Haldol Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Τότε μην το πάρεις αν είναι να σου βγει ο πάτος. Πάρε πλαστικό smartphone άλλης εταιρείας που πιστεύεις ότι δεν γρατσουνιέται.
Heatspreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Όχι μόνο αυτό αλλά και το πρόβλημα με το σήμα και άλλα Αυτό με το σήμα είναι ένα θέμα, σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι πραγματικό έστω και λίγο, συμφωνώ.. Για το θέμα το γρατζουνιών όμως διαφωνώ. Μία Ferrari αν τη πας στα χώματα θα χαλάσει. Παίρνεις άλλο κινητό αν θες να είναι ανθεκτικό, όπως αυτά που είναι αδιάβροχα με λάστιχα, κλπ.
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγω παλι θελω ενα κινητο να ειναι και καλο, και ανθεκτικο, και να εχει την τελευταια τεχνολογια. Ναι εκει θα εδινα 670ε για iPhone, επειδη ομως δεν τα εχει ολα αυτα δεν τα δινω και πιστευω πως γιαυτο δεν τα δινει και ο περισσοτερος κοσμος. Βεβαια η κοπελα μου το εχει παραγγειλει εδω και 2 μηνες, αλλα οκ εκεινη την νοιαζει να λεει και να δειχνει πως εχει iPhone και οχι ολα τα αλλα.
Heatspreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ανθεκτικό είναι. Δεν νομίζω ότι παρουσιάζει προβλήματα στο Hardware, πέρα από το πρόβλημα στη κεραία που είναι εργοστασιακό. Θεωρώ όμως παράλογο να ζητάς από μία συσκευή, να είναι ανθεκτική όταν κάνεις λάθος χρήση, όπως πτώσεις, νερά, χώματα, κλειδιά, κλπ. Όσον αφορά τη κοπέλα σου, μπορεί να το κάνει για να το δείχνει όπως λες. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί κανόνα. Κάποιος το θέλει απλά επειδή γουστάρει. Έτσι και αλλιώς κακά τα ψέματα, δεν πιστεύω ότι κάποιος που το έχει λαμβάνει και τις καλύτερες κριτικές από το περιβάλλον του. Πολλοί είναι αυτοί που αρχικά το θαυμάζουν και αμέσως ψάχνουν να βρουν ελαττώματα και να το συγκρίνουν με άλλα πλαστικά κινητά. Καθαρά θέμα ζήλιας ένα πράγμα. Φιλικά.
Haldol Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Είναι δυνατόν να μην γρατσουνιστεί ένα κινητό; Και το αείμνηστο Nokia-θωρηκτό (που δε θυμάμαι ποιο είναι) που είχε ένας φίλος μου είχε γρατσουνιές. Και το SE 610i της κοπέλας μου έχει γρατσουνιές. Και το HTC Legend ενός συμφοιτητή μου επίσης. Και το Samsung Star ενός γνωστού μου. Και το Nokia 5800 του κολλητού. Ότι υλικό και να έχει ένα κινητό είναι επιρρεπές σε γρατσούνισμα. Ίσα-ίσα που το γυαλί αντέχει πολύ περισσότερο τις γρατσουνιές από το πλαστικό. Και το θέμα της κεραίας φούσκα αποδείχθηκε. Το πρόβλημα υπάρχει. Αλλά γίνεται αντιληπτό μόνο με μέτρηση του σήματος και όχι με την καθημερινή χρήση. Και καθημερινή χρήση δεν εννοούμε να πάρει κάποιος ένα σύρμα και να βραχυκυκλώσει επίτηδες τις κεραίες. Για dropped calls που ακουγόταν στις αρχές ούτε λόγος φυσικά. Αλλά για πολλούς από εσάς, για κάποιο λόγο, μόνο αν φέρει για λογότυπο το δαγκωμένο μήλο θα σας ενοχλήσει το οτιδήποτε. Μη ξεχνάμε όμως ότι όσο στενόμυαλο είναι το να φοράς παρωπίδες με την έννοια του fanboy, άλλο τόσο είναι και με την έννοια του hater.
Heatspreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αλλά για πολλούς από εσάς, για κάποιο λόγο, μόνο αν φέρει για λογότυπο το δαγκωμένο μήλο θα σας ενοχλήσει το οτιδήποτε. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι λίγοι bitten Apple Lovers, που είναι κάπως κομπλεξικοί και δεν δέχονται κουβέντα για τα αγαπημένα τους προϊόντα.
Haldol Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Το ποιοι είναι περισσότεροι δε το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι αυτό που είπα πριν. Ότι δηλαδή είτε είσαι θετικά ή αρνητικά προκατειλημμένος, είναι κακό. Πολύ. Και θετικά ή αρνητικά προκατειλημμένος δεν εννοώ με την έννοια να μην περιμένεις κάτι καλό/κακό από μια εταιρεία, αλλά το να την κρίνεις αυστηρότερα ή ελαστικότερα μόνο για το όνομά της. Και εγώ π.χ. δεν ελπίζω να βγάλει ποιοτικό laptop ποτέ της η ACER. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αν το κάνει εγώ θα το απορρίψω ή ότι θα ψάχνω να βρω ελάττωμα με το ζόρι μόνο και μόνο επειδή... είναι ACER.
leukonas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Αναρωτιέμαι για τι το συζητάτε ακόμα.Γυαλί είναι και ως γνωστον το γυαλί σπάει χαράσεται κλπ.Απο κει και πέρα μπορεί να είναι καλής η κακής ποιότητας το οποίο και καθορίζει το πόσο έυκολα χαράσετε η σπάει .Προσωπικά πιστεύω πως όλα αυτά είναι τρικ διαφίμησης και τίποτα παραπάνω.
Haldol Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Όλα τα υλικά σπάνε και χαράσσονται. Το θέμα είναι πιο είναι καλύτερο στη συγκεκριμένη εφαρμογή (κινητό τηλέφωνο). Το γυαλί χαράσσεται πολύ πιο δύσκολα από το πλαστικό! Από την άλλη, μπορεί να σπάσει πιο εύκολα. Συνεπώς σε φυσιολογική χρήση ένα iPhone 4 είναι πολύ ανθεκτικότερο από μια άλλη συσκευή με πλαστικό. Την κακή χρήση όμως (πτώση) θα την πληρώσεις. Ένα φτηνιάρικο πλαστικό κινητό θα άντεχε την πτώση. Όχι όμως τις καθημερινές γρατσουνιές. Διαλέγεις και παίρνεις. Ανάλογα πόσο τρέμει το χέρι σου.
Heatspreader Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Η αλήθεια είναι μία, όσο περισσότερο προσέχεις κάτι, όσο περισσότερο ασχολείσαι με κάτι, σίγουρα θα σου χαλάσει. Είτε είναι κινητό, είτε αυτοκίνητο, είτε γυναίκα...
REDODIN7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι λίγοι bitten Apple Lovers, που είναι κάπως κομπλεξικοί και δεν δέχονται κουβέντα για τα αγαπημένα τους προϊόντα. Εγώ προσωπικά με την εταιρία δεν έχω πρόβλημα έχει βγάλει εκπληκτικά προϊόντα όπως το Macbook και το ipod που άλλαξε τα πάντα στα PMP . Άλλα το iPhone είναι μια άλλη ιστορία δεν γίνετε να δίνεις 670 ευρώ και να έχει τόσα τρωτά σημεία ( κεραία ,γρατσουνιές , απουσία βιντεοκλησης ) νομίζω πως έχουν εκμεταλλευτή την καλή τους φήμη και τώρα βγαίνουν τα προβλήματα
Heatspreader Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 το iPhone είναι μια άλλη ιστορία δεν γίνετε να δίνεις 670 ευρώ και να έχει τόσα τρωτά σημεία ( κεραία ,γρατσουνιές , απουσία βιντεοκλησης ) νομίζω πως έχουν εκμεταλλευτή την καλή τους φήμη και τώρα βγαίνουν τα προβλήματα Γρατζουνιές? Πραγματικά αν έχεις να μου δείξεις ένα κινητό που να μην γρατζουνιέται, πάω πάσο. Τα πάντα γρατζουνιούνται. Εκτός και αν είναι από διαμάντι. εκπληκτικά προϊόντα όπως το Macbook και το ipod Θα έλεγα έξυπνα σχεδιασμένα, με στιβαρή ποιοτική κατασκευή. Σε γραμμή παραγωγής βγαίνουν και αυτά και δικαιούνται να βγάζουν προβλήματα. Το ότι βγάζουν λιγότερα προβλήματα είναι λογικό, αφού κατέχουν μικρότερο μερίδιο στην αγορά. Αν εσύ πουλάς 10 PC και σου βγάζουν προβλήματα τα 3 είναι λογικό. Αν εγώ βγάζω 5 PC και μου βγάλουν προβλήματα τα 3, έχω πρόβλημα. Είναι μία καλή εταιρία με κάποια προβληματάκια όπως όλες οι εταιρίες. imac και προβληματικές οθόνες, mac book air προβλήματα θερμοκρασιών, mac book, φθορά και σπάσιμο πλαστικών, Mighty Mouse ένα πρόβλημα μόνο του. Γρήγορα μου έρχονται τώρα αυτά. Πάμε τώρα στις ελλείψεις: Έλλειψη παιχνιδιών, Έλλειψη Blu Ray Drive και το πιο τραγικό έλλειψη προγράμματος αναπαραγωγής Bluray. Μία γενικότερη έλλειψη Hardware. Ξεπερασμένο σάπιο Hardware... Ipod χωρίς ραδιόφωνο... Αυτά είναι τα προβλήματα. Τα αγοράζεις όμως γιατί σου προσφέρει αίσθηση. Το αγοράζεις επειδή σου αρέσει. Laptop? Οι τύποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά με το trackpad του mbp. Ποιότητα κατασκευής? Φοβερή! iMac 27"? Μόνο μία καλή οθόνη τόσες ίντσες κάνει 800Ευρώ... Iphone? Το παίρνεις στα χέρια σου και αμέσως έχεις μία άλλη αίσθηση... Τέλεια οθόνη αφής, ότι θες το βλέπεις μπροστά σου, χωρίς πολλές και περίπλοκες ρυθμίσεις. Το ότι δεν έχει Video κλήση είναι επειδή θα μιλάς, θα κάνει κολλήματα λόγω δικτύου και αμέσως θα σου χαλάσει αυτή η αίσθηση ότι η συσκευή δουλεύει τέλεια. Το ότι δεν έχει bluetooth, αναφορές παράδοσης, κλπ, είναι επειδή είναι Apple και είναι αντιπαθητική με τις κινήσεις αυτές που κάνει. Αν σου κάνει το παίρνεις, αν όχι δεν το παίρνεις. Ακριβό δεν είναι σίγουρα όταν ένα ΝOKIA πλαστικό που ξεβάφει έχει 550Ευρώ...
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Γρατζουνιές? Πραγματικά αν έχεις να μου δείξεις ένα κινητό που να μην γρατζουνιέται, πάω πάσο. Τα πάντα γρατζουνιούνται. Εκτός και αν είναι από διαμάντι. Θα έλεγα έξυπνα σχεδιασμένα, με στιβαρή ποιοτική κατασκευή. Σε γραμμή παραγωγής βγαίνουν και αυτά και δικαιούνται να βγάζουν προβλήματα. Το ότι βγάζουν λιγότερα προβλήματα είναι λογικό, αφού κατέχουν μικρότερο μερίδιο στην αγορά. Αν εσύ πουλάς 10 PC και σου βγάζουν προβλήματα τα 3 είναι λογικό. Αν εγώ βγάζω 5 PC και μου βγάλουν προβλήματα τα 3, έχω πρόβλημα. Είναι μία καλή εταιρία με κάποια προβληματάκια όπως όλες οι εταιρίες. imac και προβληματικές οθόνες, mac book air προβλήματα θερμοκρασιών, mac book, φθορά και σπάσιμο πλαστικών, Mighty Mouse ένα πρόβλημα μόνο του. Γρήγορα μου έρχονται τώρα αυτά. Πάμε τώρα στις ελλείψεις: Έλλειψη παιχνιδιών, Έλλειψη Blu Ray Drive και το πιο τραγικό έλλειψη προγράμματος αναπαραγωγής Bluray. Μία γενικότερη έλλειψη Hardware. Ξεπερασμένο σάπιο Hardware... Ipod χωρίς ραδιόφωνο... Αυτά είναι τα προβλήματα. Τα αγοράζεις όμως γιατί σου προσφέρει αίσθηση. Το αγοράζεις επειδή σου αρέσει. Laptop? Οι τύποι έχουν κάνει τρομερή δουλειά με το trackpad του mbp. Ποιότητα κατασκευής? Φοβερή! iMac 27"? Μόνο μία καλή οθόνη τόσες ίντσες κάνει 800Ευρώ... Iphone? Το παίρνεις στα χέρια σου και αμέσως έχεις μία άλλη αίσθηση... Τέλεια οθόνη αφής, ότι θες το βλέπεις μπροστά σου, χωρίς πολλές και περίπλοκες ρυθμίσεις. Το ότι δεν έχει Video κλήση είναι επειδή θα μιλάς, θα κάνει κολλήματα λόγω δικτύου και αμέσως θα σου χαλάσει αυτή η αίσθηση ότι η συσκευή δουλεύει τέλεια. Το ότι δεν έχει bluetooth, αναφορές παράδοσης, κλπ, είναι επειδή είναι Apple και είναι αντιπαθητική με τις κινήσεις αυτές που κάνει. Αν σου κάνει το παίρνεις, αν όχι δεν το παίρνεις. Ακριβό δεν είναι σίγουρα όταν ένα ΝOKIA πλαστικό που ξεβάφει έχει 550Ευρώ... Το έχω πει και το ξαναλέω... Το παραπάνω που έχουν τα μηχανήματα της apple είναι βέλτιστο HCI.- Εκεί εστιάζουν, σε αυτό ποντάρουν, αυτό πουλάνε, πάνω σε αυτό γίνονται έρευνες. Βέβαια... στους Η/Υ βοηθάει και η διαφορετική αρχιτεκτονική του λειτουργικού... αλλά στα παλιά iPod.. με την κυκλική επιλογή, δεν είχαν λειτουργικό. Είχαν ΦΟΒΕΡΟ interaction! Το μάθαινες, σε βόλευε, ήταν βασισμένο σε φυσικές κινήσεις. Το ίδιο και το iPhone και το iPod touch. Στο mousepad του MBP. Έχει κανείς αναρωτηθεί γιατί έχουν by default τα 4 δάχτυλα προς τα πάνω για να φανεί η επιφάνεια εργασίας; Έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί είναι ΤΟΣΟ φυσικό αυτό; Να κάνεις πάνω τα 4 δάχτυλα σου και να φαίνεται η επιφάνεια εργασίας σου; Όταν είσαι σε ένα γραφείο και έχεις πάνω του πολλά χαρτιά και θες χώρο για να γράψεις... τι κάνεις; Μήπως τα μαζεύεις προς τα εσένα; Όχι. Δεν κουνάς όλα τα χαρτιά προς την πάνω μεριά του γραφείου; Και δεν τα κουνάς προς τα εσένα για να τα ταξινομήσεις κάπως πρόχειρα και να δεις τι έχεις; Μα... έτσι δεν έχουν και το expose στο mousepad; Έτσι, χώρια από το καλό λειτουργικό, το integrity λογισμικού και υλικού, την ποιότητα κατασκευής και την σχεδίαση... όταν παίρνεις ένα Apple μηχάνημα πληρώνεις και την έρευνα που έχει γίνει για τις ανάγκες του χρήστη για του οποίου το προφίλ έχουν "προδιαγράψει" το αντίστοιχο μηχάνημα. Όσοι έχουν iPhone μπορούν να πουν εάν τα πάντα που θέλουν να κάνουν, είναι με ένα μαγικό τρόπο μπροστά τους. Το ίδιο με το iPod touch. Το ίδιο με όλα τα μηχανήματα της Apple. Από εκεί και πέρα... όσα δεν φτάνει η αλεπού... λέει ότι έχουν πρόβλημα με την κεραία και ότι γρατζουνίζονται.
Heatspreader Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ σε όλα εκτός από αυτό: Από εκεί και πέρα... όσα δεν φτάνει η αλεπού... λέει ότι έχουν πρόβλημα με την κεραία και ότι γρατζουνίζονται. Αν το πρόβλημα με τη κεραία υπάρχει, τότε είναι πρόβλημα. Γιατί δίνει θήκες η Apple? Προτιμώ ένα Custom Made PC, παρά ένα Mac Pro. Μου αρέσει ωστόσο ο iMac... Δεν μου αρέσουν τα iPod, μου αρέσουν τα iPhone, εκτός από το 3G/3GS. Υπάρχουν και τα γούστα... ...
SMOBY Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2010 Διαβάζω και ξανά διαβάζω και καταλαβαίνω πως σκέφτονται κάποιοι με το κάτω το κεφάλι... Καλά ρε; την παλεύεται; Ποιος έδωσε 600€ για να πάρει ένα κινητό "ΤΑΝΚ" ;;; όπως και να το κάνουμε κινητό άφθαρτο δεν βγει ποτέ εκτός και αν ζυγίζει 5+ κιλά...αν ο εκάστοτε χαμένος είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ χαϊβάνι δε πάει να 'ναι το κινητό από ΑΤΣΑΛΙ, ΧΡΥΣΟ, ΤΙΤΑΝΙΟ Ή ΔΙΑΜΑΝΤΙ; αυτός θα το καταστρέψει ΣΗΓΟΥΡΑ!!! ότι προσέχεις θα σε προσέξει, αυτό έχω μάθει εγώ... και ΕΙΧΕ το πρόβλημα με την κεραία...ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ άλλο...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.