Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560A 399€

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
km . αλλαξα drivers στην καρτα κ μαλλον αυτο ηταν η αιτια . τους τελευταιους mobile της nvidia περασα . αλλα μετα απο ενα system restore φαινεται οτι εστρωσε.

ότι δουλεύει....δεν το πειράζουμε!

αν και εγώ δεν το τηρώ πάντοτε.... :-D

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
km . αλλαξα drivers στην καρτα κ μαλλον αυτο ηταν η αιτια . τους τελευταιους mobile της nvidia περασα . αλλα μετα απο ενα system restore φαινεται οτι εστρωσε.

ότι δουλεύει....δεν το πειράζουμε!

αν και εγώ δεν το τηρώ πάντοτε.... :-D

Δημοσ.

οντως,το ειδα κι εγω....δν του φτανει ενα 40αρι-50αρι....:mad:

ξεφτιλα...

(ή βαλτο σε καμια 10αρια μερες που θα εχει ξεχαστει,ρε μεγαλε,ή ριχτο ΧΕυκαιρια

που ειναι λιγο προβατα εκει...)

edit:μιας κ υποστηριζει οτι ΔΕΝ ειναι απο getit,ανακαλω....μεχρι αποδειξεως του αντιθετου,φυσικα!.

Δημοσ.

οντως,το ειδα κι εγω....δν του φτανει ενα 40αρι-50αρι....:mad:

ξεφτιλα...

(ή βαλτο σε καμια 10αρια μερες που θα εχει ξεχαστει,ρε μεγαλε,ή ριχτο ΧΕυκαιρια

που ειναι λιγο προβατα εκει...)

edit:μιας κ υποστηριζει οτι ΔΕΝ ειναι απο getit,ανακαλω....μεχρι αποδειξεως του αντιθετου,φυσικα!.

Δημοσ.

Απ οτι ειδα το παιδι εκει υποστηριζει οτι δεν ειναι απο to getitnow ,οποτε ζητω συγνωμη ...

Απλως το timing δεν συνηγορουσε υπερ της συμπτωσης ....

Δημοσ.

Απ οτι ειδα το παιδι εκει υποστηριζει οτι δεν ειναι απο to getitnow ,οποτε ζητω συγνωμη ...

Απλως το timing δεν συνηγορουσε υπερ της συμπτωσης ....

Δημοσ.

σαν λαπτοπ εμενα με εντυπωσιασε για 400 € αρκετα γρηγορο κ δεν ειδα να υστερει σε ποιοτητα εκτος απο το πληκτρολογιο κ τον μηχανισμο της οθονης που εχει ενα θεμα, μπαλατζαρει ! γενικα ειμαι ευχαριστημενος . επισης απο θερμοκρασιες δεν ειναι κ ασχημο αλλα θα μπορουσε κ καλυτερα ,τελος η μπαταρια ειναι αρκετα καλη για σερφαρισμα θα κρατησει πολυ αν ριξεις τις επιδοσεις .

Δημοσ.

σαν λαπτοπ εμενα με εντυπωσιασε για 400 € αρκετα γρηγορο κ δεν ειδα να υστερει σε ποιοτητα εκτος απο το πληκτρολογιο κ τον μηχανισμο της οθονης που εχει ενα θεμα, μπαλατζαρει ! γενικα ειμαι ευχαριστημενος . επισης απο θερμοκρασιες δεν ειναι κ ασχημο αλλα θα μπορουσε κ καλυτερα ,τελος η μπαταρια ειναι αρκετα καλη για σερφαρισμα θα κρατησει πολυ αν ριξεις τις επιδοσεις .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

+1................

Δημοσ.

και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το lenovo - με βάση πάντα την τιμή στην οποία το αγόρασα - και απο τις επιδόσεις και απο την εμφάνιση!

Δημοσ.

βασικα σε οσους λεω οτι το εχει i3,με ρωτανε ποσο το πηρα . οταν απανταω μενουν μακακες .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...