ZELDA Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 παιδια εχω κατεβάσει κατι hd ταινιες (mkv) και αγορασα ενα stream box το crypto freetime 200 και ενω μου παιζει κανονικα το βιντεο διαπιστωσα οτι δε εχω ηχο (δεν υποστιριζει dts) και πρεπει να τα κανω mp3 δοκιμασα με το ποπκορν audio converter αλλα δεν βγαζω ακρη θα μπορουσε να με βοηθισει κανεις μην πάνε τζαμπα οι ταινιες γιατι ειναι αρκετες.
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δεν έχεις να κάνεις και πολλά. Όταν τρέξεις πρώτη φορά το πρόγραμμα σου ζητάει να κατεβάσει various utilities. Του λες ναι και είναι έτοιμο για δουλειά. Πρώτα φορτώνεις το mkv από το Source και του λες που να το αποθηκεύσει από το Target. Στην καρτέλα DTS ξετσεκάρεις την επιλογή Preserve DTS εκτός αν θέλεις να έχεις και τα δύο κανάλια ήχου (dts & ac3), αλλά έτσι θα πρέπει να επιλέγεις audio από το τηλεκοντρόλ. Αυτό είναι, πάτα RUN και περίμενε κανά πεντάλεπτο. Δες ένα Tutorial. Στο παραπάνω ο τύπος έχει επιλέξει directory αντί single file και έχει τσεκάρει San subdirs γιατί όρισε φάκελο με πολλά mkv για την μετατροπή. Εγώ θα τσέκαρα και το Retain dir structure ώστε να μου δημιουργήσει και τους υποφακέλους για να βάλω μέσα και τους υπότιτλους.
Proikothiras27 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 γιατι να το κανεις mp3?...ουτε AC3 παιζει? περιεργο... για δες και αυτο
micos000 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 γιατι να το κανεις mp3?...ουτε AC3 παιζει? περιεργο... για δες και αυτο Αυτό είναι για μετατροπή αρχείων ήχου. Ο zelda θέλεις να αλλάξει το ήχο ενός mkv και το Popcorn κάνει αυτό ακριβώς. Μετατρέπει από dts σε ac3 με ο ac3to.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.