Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560A 399€

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Επειδή υπάρχουν όμως 4 διαφορετικά G560A καλό θα είναι για όποιον είναι απαραίτητη η θύρα να τους ρωτήσει.

αυτό δεν το ήξερα..

αυτό όμως που μόλις πρόσεξα είναι ότι το δικό μου έχει 4gb ram ενώ του getitnow έχουν 3gb..

τι να σας πώ τώρα..

Παντως είναι πολύ καλό!..

ΥΓ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι ίδια

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

στο επισημο σαιτ

>LED backlit displays
The latest in display backlight technology, LED backlit displays are thinner, lighter and use less power than traditional notebook displays, but still provide the same level of brightness for easy viewing.

Δημοσ.

Τελικα kwstas εσυ που το εχεις μπορεις να μας πεις πλεονεκτηματα και μεινεκτηματα.Θα ειναι πολυ χρησιμο για μενα

Δημοσ.

Παιδια να σας καταθεσω την αποψη μου χωρις να θελω να ανοιξω αντιπαραθεση. Εχω ενα Lenovo N100 απο το 2006 και ακομη λειτουργει αψογα. Σε καποια στιγμη παρουσιασε το προβλημα με την οθονη αναλογο αυτου που εδειχνε το βιντεακι σε προηγουμενο post γυρω στο 2007 και για κανα μηνα, το οποιο λυθηκε απο μονο του οταν αναβαθμισα drivers. Οσον αφορα τη λειτουργεια του ειναι σκυλι εχει πεσει κατω και λειτουργει ακομη αψογα με windows 7 επανω. βεβαια ειναι παροχημενη τεχνολογια αλλα οσον αφορα το ονομα Lenovo το συνιστω ανεπιφυλακτα. Στο λαπτοπ του θεματος εδω: I3 cpu, G310 γραφικα, αδεια για windows 7, HDMI port (ειδα στη φωτογραφια σε μεγενθυση οτι εχει) οπως και να εχει ειναι τρομερο value for money πολυ καλυτερη απο αλλες προσφορες με core2duo επεξεργαστες, στα 400-500 ευρω με υποδεεστερες καρτες γραφικων. Οπως και να εχει περνεις υπολογιστη που πεζει PES και θα σου κρατησει για δουλεια γραφειου για τουλαχιστον 6 χρονια.

Δημοσ.
Τελικα kwstas εσυ που το εχεις μπορεις να μας πεις πλεονεκτηματα και μεινεκτηματα.Θα ειναι πολυ χρησιμο για μενα

η χρήση που του κάνω πέραν του LOTRO είναι λίγο photoshop, λίγο office και πολύ internet..

γενικά μου φαίνεται πολύ super.. ειδικά σε σχέση με όσα είχα.

έχουν περάσει από τα χέρια μου : acer, turbo-x,fujitsu. ΟΛΑ ΧΑΛΙΑ.. ειδικά τα τελευταία 2 περιείχαν την ελαττωματική σειρά nvidia και μου έμειναν στα χέρια χωρίς να δέχονται οι *&%&^εταιρείες τους να μου το αντικαταστήσουν...

Λογικά αν είχε παρόμοιο πρόβλημα (τουλάχιστον αυτό που μου έχει καταστρέψει 2 laptop) θα είχε ήδη εμφανιστεί με τέτοια χρήση γραφικών που του κάνω.

Δημοσ.

Προσωπικα για μενα το brand name Lenovo ειναι πολυ υψηλα στη λιστα προτιμησης μου απο κατι HP, Acer, Fujitsu, Toshiba, και παει λεγοντας. Το πλαστικο και το φινιρισμα για μενα ερχονται σε δευτερη μοιρα (εκει κορυφη ειναι η sony), και εχουν περασει ολες αυτες οι μαρκες απο τα χερια μου. Βεβαια αυτη ειναι καθαρα προσωπικη αποψη, απλα θελω να τονισω το VFM

Δημοσ.

πολυ το ψαχνεται και καποια στιγμη θα γινει μη διαθεσιμο και θα ψαχνεστε

το λεω για αυτους που δεν εχουν την πολυτελεια να παρουν κατι πολυ ακριβοτερο με τα ιδια χαρακτηριστικα.

ελπιζω τουλαχιστον να το εχετε παραγγειλει..

φιλικα παντα

Δημοσ.

ελπιζω να παραλαβω δευτερα, θα σας πω εντυπωσεις, με εκπλησει που ακομη εχει αμεση διαθεσιμοτητα

Παντως , με την απολυτη νεκρα στην αγορα και την αναγκη αμεσου ρευστου θα ακολουθησουν παμπολες προσφορες, οποιες εταιριες "χασουν το τρενο " ας προσεχαν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...