Προς το περιεχόμενο

Πρόταση αγοράς ρούτερ....

iliaswbm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το Thomson 585 v7 σε pstn forthnet 24αρα,είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όσο καιρό το έχω,χωρίς αποσυνδέσεις ή κολλήματα.Ο λόγος που θέλω να αγοράσω καινούργιο και ζητάω την βοήθειά σας είναι η ταχύτητα κατεβάσματος :8 κάτι στην χειρότερη και 10 μισό που έπιασα όταν η Αθήνα ήταν άδεια τον 15Αυγουστο,γενικά παίζει στο 9 μισό.Σύμφωνα με αυτή την σελίδα η περιοχή μου πιάνει απο 8 μέχρι 16 (είμαι στο κέντρο της φωτό ,λίγο πιο πάνω απο εκεί που αλλάζει ο χρωματισμός για 8-16).Ορίστε και τα στατιστικά του ρούτερ.Το firmware είναι το 7.4.2.7 και είναι ρυθμισμένο σε PPPoE.Ψάχνω κάποιο που να είναι σταθερό και να κατεβάζει/συγχρονίζει ψηλότερα,μέχρι 80 ευρώ εκτός κάποιας αξιόλογης πρότασης με λίγα παραπάνω Ποιό μου προτείνεταί;Έχω δεί αυτό και διάβασα και το review στο φόρουμ.Οποιαδήποτε πρόταση-συμβουλή δεκτή.Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Δημοσ.

μισο λεπτακι.αλλο προβλημα το ποσο κατεβαζεις αλλο θεμα το ποσο συγχρονιζεις.δεν σημαινει οτι φταιει το ρουτερ αμα συγχρονιζεις στα 10.και ουτε σημαινει οτι αμα το αλλαξεις θα συγχρονισει το αλλο πιο πολυ.μπορει να ειναι θεμα γραμμης η καλωδιωσης.η εικονα σου δεν ανοιγει για να δω ποσο συγχρονιζεις.γραψε μας στα ποσα συγχρονιζεις.οποτε μην πας να πληρωσεις τζαμπα γιατι δεν βλεπω να βλεπεις διαφορα.εκτος αν συγχρονιζεις στα 15 πχ και κατεβαζεις στα 9 οποτε εκει μπορει να φταινε πολλα πραγματα ειδικα αν κατεβαζεις ασυρματα και δεν μπορεις να πιασεις το μεγιστο.δευτερον περνα το πιο νεο firmware 8.2.6.5 οχι για να συγχρονισεις πιο ψηλα απλα για πιο σταθερα.αλλιως μπορεις σε Netgear dng2000 Να πας οπως σου ειπαν η στο 2200.γραψε μας τα στατιστικα της γραμμης και σε αυτα που σου δειχνει οτι θα πρεπε να πιανεις απο 8-16 .το σχεδιο ειναι λιγο σχετικο.απο ενα δρομο σε αλλο δεν πας απο τα 8 στα 16.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...