Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Windows μετά την εγκατάσταση της κάρτας γραγικών

epo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια,

Εχω ενα Laptop Amilo Xi 2428 και χτες καθως το ανοιξα μου εβγαλε μια μπλε οθονη πριν μπει στα windows με ενα σφαλμα Stop 0x0000008E και εκανε συνεχως επανεκινησεις ασταματητα (καθε φορα πριν ανοιξει τα windows εβγαζε την μπλε οθονη εκανε το restart). Εκανα λοιπον format κι ειπα να βαλλω Windows 7. Τα εβαλα ολα καλα αλλα με το που κανω install ta last drivers της καρτας γραφικων και κανει restart κανει παλι τα ιδια και βαραει restart.. Εβαλα και Vista μετα αλλα παλι τα ιδια. Εχει κανεις ιδεα τι μπορει να φταιει? Δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταει. Να τονισω πωσ την μπλε οθονη την βγαζει μονο στα Vista μετα το install των drivers ενω στα 7 κολλαει πριν ανοιξει την επιφανεια εργασιας και κανει και παλι restart δηλαδη δεν βγαζει μπλε οθονη στα 7 αλλα το αποτελεσμα το ιδιο.

Help pls :)

---------- Προσθήκη στις 05:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:42 ----------

Να προσθεσω πως πανω εχει μια Nvidia 8400M GS

Δημοσ.

Φιλε μου το εχω κανει αυτο και το ξαναεκανα αλλα τπτ.. παλι με το που κανω install drivers στη καρτα γραφικων τα windows κρασαρουν και δεν ανοιγουν.. το ιδιο συμβαινει σε vista και 7. αν απεγκαταστησω τα drivers αρχιζουν τα windows να δουλεβουν.. τι να κανω?!

Δημοσ.
Φιλε μου το εχω κανει αυτο και το ξαναεκανα αλλα τπτ.. παλι με το που κανω install drivers στη καρτα γραφικων τα windows κρασαρουν και δεν ανοιγουν.. το ιδιο συμβαινει σε vista και 7. αν απεγκαταστησω τα drivers αρχιζουν τα windows να δουλεβουν.. τι να κανω?!

Μήπως υπάρχει κανένας παλιός driver που δεν τον έχεις αφαιρέσει και κάνει αλληλεπίδραση με αυτόν που φορτώνεις τελευταίο;

Σβήσε όλους τους drivers με το DriverSweeper και ξαναφόρτωσε τον τελευταίο από την αρχή πάλι (από το site της NVIDIA).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...