Προς το περιεχόμενο

Internet για 10 ημερες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει μια προσωρινη λυση για να εχω ιντερνετ για 10 ημερες; Τιποτα απο wind,vodafone παιζει;

* Μολις ειδα το WIND Mobile Broadband Non-Stop 7 για 7 ημερες, 12gb με 14 ευρω. Μπορω να το βαλω απο σημερα;

Απλα δε καταλαβαινω οτι θελει προπληρωμενη καρτα sim. *

Δημοσ.

Όλες οι εταιρείες έχου πλέον πακέτα προπληρωμένου ασύρματου internet αλλά θα πρέπει να αγοράσεις και το μόντεμ/usb stick.

Δημοσ.

Δλδ 39 ευρω + την καρτα σιμ ( ποσο κανει; ) + 14 ευρω για 7 ημερες; Δλδ κοντα στα 100 ευρω θα μου βγει, επειδη θελω να μπω στο ιντερνετ για 7 ημερες;

Δημοσ.

καλησπερα το vodafon 49 ευρω περιλαμβανη πακετο στικ και 10 μερεσ ιντερνετ η wind 34,50 πακετο στικ και 7 μερες ιντερνετ

---------- Προσθήκη στις 19:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:42 ----------

καλησπερα το vodafon 49 ευρω περιλαμβανη πακετο στικ και 10 μερες ιντερνετ η wind 34,50 πακετο στικ και 7 μερες ιντερνετ

Δημοσ.

H cosmote έχει κομπλέ με στικάκι μου φαίνεται 50 ευρώ.

Από wind έβαλα 2 φορές mobile net.Σου δίνουν τζάμπα την κάρτα,ενεργοποιής και βάζεις 20 ευρώ-μου φαίνεται δεν έχεις άλλη επιλογή για να γεμίσεις την κάρτα- για 7 μέρες.

Στέλνεις sms NS7 sto 19595 και είσαι έτοιμος.

Μετά ανακαλύπτεις ότι ξαφνικά και χωρίς λόγο η wind σου έφαγε τα ρέστα από τα λεφτά σου χωρίς να πάρεις πουθενά τηλέφωνο.

Πιστεύω καλύτερα cosmote.Δίνεις 50 και σου μένει το usb.

http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=M4FptG4wY2wn1lJTGQJ2y3lFPJ0VYG7T1GC0MpqQ3QyQLvlj8MHy!1918951794?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L89_contract_plan_index&serviceCategory=InternetOnTheGo&catID=0b0f42bb801f8a75&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Go

http://www.wind.com.gr/Left-Menu/Κινητή/Για-τον-Ιδιώτη/Προγράμματα-Συμβολαίου-/Mobile-Broadband-(WIND-ADSM)/Οικονομικά-Προγράμματα-/Οικονομικά-προγράμματα-χωρίς-συμβόλαιο.aspx

για την vodafone δεν γνωρίζω.

Και στον χάρτη κάλυψης ενώ με είχε 3G ήμουν συνεχώς με GPRS παρόλο που έβαλα έξτρα εξωτερική κεραία.Χάλι.

Δημοσ.

Hint: Πρόσεχε ώστε εκεί που πας να έχει καλό 3g σήμα αλλιώς θα την πατήσεις σαν εμένα το καλοκαίρι που είχα στικάκι από VF (και φίλος είχε από Cosmo) και τη βγάζαμε στα net cafe ή στα cafe με ασύρματο, καθώς με το στικάκι το πάνω όριο στις ταχύτητες ήταν τα 10kbit

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...