vasilisga Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλημερα παιδες τις τελευταιες μερες με τρωει η τσεπη μου να παρω κανενα φορητο media player... αφου ξεπερασα το διλημμα smartphone vs media player, εψαξα αρχικα και βρηκα το ipod touch πολυ καλο, πολυ κομψο, ειναι apple, αλλα εχει και λιγο τσουχτερη τιμη τουλαχιστον το 4g μετα απο ψαξιμο απο εδω και απο εκει βρηκα το zune hd, και τελος βρηκα το archos 43 it δεν θελω να δωσω πανω απο 250ε το θελω κυριως για μουσικη και καμια ταινια, για αυτο και το archos με κερδιζει περισσοτερο με την μεγαλη του οθονη, αλλα δεν ξερω τι λεει απο πλευρας ποιοτητας επισης θα ηθελα και καλη αυτονομια, μην θελει καθε λιγο φορτισμα το ipod το βρηκα και στο e-bay στα 270 32gb θα ηθελα την γνωμη σας η και να μου αντιπροτεινετε καμια αλλη συσκευη ευχαριστωωωω
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγω θα προτεινω Archos γιατι τα εχω δουλεψει παλιοτερα και ηταν φοβερα μηχανακια και απο δυνατοτητες πολυ ανωτερα των ipod και με λιγοτερα χρηματα. Απο εκει και περα δεν θα βρεις κατι καλυτερο περα απο τα Archos, οχι σε αυτα τα χρηματα εστω.
vasilisga Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 απο πλευρας χαρακτηριστικων σε σχεση με την τιμη τους δεν παιζονται τα archos απλα δεν ειμαι σιγουρος για την γενικοτερη ποιοτητα τους, και την ποιοτητα απεικονισης της οθονης
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Σε αυτες τις ιντσες μην περιμενεις να δεις αισθητες διαφορες στην ποιοτητα εικονας.
vasilisga Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 μπα μην το λες... εδω υπαρχει διαφορα στο ipod 3g με το 4g
Nik.K Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θελεις να καθεσαι και να βλεπεις ταινιες δλδ ? Τοτε μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα με το ιδιο κλιπακι θα βγαλεις ακρη.
vasilisga Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Θελεις να καθεσαι και να βλεπεις ταινιες δλδ ? Τοτε μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα με το ιδιο κλιπακι θα βγαλεις ακρη. θελω να βλεπω και ταινιες, το ανεφερα και παραπανω και το θεωρω σημαντικο παραγοντα δεν θα καθομαι στο σπιτι να βλεπω ταινιες στο archos, αλλα σε κανενα ταξιδακι που κανω θα ηταν πολυ χρησιμο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.