tstolt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα, αγόρασα σήμερα το logitech f510. Το συνέδεσα στη θύρα usb, αφού έκανα install drivers και το φωτάκι δεν άναβε. Στο device manager εμφανίζεται σαν άγνωστο hardware χωρίς drivers. Σε ένα laptop που το έβαλα λειτουργούσε κανονικά. Υπάρχει περίπτωση να μην δίνουν αρκετό ρεύμα οι θύρες usb του υπολογιστή μου (το δοκίμασα σε όλες); Στις ίδιες θύρες λειτουργεί κανονικά ένας σκληρός western digital passport (δεν έχει δική του τροφοδοσία) που υποθέτω ότι χρειάζεται περισσότερο ρεύμα. Καμία πρόταση;
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Ίδιο λειτουργικό έχεις σε desktop και laptop; Δοκίμασε να περάσεις τους τελευταίους drivers.
tstolt Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Λες αυτό να φταίει; Tο laptop είχε vista ενώ στο pc έχω xp (full updated). Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποιους extra drivers απο microsoft ή φταίει η τροφοδοσία και μπλέκω με bios; ( Καέβασα drivers και από το site της logitech αν και είναι καινούργιο το gamepad και είναι ίδιοι με της συσκευασίας).
liopyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν νομίζω πως έχει να κάνει με usb, ο driver είναι το θέμα (ή/και το λειτουργικό).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.