kwstas_pap Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Επειδή υπάρχουν όμως 4 διαφορετικά G560A καλό θα είναι για όποιον είναι απαραίτητη η θύρα να τους ρωτήσει. αυτό δεν το ήξερα.. αυτό όμως που μόλις πρόσεξα είναι ότι το δικό μου έχει 4gb ram ενώ του getitnow έχουν 3gb.. τι να σας πώ τώρα.. Παντως είναι πολύ καλό!.. ΥΓ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια
tarksis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 η οθόνη είναι LED ή φωτισμού LED? LED backlight
tempo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 LED backlight δεν το βλέπω πουθενά, που το είδες φίλε μου;
AzaZyL Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 η οθόνη είναι LED ή φωτισμού LED? Δεν υπάρχει LED οθόνη.
akalos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 στο επισημο σαιτ >LED backlit displays The latest in display backlight technology, LED backlit displays are thinner, lighter and use less power than traditional notebook displays, but still provide the same level of brightness for easy viewing.
jamas55 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τελικα kwstas εσυ που το εχεις μπορεις να μας πεις πλεονεκτηματα και μεινεκτηματα.Θα ειναι πολυ χρησιμο για μενα
mtzs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Παιδια να σας καταθεσω την αποψη μου χωρις να θελω να ανοιξω αντιπαραθεση. Εχω ενα Lenovo N100 απο το 2006 και ακομη λειτουργει αψογα. Σε καποια στιγμη παρουσιασε το προβλημα με την οθονη αναλογο αυτου που εδειχνε το βιντεακι σε προηγουμενο post γυρω στο 2007 και για κανα μηνα, το οποιο λυθηκε απο μονο του οταν αναβαθμισα drivers. Οσον αφορα τη λειτουργεια του ειναι σκυλι εχει πεσει κατω και λειτουργει ακομη αψογα με windows 7 επανω. βεβαια ειναι παροχημενη τεχνολογια αλλα οσον αφορα το ονομα Lenovo το συνιστω ανεπιφυλακτα. Στο λαπτοπ του θεματος εδω: I3 cpu, G310 γραφικα, αδεια για windows 7, HDMI port (ειδα στη φωτογραφια σε μεγενθυση οτι εχει) οπως και να εχει ειναι τρομερο value for money πολυ καλυτερη απο αλλες προσφορες με core2duo επεξεργαστες, στα 400-500 ευρω με υποδεεστερες καρτες γραφικων. Οπως και να εχει περνεις υπολογιστη που πεζει PES και θα σου κρατησει για δουλεια γραφειου για τουλαχιστον 6 χρονια.
kwstas_pap Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τελικα kwstas εσυ που το εχεις μπορεις να μας πεις πλεονεκτηματα και μεινεκτηματα.Θα ειναι πολυ χρησιμο για μενα η χρήση που του κάνω πέραν του LOTRO είναι λίγο photoshop, λίγο office και πολύ internet.. γενικά μου φαίνεται πολύ super.. ειδικά σε σχέση με όσα είχα. έχουν περάσει από τα χέρια μου : acer, turbo-x,fujitsu. ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ.. ειδικά τα τελευταία 2 περιείχαν την ελαττωματική σειρά nvidia και μου έμειναν στα χέρια χωρίς να δέχονται οι *&%&^εταιρείες τους να μου το αντικαταστήσουν... Λογικά αν είχε παρόμοιο πρόβλημα (τουλάχιστον αυτό που μου έχει καταστρέψει 2 laptop) θα είχε ήδη εμφανιστεί με τέτοια χρήση γραφικών που του κάνω.
mtzs Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Προσωπικα για μενα το brand name Lenovo ειναι πολυ υψηλα στη λιστα προτιμησης μου απο κατι HP, Acer, Fujitsu, Toshiba, και παει λεγοντας. Το πλαστικο και το φινιρισμα για μενα ερχονται σε δευτερη μοιρα (εκει κορυφη ειναι η sony), και εχουν περασει ολες αυτες οι μαρκες απο τα χερια μου. Βεβαια αυτη ειναι καθαρα προσωπικη αποψη, απλα θελω να τονισω το VFM
tarksis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 kwstas bios update του εχεις κανειhttp://consumersupport.lenovo.com/ot/en/driversdownloads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=67873&OS=0
akalos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 πολυ το ψαχνεται και καποια στιγμη θα γινει μη διαθεσιμο και θα ψαχνεστε το λεω για αυτους που δεν εχουν την πολυτελεια να παρουν κατι πολυ ακριβοτερο με τα ιδια χαρακτηριστικα. ελπιζω τουλαχιστον να το εχετε παραγγειλει.. φιλικα παντα
kwstas_pap Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 kwstas bios update του εχεις κανειhttp://consumersupport.lenovo.com/ot/en/driversdownloads/APR_Driver_List.aspx?CategoryID=67873&OS=0 δεν του έχω κάνει..και δεν πρόκειται.. είμαι της άποψης "ότι δουλεύει δεν το πειράζουμε"
tarksis Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 ελπιζω να παραλαβω δευτερα, θα σας πω εντυπωσεις, με εκπλησει που ακομη εχει αμεση διαθεσιμοτητα Παντως , με την απολυτη νεκρα στην αγορα και την αναγκη αμεσου ρευστου θα ακολουθησουν παμπολες προσφορες, οποιες εταιριες "χασουν το τρενο " ας προσεχαν
tempo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 εγώ πάντως έκανα την παραγγελία μου.....και θα σας πω εντυπώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.