Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560A 399€

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με παραγγελία ''2010-10-16 00:01:11'' και αφού έστειλα αντίγραφα, από προχθές, των εγγράφων που μου ζητήθηκαν ακόμη η κατάσταση είναι ''καταχωρημένη ''............

Παρέλαβα τελικά.

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως εχει σε αλλα φορουμ που πηρανε ενα δυο και τα πουλανε στα 450 καπου εκει ,εγω το θεωρω καπως κοροιδια να παιρνει καποιος 3 κομματια και αλλος να παιρνει αερα ....

Δημοσ.

@forgotten δεν θελω να παρω σκεψη σε αυτο που λες αλλα σκεψου οτι μολις τελειωσε η προσφορα πηγε στα 599 .

Δημοσ.
@forgotten δεν θελω να παρω σκεψη σε αυτο που λες αλλα σκεψου οτι μολις τελειωσε η προσφορα πηγε στα 599 .

οπως και να χει καλη καρδια θα υπαρχουν προσφορες οσο πλησιαζουμε στα χριστουγενα και βγαινουν νεα μοντελα ιδιαιτερα τωρα που θα ρθουν τα διπυρηνα atom;)

Δημοσ.

κατ'εμέ πάντως είναι κοροιδία να αγοράσει κάποιος απο προσφορά και να προσπαθεί να βγάλει έξτρα κέρδος!

Αφού ούτως ή άλλως αγοράζοντας 2 πήρε και έξτρα έκπτωση!

Να μήν πώ για το κατάστημα που ανεβάζωντας την τιμή στα 599 είναι σαν να λέει ότι το κέρδος του αγγίζει και ίσως ξεπερνάει το 50%!!!

Δημοσ.

κατ'εμέ πάντως είναι κοροιδία να αγοράσει κάποιος απο προσφορά και να προσπαθεί να βγάλει έξτρα κέρδος!

Αφού ούτως ή άλλως αγοράζοντας 2 πήρε και έξτρα έκπτωση!

Να μήν πώ για το κατάστημα που ανεβάζωντας την τιμή στα 599 είναι σαν να λέει ότι το κέρδος του αγγίζει και ίσως ξεπερνάει το 50%!!!

Δημοσ.

παιδια εχεις κανενας προβλημα με την αναπαραγωγη matroska 1080p? εμενα κολλαει κ μου την εχει σπασει .

Δημοσ.

παιδια εχεις κανενας προβλημα με την αναπαραγωγη matroska 1080p? εμενα κολλαει κ μου την εχει σπασει .

Δημοσ.

player;;

.δεκα

Δημοσ.

player;;

.δεκα

Δημοσ.

km . αλλαξα drivers στην καρτα κ μαλλον αυτο ηταν η αιτια . τους τελευταιους mobile της nvidia περασα . αλλα μετα απο ενα system restore φαινεται οτι εστρωσε.

Δημοσ.

km . αλλαξα drivers στην καρτα κ μαλλον αυτο ηταν η αιτια . τους τελευταιους mobile της nvidia περασα . αλλα μετα απο ενα system restore φαινεται οτι εστρωσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...