Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560A 399€

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελπιζω να παραλαβω δευτερα, θα σας πω εντυπωσεις, με εκπλησει που ακομη εχει αμεση διαθεσιμοτητα

Παντως περισυ σε κατι εγκαινια ειχε μια τεραστια ντανα Lenovo , 300+ κομματια.

Δικια τους εισαγωγης

το αντίθετο, η Lenovo αγόρασε το κομμάτι laptops της IBM

Lenovo ,ο τέταρτος μεγαλύτερος πωλητής των προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών στον κόσμο. Η εταιρεία είναι ο μεγαλύτερος πωλητής των προσωπικών υπολογιστών στην Κίνα, με μερίδιο 28,6%.

Λογικα η Lenovo τους εφτιαχνε τα λαπτοπ. η IBM τα παρατησε και τους πουλησε το brand & πατεντες κλπ.

Δημοσ.
επιβεβαιώνω 718,20€

για 2 τεμαχια... Δυστυχώς δεν μου περισσευουν και δ χρειάζομαι αυτη την περίοδο λαπτοπ.

Ναναι καλα ο Τζεφρυ που μας ξελαφρωσε τη τσεπη !!!

Δημοσ.

παιδια μολις παραγγειλα κ εγω , το θεμα ειναι οτι δεν βρησκω ποσο εγγυηση εχει . ξερει κανες ?

Δημοσ.
1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπείας.....το διάβασα απο έναν φίλο που πήρε τηλέφωνο και ρώτησε

εγώ που το αγόρασα τον Ιούλιο απο την Mediamarkt τους ρώτησα και μου είπαν .."κανονικά.. δηλαδή 2 χρόνια"!!

Δημοσ.
τηλεφωνο αυριο το πρωι .

τηλέφωνο που; σε ποιόν αριθμό;

όποιος πάρει πρώτος ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους

Δημοσ.

800-11-43848 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ από σταθερά τηλέφωνα

Δημοσ.

800-11-43848 ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ από σταθερά τηλέφωνα

Δημοσ.

Μπορεί να μας πεί κάποιος που το έχει πόσο κρατάει η μπαταρία του; Ποιο παλιά είχα το G550 και κρατούσε άνετα 3,5 ώρες(πολύ καλά για notebook!)! Έχει και το G560 εξίσου καλή μπαταρία; Και η κάρτα γραφικών τελικά πόση αυτόνομη μνήμη έχει;

Δημοσ.

Μπορεί να μας πεί κάποιος που το έχει πόσο κρατάει η μπαταρία του; Ποιο παλιά είχα το G550 και κρατούσε άνετα 3,5 ώρες(πολύ καλά για notebook!)! Έχει και το G560 εξίσου καλή μπαταρία; Και η κάρτα γραφικών τελικά πόση αυτόνομη μνήμη έχει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...