MONSTER655 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ποιος έδωσε 600€ για να πάρει 50.000+ έλληνες, 150.000.000+ άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Και δεν είναι 600€ είναι 639€ (16GB) 780€ (32GB) (αυτό Έχω)
alexzzz Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Όποιος έχει ας κάνει μία δοκιμή με το δικό του να μας πει. Alexzzzzz! Ε, στείλε και ένα Pm ρααα... κατά λάθος το είδα μόλις τώρα On topic, εγώ που πέρασαν μερικά apple προϊόντα από τα χέρια μου ήμουν πεπεισμένος για το τι θα συναντήσω. Άφθαρτο δεν θα ήταν σε καμία περίπτωση η ράχη του 4 όσα "magical" και αν είπε ο Στιβ αλλά η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη από τα 2g, 3g και 3gs Με την ίδια προσοχή τα σημάδια είναι ελάχιστα, αντίθετα με τα προηγούμενα
andypolitis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάλι πιστεύω ότι και τίποτα να μην είχε ακουστεί για γρατζουνιές σήμα κτλ. Πάλι κάτι θα βρίσκατε...Μου θυμίζει τον τύπο που λέει "καλή η ferrari αλλά δεν την παίρνω γιατί καίει πολύ." ή "ωραία η βίλα αλλά ποιός κάθεται να κουρέψει το γκαζόν." Γιατί κύριοι ως γνωστόν όσα δεν φτάνει η αλεπού...
aggelik Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 γιατί του iphone 3gs δεν ήταν ? γεματη χαρακιες ειναι ---------- Προσθήκη στις 17:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:44 ---------- Εγώ πάλι πιστεύω ότι και τίποτα να μην είχε ακουστεί για γρατζουνιές σήμα κτλ.Πάλι κάτι θα βρίσκατε...Μου θυμίζει τον τύπο που λέει "καλή η ferrari αλλά δεν την παίρνω γιατί καίει πολύ." ή "ωραία η βίλα αλλά ποιός κάθεται να κουρέψει το γκαζόν." Γιατί κύριοι ως γνωστόν όσα δεν φτάνει η αλεπού... δεν είναι αυτό. απλα οταν κατι ειναι τοσο ακριβο οι απαιτησεις φτανουν στο θεο...
papaniki Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Ένα κινητό δεν το παίρνεις με κριτήριο αν θα γρατσουνιστεί.. Εχω iphone 3g εδω και 2 χρόνια και επειδή το προσέχω δεν έχει σοβαρές γρατσουνιές(έχει το φαινόμενο "αράχνης" στο πίσω μέρος λόγω τσέπης). Επίσης κάτι σχετικό:Πριν λίγες μέρες το πέταξε κατα λάθος η μάνα μου απο 1 όροφο στο δρόμο(τίναξε τραπεζομάντηλο και ήταν μεσα). Δεν έπαθε καμιά σοβαρή ζημιά.Μόνο σε μια γωνία εχει γρατσουνιστεί.Ήμουν τυχερός?Μα φυσικά και ΝΑΙ! Όλες οι συσκευές touch ειναι ευαίσθητες...το iphone 4 ειναι πανέμορφο και φυσικό ειναι να χάνει σε αντοχή.Παρόλα αυτα ειναι τρομερά δυνατό.Αντοχές έχει!Μεγάλες... Αν θέλετε φυσικά να ρίχνετε το κινητό σας κάτω(εστω για δοκιμή ή για βίτσιο) τοτε πάρτε απο vodafone αυτο με τα 10ευρω.. Το έχω και σας λεω οτι ειναι τρομερά ανθεκτικο! Ακόμη και αυτο όμως το προσέχω!Είμαι 20 χρονών και θεωρώ χαζαμάρα να μην προσέχεις το οτιδήποτε...απο φλασάκι εως αμαξι... Φιλε tolis1983 θες να στο δώσω 1 μήνα να το λειτουργήσεις και μετα θα μου πεις μόνος σου τους λόγους να πάρεις το iphone? Ναι ακριβά τα προιόντα της apple...αλλα δεν κλαις ποτε τα λεφτά σου(βλεπε ακριβά Nokia,SE,Samsung)
georgeadams Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Το παρόν θέμα ξεκίνησε για να συζητηθεί αν υπάρχει ή όχι θέμα με την πίσω όψη του iPhone 4 όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με συγκεκριμένες θήκες που μπαίνουν "συρταρωτά". Η συζήτηση για τη σύγκριση του με το Nokia N82 μεταφέρθηκε στην κατηγορία "κινητή τηλεφωνία".
TwitterLover Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Τότε μην το πάρεις αν είναι να σου βγει ο πάτος. Πάρε πλαστικό smartphone άλλης εταιρείας που πιστεύεις ότι δεν γρατσουνιέται. Εγω ειμαι fan της Apple , αλλα ρε φιλε εσενα σε πληρωνουν για να την διαφημιζεις τοσο πολυ?
Haldol Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Όχι, φέρομαι σαν ένας οποιοσδήποτε ικανοποιημένος αγοραστής. Όταν αγοράσεις κάτι και σου αρέσει, θα το συστήσεις. Θα το διαφημίσεις, θα πεις ότι «είναι καλό». Στο συγκεκριμένο post όμως που έκανες quote ήθελα απλά να δείξω το σφάλμα της λογικής του «παίρνω ακριβό smartphone - άρα απαιτώ να μην γρατσουνιέται». Διότι άφθαρτο υλικό δεν υπάρχει, και οποιαδήποτε συσκευή και να πάρεις τις γρατσουνιές δεν θα τις γλυτώσεις. Στο iPhone 4 όμως θα είναι αισθητά λιγότερες σε σχέση με πλαστικές συσκευές, λόγω των ιδιοτήτων του γυαλιού.
georgeadams Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Φίλε TwitterLover, πριν απαντήσεις σε ένα θέμα, κοίτα και την ημερομηνία του. Στο συγκεκριμένο, η τελευταία απάντηση πριν από το μήνυμα σου ήταν πριν από 4,5 μήνες! Αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος καλό θα ήταν να μην "ξεθάβεις" πεθαμένα θέματα...
penandpad Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δεν νομίζω ότι το γυαλί είναι το ίδιο και στις δύο πλευρές MacForums Έχω το δικό μου για 7 μήνες και φαίνεται τέλειο. Το "Death Grip" και τα προβλήματα με το γυαλί μεγαλοποιήθηκαν. Με τουλάχιστον 40 εκατομμύρια iPhone 4 πωλήσεις θα υπάρξουν κάποια προβλήματακια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.