Προς το περιεχόμενο

Γενική ερώτηση περί ban και αιτιολογίας

Krokodilos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωτηση(σοβαρη-πιθανοτατα θα την βρειτε οφτοπικ και θα την διαγραψετε αλλα που να την εκανα ωστε να απαντηθει? Μη μου πειτε με ΠΜ γιατι παλι αναπαντητη θα μεινει.):

Πως μπορει κανεις να μαθει γιατι εφαγε μπαν, οταν στους λογους του μπαν δεν εμφανιζεται τιποτα, οταν μετα απο ερωτηση ο διαχειριστης του σαιτ σε παραπεμπει στον "αρμοδιο" μοντερειτορ για την απαντηση, ο αρμοδιος δεν απανταει, ουτε επειτα απο συνεχεις ερωτησεις και επειτα ο διαχειριστης δεν απανταει στην ερωτηση του μελους γιατι δεν απανταει ο μοντερειτορ.

Δεν θα το μαθει ποτε ισως το μελος γιατι εφαγε μπαν?

Ή μηπως το να μαθαινουμε γιατι πηραμε μπαν(στην προκειμενη περιπτωση ακομη και ενας εξυπνος οπως εγω δεν το καταλαβε) δεν ειναι δικαιωμα μας και ουτε και υποχρεωση "σας"(οπως λεει και καποιος που εσεις λετε οτι σοφα λεει-εγω διαφωνω καθετα διοτι αυτη η νοοτροπια ειναι....:X) να μας πειτε(πραγμα που θα ενισχυε την αποψη μου για το μοντερισιον πολισι του ινσομνια)?

Ομως αν δεν μαθαινουμε γιατι πηραμε μπαν τοτε πως θα μαθουμε τι να μην κανουμε επειτα, τι να μην επαναλαβουμε δηλαδη?

Και γιατι θα πρεπει να στειλει το μελος 700 μηνυματα σε διαχειριστη και μοντερειτορ μπας και μαθει τον λογο που εφαγε μπαν???????????????

Χωρις ωστοσο το παραπανω να του εξασφαλιζει οτι θα παρει απαντηση.

Δημοσ.
Ερωτηση(σοβαρη-πιθανοτατα θα την βρειτε οφτοπικ και θα την διαγραψετε αλλα που να την εκανα ωστε να απαντηθει? Μη μου πειτε με ΠΜ γιατι παλι αναπαντητη θα μεινει.):

Πως μπορει κανεις να μαθει γιατι εφαγε μπαν, οταν στους λογους του μπαν δεν εμφανιζεται τιποτα, οταν μετα απο ερωτηση ο διαχειριστης του σαιτ σε παραπεμπει στον "αρμοδιο" μοντερειτορ για την απαντηση, ο αρμοδιος δεν απανταει, ουτε επειτα απο συνεχεις ερωτησεις και επειτα ο διαχειριστης δεν απανταει στην ερωτηση του μελους γιατι δεν απανταει ο μοντερειτορ.

Δεν θα το μαθει ποτε ισως το μελος γιατι εφαγε μπαν?

Ή μηπως το να μαθαινουμε γιατι πηραμε μπαν(στην προκειμενη περιπτωση ακομη και ενας εξυπνος οπως εγω δεν το καταλαβε) δεν ειναι δικαιωμα μας και ουτε και υποχρεωση "σας"(οπως λεει και καποιος που εσεις λετε οτι σοφα λεει-εγω διαφωνω καθετα διοτι αυτη η νοοτροπια ειναι....:X) να μας πειτε(πραγμα που θα ενισχυε την αποψη μου για το μοντερισιον πολισι του ινσομνια)?

Ομως αν δεν μαθαινουμε γιατι πηραμε μπαν τοτε πως θα μαθουμε τι να μην κανουμε επειτα, τι να μην επαναλαβουμε δηλαδη?

Και γιατι θα πρεπει να στειλει το μελος 700 μηνυματα σε διαχειριστη και μοντερειτορ μπας και μαθει τον λογο που εφαγε μπαν???????????????

Χωρις ωστοσο το παραπανω να του εξασφαλιζει οτι θα παρει απαντηση.

Έχω διαβάσει αρκετά ποστς σου και δεν νομίζω πως είσαι έξυπνος.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δέον να υπάρχει αιτιολογία σε οποιαδήποτε κύρωση επιβάλλεται από μέλος της διαχειριστικής ομάδας. Είτε αυτό είναι η προειδοποίηση (warning) είτε είναι η παρατήρηση (infraction) είτε είναι ο αποκλεισμός από την πρόσβαση στο forum (ban).

Από την άλλη, μερικές φορές ο λόγος είναι αυταπόδεικτος και δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιαίτερα έξυπνος προκειμένου να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Για παράδειγμα, όταν βρίζουμε χυδαία άλλο μέλος, όταν δημοσιεύσουμε μηνύματα που παραπέμπουν σε παράνομα αντίγραφα λογισμικού ή ταινίας, κλπ.

Ή όταν, παρά το σβήσιμο μηνύματός μας από moderator γιατί κρίθηκε offtopic, εμείς επιμένουμε να το επαναδημοσιεύσουμε γιατί έτσι γουστάρουμε να'ουμ' στην τελική και ποιός είναι αυτός ο μοντερέιτορ που θα μας κάνει και κουμάντο να'ουμ';

Σε τέτοιες περιπτώσεις τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...