Προς το περιεχόμενο

Lenovo G560A 399€

akalos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 186
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντέλλει πόση εγγύηση έχει; 1 ή 2 χρόνια;

Ευχαριστώ

2 χρονια εγγυηση.Εχει να πει καποιος κατι για το κλικ;Tο πλαστικο που ειναι εμφανες ψευτικο δεν το εχει δει κανεις;ο ανεμιστηρας ακουγετε καθολου;τι να πω ο καθενας μας εχει διαφορετηκα κριτηρια και διαφορετηκες απαιτησεις για αυτο που περνη.Ας μιλησουμε για την τιμη και να αφησουμε τα υπολοιπα;Προσωπικα με εχει χαλασει ασχημα η φτηνεια του και οχι η ταχυτητα του που παει σφαιρα.Οποιος ενδιαφερετε το δικο μου πωλειται σε τιμη 360e ευκαιρια οποιος θελει pm

Δημοσ.
Εντέλλει πόση εγγύηση έχει; 1 ή 2 χρόνια;

Ευχαριστώ

2 χρονια εγγυηση.Εχει να πει καποιος κατι για το κλικ;Tο πλαστικο που ειναι εμφανες ψευτικο δεν το εχει δει κανεις;ο ανεμιστηρας ακουγετε καθολου;τι να πω ο καθενας μας εχει διαφορετηκα κριτηρια και διαφορετηκες απαιτησεις για αυτο που περνη.Ας μιλησουμε για την τιμη και να αφησουμε τα υπολοιπα;Προσωπικα με εχει χαλασει ασχημα η φτηνεια του και οχι η ταχυτητα του που παει σφαιρα.Οποιος ενδιαφερετε το δικο μου πωλειται σε τιμη 360e ευκαιρια οποιος θελει pm

Δημοσ.

Αν έχεις την αρχική συσκεασία και φυσικά όλα τα παρελκόμενα, μπορείς από την ημερομηνία αγοράς και αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες, να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. ;) Πήγαινέ τους το λοιπόν και πάρε τα 399 ευρώ!

Δημοσ.

Αν έχεις την αρχική συσκεασία και φυσικά όλα τα παρελκόμενα, μπορείς από την ημερομηνία αγοράς και αν δεν έχουν περάσει 14 μέρες, να το επιστρέψεις και να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. ;) Πήγαινέ τους το λοιπόν και πάρε τα 399 ευρώ!

Δημοσ.

εχεις δικιο αλλα το πηρα 359 και το εδωσα σε φιλο απο το φορουμ που δεν προλαβε να το παρει απο την προσφορα καλυτερα ετσι μου φαινεται ευχαριστω παντος :-)

Δημοσ.

εχεις δικιο αλλα το πηρα 359 και το εδωσα σε φιλο απο το φορουμ που δεν προλαβε να το παρει απο την προσφορα καλυτερα ετσι μου φαινεται ευχαριστω παντος :-)

Δημοσ.
τι να πω ο καθενας μας εχει διαφορετηκα κριτηρια και διαφορετηκες απαιτησεις για αυτο που περνη.

Αυτό ακριβώς τα συνοψίζει όλα...

Δημοσ.
τι να πω ο καθενας μας εχει διαφορετηκα κριτηρια και διαφορετηκες απαιτησεις για αυτο που περνη.

Αυτό ακριβώς τα συνοψίζει όλα...

Δημοσ.

παντως αν καποιος πηρε 2 και του περισσευει το ενα,ας μου στειλει ενα π.μ!.

ακομα κ αν το πηρε,και δεν ειναι ευχαριστημενος,ας μου πει να ερθω να του ριξω μια ματια,κι αν ειναι το τσιμπαω!.

δν το πηρα χαμπαρι το thread απ'την αρχη.

ευχαριστω!.:-)

Δημοσ.
παιδιά για την εγγύηση πρέπει να δηλώσουμε τον 560A κάπου;

Μπες στο http://www.lenovo.com κανε sign up και δηλωσε τον κωδικο του μηχανηματος σου. Μετα απο αυτο πρεπει να δηλωσεις και ημερομηνια αγορας,αριθμο παραστατικου,ονομα πωλητη κτλ, κανε τα και αυτα και μετα απο 2 εβδομαδες θα ανανεωθει η ημερομηνια ληξης της εγγυησης σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...