evomanGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οπως θα καταλαβατε και απο τον τιτλο,δε μπορω να συγχρονίσω με τπτ το τηλεφωνο με τον Η/Υ.Εχω κατεβασει το τελευταιο Sync,οπως επισης και το Win Mobile Center(x64). Εχω win 7(x64) στον Η/Υ και HTC Magic Android 1.5(release 3.05.401.3).Τι μου ξεφευγει...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 τι ακριβώς προσπαθείς να συγχρονίσεις; επαφές και ημερόλογιο outlook; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evomanGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Επαφες,εστω να γινουν μεταφορα οι παλιες του Η/Υ στο κινητο,αλλα παλι τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν μου απαντησες. Επαφές από το Outlook; τι επαφές έχεις στο pc, που βρίσκονται αυτές; και σε τι είδους αρχείο; sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evomanGR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Οχι απο το Outlook,οι επαφες του τηλεφωνου,της SIM που φορτωθηκαν στη συσκευη μεταφερθηκαν παλαιοτερα για επεξεργασια στο path C:/USERS/"evomanGR"/contacts σε αρχειο τυπου .contact. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 nokia ήταν το παλίο κινητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evomanGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 sony ericsson,αλλα στα ΧΡ δεν ειχα προβλημα...εχω ψαξει σε ολο το ιντερνετ,δε μπορω να καταλαβω τι γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Αυτό το αρχείο το ανοίγει κάποιο πρόγραμμα που είχες από την Sony, μήπως; αν ναι μπορείς να το κανείς export σε csv ; sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evomanGR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μετα απο πολλες προσπαθειες εγινε ΕΝΑΣ συγχρονισμος και μετα τπτ παλι,λες να φταιει το καλωδιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 μπα δεν νομίζω. Στο κινητό έχεις ανοιχτές ολες τις επιλογές συγχρονισμού στις ρυθμίσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evomanGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Ναι κανονικα ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.