link για το itunnel δεν λειτουργει και κατεβασα το iPhone Tunnel Suite 3.0 αλλα ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχεις στις οδηγιες...

---------- Προσθήκη στις 13:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:08 ----------

το δοκιμασα με το commander και εκανα εγκατασταση το τ-ποτ και δεν βρισκω το /Network Neighbourhood, βοηθεια??

• Moderators
το link για το itunnel δεν λειτουργει και κατεβασα το iPhone Tunnel Suite 3.0 αλλα ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχεις στις οδηγιες...

Λογικο να μην λειτουργουν καποια links,μια και το wiki εχει κλεισει 2+χρονια.Φανταζομαι πως η καινουρια εκδοση θα περιεχει και οδηγιες τις οποιες μπορεις να διαβασεις ή να ψαξεις καποιο read me απο το site που το κατεβασες.

το δοκιμασα με το commander και εκανα εγκατασταση το τ-ποτ και δεν βρισκω το /Network Neighbourhood, βοηθεια??

Υπαρχουν διαφοροι τροποι να το δεις,πχ πατησε το tab διπλα απο τα drives σου.Στη φωτο ειναι μετα το e:\

d4705a4591.jpg

Κανε τον κοπο να διαβασεις και το wiki του tpot αν βρεις δυσκολιες

http://code.google.com/p/t-pot/wiki/Installation

Λογικο να μην λειτουργουν καποια links,μια και το wiki εχει κλεισει 2+χρονια.Φανταζομαι πως η καινουρια εκδοση θα περιεχει και οδηγιες τις οποιες μπορεις να διαβασεις ή να ψαξεις καποιο read me απο το site που το κατεβασες.

Υπαρχουν διαφοροι τροποι να το δεις,πχ πατησε το tab διπλα απο τα drives σου.Στη φωτο ειναι μετα το e:\

d4705a4591.jpg

Κανε τον κοπο να διαβασεις και το wiki του tpot αν βρεις δυσκολιες

http://code.google.com/p/t-pot/wiki/Installation

Ευχαριστω για την ανταποκριση καταρχας,κατα δευτερον εχω βρει τα αρχεια του iphone το θεμα ειναι τωρα που θα αντιγραψω πχ το MobileTerminal-426.deb?? δηλαδη σε ποιο φακελο του συστηματος του iphone?Οπως και εφαρμογες ipa σε ποιον φακελο...

post-166801-129063129715_thumb.png

• Moderators
Ευχαριστω για την ανταποκριση καταρχας,κατα δευτερον εχω βρει τα αρχεια του iphone το θεμα ειναι τωρα που θα αντιγραψω πχ το MobileTerminal-426.deb?? δηλαδη σε ποιο φακελο του συστηματος του iphone?

Συγκεκριμενα για το terminal,για ποιο λογο θελεις να το κανεις εγκατασταση χειροκινητα?Μεσα απο το cydia η διαδικασια ειναι πολυ πιο απλη.

Για να απαντησω στην ερωτηση σου παντως,για κανεις εγκατασταση ενα deb αρχειο,θα πρεπει να πας με το terminal ή με ssh στον φακελο που εχεις αποθηκευσει το αρχειο και εκει να δωσεις dpkg -i onoma-arxeiou.deb.

Οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει λογος να κανεις πολυπλοκη την διαδικασια απο τη στιγμη που υπαρχει το cydia.Αν τωρα μιλαμε για καποιο προγραμμα που δεν υπαρχει στο cydia,το παραπανω ειναι μονοδρομος.

Οπως και εφαρμογες ipa σε ποιον φακελο...

Τα ipa μπορουν να εγκατασταθουν μεσω itunes και δεν ειναι απαραιτητη η μεταφορα τους μεσα στο iphone.Kανεις ενα διπλο κλικ το ipa στο pc σου(windows)και αυτοματα ανοιγει το itunes.Στην συνεχεια με ενα sync του iphone,γινεται η εγκατασταση.

Ps.Αν μιλαμε για περιεργα ipa,στο iphone σου θα πρεπει να εχει γινει εγκατασταση κ κατι εξτρα προκειμενου να τα δεχτει και να τα εγκαταστησει.

Συγκεκριμενα για το terminal,για ποιο λογο θελεις να το κανεις εγκατασταση χειροκινητα?Μεσα απο το cydia η διαδικασια ειναι πολυ πιο απλη.

Για να απαντησω στην ερωτηση σου παντως,για κανεις εγκατασταση ενα deb αρχειο,θα πρεπει να πας με το terminal ή με ssh στον φακελο που εχεις αποθηκευσει το αρχειο και εκει να δωσεις dpkg -i onoma-arxeiou.deb.

Οπως καταλαβαινεις δεν υπαρχει λογος να κανεις πολυπλοκη την διαδικασια απο τη στιγμη που υπαρχει το cydia.Αν τωρα μιλαμε για καποιο προγραμμα που δεν υπαρχει στο cydia,το παραπανω ειναι μονοδρομος.

Τα ipa μπορουν να εγκατασταθουν μεσω itunes και δεν ειναι απαραιτητη η μεταφορα τους μεσα στο iphone.Kανεις ενα διπλο κλικ το ipa στο pc σου(windows)και αυτοματα ανοιγει το itunes.Στην συνεχεια με ενα sync του iphone,γινεται η εγκατασταση.

Ps.Αν μιλαμε για περιεργα ipa,στο iphone σου θα πρεπει να εχει γινει εγκατασταση κ κατι εξτρα προκειμενου να τα δεχτει και να τα εγκαταστησει.

ΤΟ MOBILE TERMINAL το κατεβασα απο το cydia το εκανα εγκατασταση αλλα δεν ανοιγει η εφαρμογη για να τρεξω καποιες εντολες...γι αυτο ηθελα να εγκαταστησω χειροκινητα το mobile terminal αλλης εκδοσης που βρηκα σε οδηγιες για jailbreak 4.1.

Το να παω στο φακελο που βρισκετε το αρχειο κ να δωσω την συγκεκριμενη εντολη το καταλαβαινω,πως ομως θα δωσω εντολη απο την στιγμη που δεν μπορω να τρεξω το mobile terminal απο cydia ή αν παω με ssh πως μπορω να δωσω εντολες χωρις να εχω γραμμη εντολων??

• Moderators
αν παω με ssh πως μπορω να δωσω εντολες χωρις να εχω γραμμη εντολων??

Μπορεις να μπεις με ssh με το putty ή αν διαθετεις καποιο pc με linux, μπορεις με το εκει terminal να δωσεις

ssh your.iphone's.ip -l root
και να μπεις στο iphone σου,αφου δωσεις το password που εχεις ορισει ή το alpine εαν δεν το εχεις αλλαξει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...