LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 ανάλογα τις απαιτήσεις που έχει κάποιος.... δλδ που παίζω παιχνίδια και βλέπω HD ταινίες:fear::fear:? είναι και 1920χ1200
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 dunno ενα σχολιο στο link που εδωσες απο το thelab διαβασα απλως και ρωτησα εσενα αν ειναι καποιο γνωστο issue η αν μπορει να οφειλεται καπου. Anyway μπα μάλλον του ξυνίζει ότι μια ζωή τα VA (και κάποτε τα IPS) έβγαιναν σε 1920χ1200... δλδ που παίζω παιχνίδια και βλέπω HD ταινίες:fear::fear:? αυτό είναι χρήση, όχι απαιτήσεις
LeoNaXe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 αυτό είναι χρήση, όχι απαιτήσεις ε για αυτές της απαιτήσεις το θέλω:-D:-D εγω μάλλον άρχισα να παραλέω πράγματα. την πεφτω γιατι δεν κρατιεμαι αλλο:eek::eek:
giannis0000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 δεν ειστε ξεκαθαροι... 1) γενικα LED ή LCD? (και γιατι υπερ/κατα) 2) εχει καποιος απο σας μια απο τις δυο που ανεφερα? 3) πως θα συνδεσω 5,1 ηχεια logitech x 540 ωστε να μου βγαζει ηχο στα ηχεια . (χωρις το pc) υπενθυμιζω οτι βγαινουν καρφακια 3 χρωματιστα απο το γουφερ του μοντελου χ 540 λαχανι-πορτοκαλι-μαυρο (βεβαια το καθε ηχειο βγαζει εξοδο RCA) και 4) ποια απο αυτες τις 2 θα αγοραζατε εσεις (δε θελω αλλες επιλογες μαρκες κτλπ)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 και οι 2 LCD είναι, απλά διαφέρουν στο backlight...η μία είναι με CCFL και η άλλη με Edge Led η Led backlit οθόνη έχει χαμηλότερη κατανάλωση και καλύτερη αντίθεση, τώρα αν αξίζει αυτό τα 70 euro δεν ξέρω... για τα υπόλοιπα ερωτήματα no idea...
agelosLX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως που έχω την LG που βάλανε από πάνω τα παιδιά είμαι πολύ ικανοποιημένος..φαντάζομαι και η Samsung LED που έχεις ποστάρει παραπάνω θα είναι αντίστοιχα καλή απλώς με χαλάει ότι είναι 23' ενώ η LG είναι 24άρα και φαίνεται η διαφορά στο μέγεθος..Αν δεν σε ενοχλεί κάτι από αυτά για μένα πήγαινε στην LED είτε είναι η LG είτε η Samsung.. υγ: η Samsung που έχεις βάλει χάνει μεν 1 ίντσα σε σχέση με την LG που λένε τα παιδιά αλλά έχει και ΤV από ότι είδα οπότε εσύ διαλέγεις..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 επιπλέον να πούμε ότι αυτή τη στιγμή το service της Samsung είναι αρκετά χειρότερο από αυτό της LG...
Beastakos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Eντωμεταξυ ο topic starter κοντευει να με βρισει σε pm επειδη του προτεινα την Dell
blacksuede Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 δεν ειστε ξεκαθαροι... οθόνη ψάχνεις , ή εμπάθιες??? κουβέντα κάνουμε δεν δίνουμε πορίσματα....
giannis0000 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 εχει κανεις σας την SAMSUNG xl 2370 HD?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.