alexis333 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα, εχω παραγγειλει 2 lenovo, τελικα θα κρατησω το ενα,οποιος θελει το αλλο ας μου στειλει pm. Πες μας και εντυπωσεις αν θες μιας και το αγορασες ...
Psycho13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εαν υπαρχει καποιος υποψηφιος και θελει, μπορουμε να κανουμε μαζι παραγγελια για να εκμεταλλευτουμε την προσφορα
Psycho13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Εαν υπαρχει καποιος υποψηφιος και θελει, μπορουμε να κανουμε μαζι παραγγελια για να εκμεταλλευτουμε την προσφορα
gregdel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 η τιμή άλλαξε....πήγε στα 599ευρώ :mad::mad: Μόλις πήγα να το παραγγείλω... ... ας πρόσεχα... όλο το Σ/Κ φτηνό ήταν
gregdel Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 η τιμή άλλαξε....πήγε στα 599ευρώ :mad::mad: Μόλις πήγα να το παραγγείλω... ... ας πρόσεχα... όλο το Σ/Κ φτηνό ήταν
paylidis Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 :mad::mad:Μόλις πήγα να το παραγγείλω... ... ας πρόσεχα... όλο το Σ/Κ φτηνό ήταν καλα τα λες... τετοιες προσφορές τις χτυπάμε αλύπητα μολις τις δούμε...
sotoss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλά εντάξει συνέχεια προσφορές για laptop βγαίνουν. Μην καταλήξουμε για έχουμε 7-8 ο καθένας. Όποιος έχει πραγματική ανάγκη αγοράζει...
tempo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Καλά εντάξει συνέχεια προσφορές για laptop βγαίνουν.Μην καταλήξουμε για έχουμε 7-8 ο καθένας. Όποιος έχει πραγματική ανάγκη αγοράζει... επειδή έψαχνα laptop καιρό τώρα....νομίζω ότι αυτή ήταν η καλύτερη. Φυσικά ας δούμε πρώτα και τον υπολογιστή και τα λέμε μετά με εντυπώσεις.
jamas55 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παιδια σε οποιον ερθει πιο γρηγορα ας μα πει εντυποσεις
tempo Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 εμένα πάντως άλλαξε η κατάσταση της παραγγελίας μου και είναι "Σε επεξεργασία"
MakisCE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Κατάσταση παραγγελίας: Απεσταλμένη και έχει δώσει και κωδικό Courrier ήρθε e-mail με τα εξής: Η παραγγελία σας βρίσκεται προς παράδοση Αγαπητέ/ή κ. κα., H παραγγελία σας θα παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα για παραγγελίες που προορίζονται σε περιοχές εντός του νομού Αττικής, Θεσσαλονίκης και λοιπές πρωτεύουσες νομών. Σε ότι αφορά δυσπρόσιτες / απομακρυσμένες περιοχές και νησιά η παράδοση θα γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών. Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, (εξαιρούνται τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες) και μπορεί να διαφοροποιηθούν. Σας υπενθυμίζουμε ότι αν έχετε επιλέξει να ενημερώνεστε με SMS στο κινητό σας, θα το λάβετε την ημέρα της παράδοσης. Για να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας από την ιστοσελίδα του GetItNow.gr πατήστε στο Ιστορικό Παραγγελιών , αφού βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει είσοδο στο λογαριασμό σας.
sotos 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα υπαρχη ενα στα 399 δεν εχω παραλαβη ακομα αλλα πηρα το αλλο απο τον φιλο leftk26 οποιος θελει παμε μαζι να παραλαβουμε απο το καταστημα της Συγγρου με μια πρωτη ματια το pc φενεται πολυ καλο
AccountSaver Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα υπαρχη ενα στα 399 δεν εχω παραλαβη ακομα αλλα πηρα το αλλο απο τον φιλο leftk26 οποιος θελει παμε μαζι να παραλαβουμε απο το καταστημα της Συγγρου με μια πρωτη ματια το pc φενεται πολυ καλο ΕΜΕΝΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΑ !!! 399 ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.